335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hadi bakalım yatanlara allah rahatlık versin ...
perim merak etme cnm herşey yolunda
çağlom muş tan bahset yarın bize...
335 hhaha menepozmu ay ilahi yaaa

tutim hani ahtapotlu video göndermiştim ya, hani ahtapot hayalinde sevgilisinin parçalara ayrıldığını düşünüyodu. işte onu benim askerime uygulamak istiyorum şu an :90:

hazır parfüm konuusu açılmışken söyleyin bakalm KK güzelleri ne kokuyoo :90::90:
kuşkii sen sus çiş kokuyosn sn
allah belanı vermesinyok olum dün duşa girdim ya ben bugün de yaptım misler gibiyimbugün hatırladıkça gülüm dünkü halime zatenben de bahsedeyim parfimlerimdn bariiiiarmanishye başladım bugün kokusu hoşuma gitti.amor amor,jadore,absolutely irrestable,hipnotic poison,burberry clasic,chanel candy kullanıyorum bunlar sadece aklıma gelenler daha nelerim var nelerim
askim gittiginden beri bir kere bile parfüm kullanmadim=)
ohanziiiii
allah kavuştursun

tutim canım benim enişte durduk yere alınganlık yapmış bence. değilse dediğini lafta bir şey yok kırıcı bile olsa seni tanıyan insan ne söylediğinden ne anlatmak istediğini bilir.bnu sen yine asker psikolojisine ver canım.artık bazı şeyleri alttan almak zor geliyor,ve bana da şöyle geliyor,erkekler yaptıklarından sıyrılmak için askerleri,nöbetler vs... bahanne ediyor. her şeya ayarında olmalı.bizim psikolojimizi de düşünsün herkes....aramakla iyi yapmışssın bence canım. en azından çaba sarfettiğini düşündüğünü gösterir bu .yarın belki o arar seni. o zaman da tartışmadan durumu izah eersin ben şöyle demek istedim beni yanlış anlamışssın de.inşallah kısa sürede venüsten uzaklaşırsınız canım
benim de çok döküüyor valla canım. boyamadan da duramıyorum daha dün boyattımdoktora muhakkak git ama vereceği ilaç ve şampuanlardan mucize bekleme ben senelerce kullandım o şampuanlardan. hiçbir faydasını göremedim ne yazık ki,üstelik mok gibi kokuyonetten bir fomül buldum canım.şampuanın içine sarımsak katıcaksın. haftaya başlıyoum ben. sana anlatırım nasıl yapacağını.beraber başlarız. sarımsak diyince böğğğğğğdediğini duyar gibiyim ama kuruyunca kokkusu kalmıyormuş hiç.sarımsak hem dökülmeyi durduruyormuş,hem saça bakım veriyormuş,hem saç ççıkartıyyormuş hem de saçları güçlü yapıyormuş. kızla ihtiyacı olan varsa söylesin de ben gerekli açıklamayı yaparım
Tamam o zaman Tutim içim rahatladı gidebilirim .Aman ha yüreğime iniyordu kızlar hepinizi öpüyorum yarın pedagoji sınavım var. Yarın görüşünceye dek beni özleyin anacmmmmmmmmmmmmmmmm
başarılar dilerim perimmmmm:26::26::26:inş güzel geçer sınavın.
selam herkeseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…