- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.921
kızlar iyiki varsınız saolun....
biz ilk defa bu aşamaya geldik belkide şaşkınlıktan oda bende ne yapacağımızı bilemedik zaten telde hemen benim sağlığımı sordu kasığım ağrıyordu ya dr a gidicektim birde adetin 3.cü günü oldunmu dr a gittinmi ne dedi diye sordu çok merak ediyorum neden ağrıyor acaba dedi ama aşkım gibi kelimler kullanmadı çok soğuktu neyse canlar aradım gerisi ona kalmış saolun hepinize havayı dağıtalım sıkıntımla sizi sıkmak istemiyorum hakkım yok buna...
aradım uyuyormuştu asker kaldırmış bilsem uyuduğunu kaldırtırmıydım ya geldi uykulu uykulu telefona...
kontür alamadım kantinci çocuk rahatsız revirde dedi..dedim kontür olmayınca cep telime çağrı yapmıyormuydun sen dedim çekindim dedi çok yorgunum nöbetler yoğun dedi...buzzzz gibiydi sesi belki uykulu olduğu içindir ama sonra konuşalım dedi kapadık keşke aramasaydımmmm...
kızlar iyiki varsınız saolun....
biz ilk defa bu aşamaya geldik belkide şaşkınlıktan oda bende ne yapacağımızı bilemedik zaten telde hemen benim sağlığımı sordu kasığım ağrıyordu ya dr a gidicektim birde adetin 3.cü günü oldunmu dr a gittinmi ne dedi diye sordu çok merak ediyorum neden ağrıyor acaba dedi ama aşkım gibi kelimler kullanmadı çok soğuktu neyse canlar aradım gerisi ona kalmış saolun hepinize havayı dağıtalım sıkıntımla sizi sıkmak istemiyorum hakkım yok buna...
tatlım ayrıca senin şafak gece 59 olacak 26sında adana diyecekmişiz son gün doğan güneş
Özoşş bana da annatt anlamadım ben:78:Terhis olacakları güne mi doğan güneş diyoruz yoksa terhis olmadan önceki güne mi
çaglo benm de saçlarım çok dökülüyo banyoda dökülüyo tararkende öle normalde korkuma banyodan banyo ya tarıyorum saçlarımı kuru tarayınca kırılıyo daha çok dökülüyo bi arkadaşım bu aktarcılarda bi karışım var mı isteyince veriyomuş satıcı çok ii geldi bana felan demişti denemeye fırsatım olmadı ama oryada bi danış istersen bide vejeteryan falan mısınkizlar ya benim saclarim cok fena dökülüyor,
gecen askim birde bunun icin güzel bir firca kaydi bana=(
kafamda sac kalmadi resmen ve bugün dikkat ettim özellikle kulaklarimin arkasinda sac yok hic hepsi dökülmüs=(
cok korkuyorum ben ya,doktora gitmekten nefret ediyorum, askim duysa bu lafi bu sefer firar eder gelir kalan saclarimida yolar ama baska bir yolu olmali bu sac dökülmesini durdurmanin yardim edin please=(
canım terhis olmaqdan önceki geceymiş anlafığım kadarıyla yan siz ayın 16 sını 17 sine bağlayan gece 01 adana değil doğan güneş diyeceksiniz
çaglo benm de saçlarım çok dökülüyo banyoda dökülüyo tararkende öle normalde korkuma banyodan banyo ya tarıyorum saçlarımı kuru tarayınca kırılıyo daha çok dökülüyo bi arkadaşım bu aktarcılarda bi karışım var mı isteyince veriyomuş satıcı çok ii geldi bana felan demişti denemeye fırsatım olmadı ama oryada bi danış istersen bide vejeteryan falan mısın
Anladım canımben 2 gün yol izni var diye 16 ocakta çıkacak diye hesapladım o zaman benim şafak bugün 48 ama ben yine de bugün şafak 49 diyerekten gidim :82 üfff bi kesin çıkış tarihi belli olmadı bizim ya hade garee 337 ler gitsin de bizim de çıkış tarihimiz belli olsun yaaa:90:
evett cnmm bi akrabamız var dı kız kırmızı eti hiç yemiyo du sevmiyomuş saçları aşırı dökülüyodu dr gitti tahlil yaptılar ve demir eksikliği görülmüş saçları ondan böle dökülüyomuş ve dr ona et tüketmesini söledi ilaç bile vermedi yani düşünya kuzenimde doktora gitmis,sacma sapan sampuanlar vermisler..simdi ben burda doktora gitsem binbir tahlille ugrastiracaklar beni 2sini yapsam 3.den itibaren yaptirmam ugrasmam biliyorum..o yüzden direk alternatif tipla baslamak istiyorum olaya=)
hayir vejeteryan degilim canim sadece kirmizi et yemiyorum..
yani fazla et tüketmeyi sevmiyorum..canim istedikce tavuk bazende balik yerim..
ama diger hayvan ürünlerinin hepsini tüketirim..
bununla bir alakasi olabilirmi??
ya kuzenimde doktora gitmis,sacma sapan sampuanlar vermisler..simdi ben burda doktora gitsem binbir tahlille ugrastiracaklar beni 2sini yapsam 3.den itibaren yaptirmam ugrasmam biliyorum..o yüzden direk alternatif tipla baslamak istiyorum olaya=)
hayir vejeteryan degilim canim sadece kirmizi et yemiyorum..
yani fazla et tüketmeyi sevmiyorum..canim istedikce tavuk bazende balik yerim..
ama diger hayvan ürünlerinin hepsini tüketirim..
bununla bir alakasi olabilirmi??
evett cnmm bi akrabamız var dı kız kırmızı eti hiç yemiyo du sevmiyomuş saçları aşırı dökülüyodu dr gitti tahlil yaptılar ve demir eksikliği görülmüş saçları ondan böle dökülüyomuş ve dr ona et tüketmesini söledi ilaç bile vermedi yani düşün
body shop vanilya kokusuna bayılıyormmmmm ama hiç kalıcı deil malesfaaa ben birde çantamda sürekli bulundurduğum yedek parfümüm vardır body shop un amorito olanı çok beğeniyorum :78:
euphoriaaaa çok severmmmmclinique-happy
calvin klein-euphoria
tutim bnun peşinde koşmayla alakası yok sen bu adamla evlilik dşünüyosn peşinde koşma gbi olaylar olmamalı artkcanım ilişkiniz kaç yıllıktı sizin peşinden koşma muhabbeti yapamayacak kadar sağlam değil mi canım çok ayrıntılı düşümme
cnm çok dgru demiş çaglo tartışıcaksn ki içindekileri syliceksin emin ol birikince çok dha kötü olur.. bnm aşkımda tartışmayalm der ama bn kndimi biliyorm içimi dökmezsm onu kurarm kafamda ilerde dha büyük sorn yaratır..hem tartisin tutim bunda ne var? tartismada iliskinin parcasidir.. tartismaktan korkarak yasayacaksak hic konusmayalim birbirimizle o zaman..ortada bir yanlis anlasilma,darginlik var ve bunu halletmeniz gerekiyor..gerekirse tartisirsiniz ama sonra bu konu kapanir gider yine..ama konusmazsaniz ikinizinde icine oturur ve bu daha büyük hasarlar verebilir..
hayır tutim iyiki aradın şmdi beklemedesn paşa paşa arıcak ve hallediceksnzaradım uyuyormuştu asker kaldırmış bilsem uyuduğunu kaldırtırmıydım ya geldi uykulu uykulu telefona...
kontür alamadım kantinci çocuk rahatsız revirde dedi..dedim kontür olmayınca cep telime çağrı yapmıyormuydun sen dedim çekindim dedi çok yorgunum nöbetler yoğun dedi...buzzzz gibiydi sesi belki uykulu olduğu içindir ama sonra konuşalım dedi kapadık keşke aramasaydımmmm...
çaglom bnmde çok fena dökülüyo annemle hergn kavgasını yapıyorz desem yeridir.. ewin heryernde saçlarm wr :84: bn dha kullanmadm ama bişy okudm BİOTİN içerikli bi hap varmş.. biotin B vitamininin türeviymiş bn denemeyi dşünüyorm .. öyle yaglarla ugrasamam üşenirm bu bi hap bi ay gidiyo ve 25 milyn flndı snrm eczaneye danış istersenkizlar ya benim saclarim cok fena dökülüyor,
gecen askim birde bunun icin güzel bir firca kaydi bana=(
kafamda sac kalmadi resmen ve bugün dikkat ettim özellikle kulaklarimin arkasinda sac yok hic hepsi dökülmüs=(
cok korkuyorum ben ya,doktora gitmekten nefret ediyorum, askim duysa bu lafi bu sefer firar eder gelir kalan saclarimida yolar ama baska bir yolu olmali bu sac dökülmesini durdurmanin yardim edin please=(
cnmm 337 ler gidincemi bizimkilerin çıkış tarihleri belli oluyomuş yani nasıl olcak hani komutan sırayla isimlerini okuyup izin kullanan kullanmayanlar şu tarihte çıkacaklar diye mi söyliycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?