- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.961
allah belanı vermesinhazır parfüm konuusu açılmışken söyleyin bakalm KK güzelleri ne kokuyoo :90::90:
kuşkii sen sus çiş kokuyosn sn
ohanziiiiiaskim gittiginden beri bir kere bile parfüm kullanmadim=)
allah kavuştursunbnm nişanlım yeni gitti ama uzun dönem.. şimdi 384 gün kaldı.. onu öyle çok özledimki bende onun parfümünü kokluyorum çok özledim onu yanımda istediğim zaman.. neyse bende kavuşacağım günü bekliyorum sabırsızlıkla..:93:
çağlom,özom,mayram ben inanın gurur yapmıyorum olayı anlatayım size...
beni aradı konuşması soğuktu sonra bişey anlattı bende yazık sana dedim (kıyamam) manasnda bu anladıki ben güçsüzmüyüm ezikmiyim niye bana yazık yazık diyorsun dedi inanın tek kelime etmedim havayı değiştireyim dedim sonra konuşuruz dedi bir dahada aramadı...
gurur yapmıyorum inanın ben arayınca peşinden koşuyormuşum gibi olmıyacakmı???
tutim canım benim enişte durduk yere alınganlık yapmış bence. değilse dediğini lafta bir şey yok kırıcı bile olsa seni tanıyan insan ne söylediğinden ne anlatmak istediğini bilir.bnu sen yine asker psikolojisine ver canım.artık bazı şeyleri alttan almak zor geliyor,ve bana da şöyle geliyor,erkekler yaptıklarından sıyrılmak için askerleri,nöbetler vs... bahanne ediyor. her şeya ayarında olmalı.bizim psikolojimizi de düşünsün herkes....aradım uyuyormuştu asker kaldırmış bilsem uyuduğunu kaldırtırmıydım ya geldi uykulu uykulu telefona...
kontür alamadım kantinci çocuk rahatsız revirde dedi..dedim kontür olmayınca cep telime çağrı yapmıyormuydun sen dedim çekindim dedi çok yorgunum nöbetler yoğun dedi...buzzzz gibiydi sesi belki uykulu olduğu içindir ama sonra konuşalım dedi kapadık keşke aramasaydımmmm...
benim de çok döküüyor valla canım. boyamadan da duramıyorum daha dün boyattımkizlar ya benim saclarim cok fena dökülüyor,
gecen askim birde bunun icin güzel bir firca kaydi bana=(
kafamda sac kalmadi resmen ve bugün dikkat ettim özellikle kulaklarimin arkasinda sac yok hic hepsi dökülmüs=(
cok korkuyorum ben ya,doktora gitmekten nefret ediyorum, askim duysa bu lafi bu sefer firar eder gelir kalan saclarimida yolar ama baska bir yolu olmali bu sac dökülmesini durdurmanin yardim edin please=(
başarılar dilerim perimmmmm:26::26::26:inş güzel geçer sınavın.Tamam o zaman Tutim içim rahatladı gidebilirim .Aman ha yüreğime iniyordu kızlar hepinizi öpüyorum yarın pedagoji sınavım var. Yarın görüşünceye dek beni özleyin anacmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?