- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.941
Canım demir eksikliği olabilir bu yüzden saçlar dökülür kırmızı et yemeyenlerde de görülebiliyor saç dökülmesi.Ayrıca guatr falan varsa oda saç dökülmesine yol açıyor sen bence doğru bi doktora git eğer demir eksikliği falan varsa alterntif tıp bi çözüme ulaştırmayabilir seni önce doktorda tahlillerini yaptır
perim bişey yok tatlım aramıyordu ya benimki ben aradm az ewwel konuştuk tatlım bişey yok cnm merak etme
çağlom benimde çok saçım dökülüyor tatlım ama benimki boyadan ama sen bir dr göster cnm ya gerçi kan tahlili yaptırdın sen orda bişey çıkmadıysa allah muhafaza korkma ama içine sinmiyorsa yine bir git dr a cnm sıkıntıdanda saç dökülürmüş....
ya aslinda guatr icinde baktirmak istiyordum bi ara..cünkü hic kilo alamiyorum istedigim kadar yiyim hep ayniyim ve zayifim=(
wallahi doktora gitmek sart oldu,sagolun kizlarr ya
Canım öyle söylemişler 337 ler geldikten sonra belli olur demişler ama bu bizim için her yerde böyle mi bilemiyorum.Komutan değil sanırım canım yazıcı hesaplıyormuşş çıkış tarihlerini ona görede izin kullananlar ne kadar izin kullandılarsa üstüne ekleyip hesaplarlar canım sanırım
anladımm cnmm saol 337 lerde ayın 12 de gidiyo bizimkilerin biletleri gidiyo :86:
Evet artık 335 ler dede oluyor bizde nene mi oluciz ne
çağlom bende gidicem mecbur doktora sende baktır cnm bu arada bende kilo alamıyorum hep aynı kilom 55 den yukarı çıkamıyorum ama o genetiktir ailende varsa yapacak bişey yok o korkutmasın seni benim baba tarafım ince uzun boyludur ben o tarafa çekmişim...bu arada annemde guatr vardı atom içti allaha çok şükür iyi guatr belirtileri daha farklı tatlım ona takma kafayı sen şimdi en iyi dr a gidip öğrenmek ben bile jinekoloğa gittiğimde dr ultrasonda bakarken dr a dedimki çikolata kistimi var yoksa dr hanım dedim aleti çkti karnımdan yüzüme baktı sen onu nerden biliyorsun dedi dedim internetten araştırdım çoook yanlış yapmışsın dedi kendi kendine teşhis koyma netten falan araştırma direk dr a gel dedi kafanda kurarsan hastalık hastası olursun dedi çok haklı dr en güzeli dr a gidip sonuçları görmek...
ninemi oluyorzzzzz
olmazzzzzzz daha çok erken bni açık açık konuşturtmayn nine olmam benn
16 aralıktada doum günüm var menepoz knuşuruz toplaşıpAcı ama gerçek 12 aralıktan itibaren sen bi nenesin
ee heralde selenimoooay 335 çok yaşa, toplaşıp menopoz mu konuşucaz:76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?