335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perim bişey yok tatlım aramıyordu ya benimki ben aradm az ewwel konuştuk tatlım bişey yok cnm merak etme
çağlom benimde çok saçım dökülüyor tatlım ama benimki boyadan ama sen bir dr göster cnm ya gerçi kan tahlili yaptırdın sen orda bişey çıkmadıysa allah muhafaza korkma ama içine sinmiyorsa yine bir git dr a cnm sıkıntıdanda saç dökülürmüş....

ya aslinda guatr icinde baktirmak istiyordum bi ara..cünkü hic kilo alamiyorum istedigim kadar yiyim hep ayniyim ve zayifim=(
wallahi doktora gitmek sart oldu,sagolun kizlarr ya

bende cok boyattim her renge soktum saclari ama teyzem kuaförlük egitimi almisti boya fazla dökmez dedi..
benim kan tahlilimde iltahapdan baska birsey cikmadi dogru diyorsun=) ama doktora gitmem lazim sanirim yinede,cünkü gercekten bugün iyice baktimda fena halde bosluklar var kafamda=S

selenncimm iyiyim tatlım saolll sen nasılsın gülüm...
335 yavrum konuştuk aşkımla bakalım artık yarın arar sanırım
bu arada ewet o body shop un vanilyalısıda güzel ama kalıcı değil maalesef...
çağlom demir eksikliğindende olabilir bended var demir eksikliği bende kırmızı et yemem sevmiyorum bol bol pekmez iç kan yapıcı bişeyler tüket kara üzüm çekirdeği falan ye

anladımm cnmm saol 337 lerde ayın 12 de gidiyo bizimkilerin biletleri gidiyo :86:

çağlom bende gidicem mecbur doktora sende baktır cnm bu arada bende kilo alamıyorum hep aynı kilom 55 den yukarı çıkamıyorum ama o genetiktir ailende varsa yapacak bişey yok o korkutmasın seni benim baba tarafım ince uzun boyludur ben o tarafa çekmişim...bu arada annemde guatr vardı atom içti allaha çok şükür iyi guatr belirtileri daha farklı tatlım ona takma kafayı sen şimdi en iyi dr a gidip öğrenmek ben bile jinekoloğa gittiğimde dr ultrasonda bakarken dr a dedimki çikolata kistimi var yoksa dr hanım dedim aleti çkti karnımdan yüzüme baktı sen onu nerden biliyorsun dedi dedim internetten araştırdım çoook yanlış yapmışsın dedi kendi kendine teşhis koyma netten falan araştırma direk dr a gel dedi kafanda kurarsan hastalık hastası olursun dedi çok haklı dr en güzeli dr a gidip sonuçları görmek...

Son düzenleme:
bn bu nöbet olayını çok sevdm şıp die aşkım çıkıyo karşıma aradm direk çıktı aa aşk dedm snra .... grüşebilirmym dedmm kim dedii aşkııııııı dedim

askim beni alip ne yapacak ya
masallah her türlü hastalik var
nefret ediyorum doktorlardan,hastanelerden,igneler,ilaclardan
off neyse canlarim benim birtanecik kader arkadaslarim,bugünüde bitirmek üzereyiz ve ben izninizle yatmaya gidiyorum malum sabah okul var..
Atarsa 49 ama Mu$ degil Varto diyecegim=)
cünkü benim topragim orasi;askimin,babamin dünyaya geldikleri topraklar,yani benim kütügüm orda kizlar=)
benim icin cok degerli bu topraklarda sizleri agirlamaktan seref duyacagim=)
yarin size memleketiminden bahsedecegim,yani kendimden,özümden=)
iyi geceler simdi hepinizeee,öpüldünüz kooocaman

evet cok dogru söylemis doktor balimm,
gidecem en kisa zamanda ben kesin..
ailede olan birsey degil bu kilo meselesi masallah herkesin kilosuda boyuda yerinde..
ama ben alamiyorum iste ne yapsamda..
neyse artik eve gittigim zaman giderim doktora burda fazla bilmiyorum biryeri o yüzden ugrasmaam ne yazikki=(
yatiyorum simdi tutimm yarin görüsürüz yine buralarda=)

izninizle kızlar kalıp sohbet etmeyi çok isterdim ama malum evde herkes yatma pozisyonuna geçti tek ben burdayım kendi evim gibisi yokherkese ii gecelerr (şafak 59 ) tekrar teşekkürler özel eğitim

Tamam o zaman Tutim içim rahatladı gidebilirim .Aman ha yüreğime iniyordu kızlar hepinizi öpüyorum yarın pedagoji sınavım var. Yarın görüşünceye dek beni özleyin anacmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…