335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım biz birbirimz içn varz olur mu öyle sey canım sağlığında sormuş bir kaç aramaya düzelr belliki hala kırgın sana ama kötü bişey yok tatlım

Tuticim aramışsın iyi yapmışsın bencede bizde de 4-5 gündür bi soğukluk vardı bugün aradı konuştuk benle alakası olmadığını biliyordum ama aramıyordu falan meğer askeriyede sorunları olmuşş ve direkt bizim ilişkimize yansıdı gibi oldu amann şu askerlik bi bitseydi orada neler yaşıorlar tam bilemiyoruz onlarda beklemenin tam olarak ne anlama geldiğini anlayamıyorlar neyse ki sadece 49 gün kaldı az daha sabırr

oyy öyle konusma balim lütfen,
benim dün gece yaptiklarimi hatirla=D
dedigin kesinlikle dogru,ilk defa böyle birsey oldugu icin nasil davranacagini oda tam kestirememistir ama araman cok iyi oldu emin ol,icini ferah tut o seni ariyacak elbet
canimsin yaaa,üzme kendini sakin..

kizlar ya benim saclarim cok fena dökülüyor,
gecen askim birde bunun icin güzel bir firca kaydi bana=(
kafamda sac kalmadi resmen ve bugün dikkat ettim özellikle kulaklarimin arkasinda sac yok hic hepsi dökülmüs=(
cok korkuyorum ben ya,doktora gitmekten nefret ediyorum, askim duysa bu lafi bu sefer firar eder gelir kalan saclarimida yolar ama baska bir yolu olmali bu sac dökülmesini durdurmanin yardim edin please=(

çaglo benm de saçlarım çok dökülüyo banyoda dökülüyo tararkende öle normalde korkuma banyodan banyo ya tarıyorum saçlarımı kuru tarayınca kırılıyo daha çok dökülüyo bi arkadaşım bu aktarcılarda bi karışım var mı isteyince veriyomuş satıcı çok ii geldi bana felan demişti denemeye fırsatım olmadı ama oryada bi danış istersen bide vejeteryan falan mısın

canım terhis olmaqdan önceki geceymiş anlafığım kadarıyla yan siz ayın 16 sını 17 sine bağlayan gece 01 adana değil doğan güneş diyeceksiniz

Anladım canım ben 2 gün yol izni var diye 16 ocakta çıkacak diye hesapladım o zaman benim şafak bugün 48 ama ben yine de bugün şafak 49 diyerekten gidim :82üfff bi kesin çıkış tarihi belli olmadı bizim ya hade garee 337 ler gitsin de bizim de çıkış tarihimiz belli olsun yaaa:90:

ya kuzenimde doktora gitmis,sacma sapan sampuanlar vermisler..simdi ben burda doktora gitsem binbir tahlille ugrastiracaklar beni 2sini yapsam 3.den itibaren yaptirmam ugrasmam biliyorum..o yüzden direk alternatif tipla baslamak istiyorum olaya=)
hayir vejeteryan degilim canim sadece kirmizi et yemiyorum..
yani fazla et tüketmeyi sevmiyorum..canim istedikce tavuk bazende balik yerim..
ama diger hayvan ürünlerinin hepsini tüketirim..
bununla bir alakasi olabilirmi??

Son düzenleme:

cnmm 337 ler gidincemi bizimkilerin çıkış tarihleri belli oluyomuş yani nasıl olcak hani komutan sırayla isimlerini okuyup izin kullanan kullanmayanlar şu tarihte çıkacaklar diye mi söyliycek

evett cnmm bi akrabamız var dı kız kırmızı eti hiç yemiyo du sevmiyomuş saçları aşırı dökülüyodu dr gitti tahlil yaptılar ve demir eksikliği görülmüş saçları ondan böle dökülüyomuş ve dr ona et tüketmesini söledi ilaç bile vermedi yani düşün

Canım demir eksikliği olabilir bu yüzden saçlar dökülür kırmızı et yemeyenlerde de görülebiliyor saç dökülmesi.Ayrıca guatr falan varsa oda saç dökülmesine yol açıyor sen bence doğru bi doktora git eğer demir eksikliği falan varsa alterntif tıp bi çözüme ulaştırmayabilir seni önce doktorda tahlillerini yaptır

ayy ciddimisin yaa??=S
offf sevmiyorum ama yiyemiyorum=(
cok kötü seyler animsatiyor bende=( yani tadiyla alakali bir sorunum yok=(
offfff ben en iyisi doktora gideyim,yoksa kel kalicam mazallah=(

aaa ben birde çantamda sürekli bulundurduğum yedek parfümüm vardır body shop un amorito olanı çok beğeniyorum :78:
body shop vanilya kokusuna bayılıyormmmmm ama hiç kalıcı deil malesf
clinique-happy
calvin klein-euphoria
euphoriaaaa çok severmmmm
canım ilişkiniz kaç yıllıktı sizin peşinden koşma muhabbeti yapamayacak kadar sağlam değil mi canım çok ayrıntılı düşümme
tutim bnun peşinde koşmayla alakası yok sen bu adamla evlilik dşünüyosn peşinde koşma gbi olaylar olmamalı artk
cnm çok dgru demiş çaglo tartışıcaksn ki içindekileri syliceksin emin ol birikince çok dha kötü olur.. bnm aşkımda tartışmayalm der ama bn kndimi biliyorm içimi dökmezsm onu kurarm kafamda ilerde dha büyük sorn yaratır..
hayır tutim iyiki aradın şmdi beklemedesn paşa paşa arıcak ve hallediceksnz
çaglom bnmde çok fena dökülüyo annemle hergn kavgasını yapıyorz desem yeridir.. ewin heryernde saçlarm wr :84: bn dha kullanmadm ama bişy okudm BİOTİN içerikli bi hap varmş.. biotin B vitamininin türeviymiş bn denemeyi dşünüyorm .. öyle yaglarla ugrasamam üşenirm bu bi hap bi ay gidiyo ve 25 milyn flndı snrm eczaneye danış istersen

cnmm 337 ler gidincemi bizimkilerin çıkış tarihleri belli oluyomuş yani nasıl olcak hani komutan sırayla isimlerini okuyup izin kullanan kullanmayanlar şu tarihte çıkacaklar diye mi söyliycek

Canım öyle söylemişler 337 ler geldikten sonra belli olur demişler ama bu bizim için her yerde böyle mi bilemiyorum.Komutan değil sanırım canım yazıcı hesaplıyormuşş çıkış tarihlerini ona görede izin kullananlar ne kadar izin kullandılarsa üstüne ekleyip hesaplarlar canım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…