335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bilalim cnm biz 3 gündür görüşemiyorduk ben bugün aradımda beyefendinin kontürü yokmuşondan arayamamış falan fıstık şimdilik sorun yok canım saol cnm ilgin için...
sen nasılsın ???

yaşını bilmiyorum ama sana abla tavsiyesi inanki askerlik çok zor her memleketten insan var iyisi var kötüsü var onlarla bnir arada yaşamak çok zor ben doğuda lojmanda kaldım ve inanki hepsini gördüm birşey olmuştur sinirlenmiştir fazla nöbete çıkmıştır komutanı azarlamıştır arkadaşları kavga etmiştir hepsine yansımıştır birsürü neden fazla gitme üstüne özlem vardır şimdi üzme kendini yakında kendine gelir düzelir eşimin bile birgünü birgününü tutmuyor stresli iş askerlik okey mi tuticiğim adını sorsam sakıncası varmı

Son düzenleme:
bilalim haklısın tatlım ne desen doğru valla kesin öyle olmuştur yoksa kavgacı biri değiliz oda bende hoş tartışmadık da bir anda böyle oldu cnm adımı özelden söylerim cnm burda ismimi kullanmak istemiyorum çünkü...

oyyyy bilalim uyusun mışıl mışıl tatlı tatlı pamuk gibi şeker gibi rüyalar görsün yerim onu ben ya maşallah kızmı erkekmi ??
ben çok severim çocukları keşke anaokulu öğretmeni olsaydım çocuklarla çok iyi anlaşırım beni gören çocuklar ufak kız olsun erkek olsun sokakta sevdiğimde hemen bana ısınırlar öpücük atarlar falan seviyorum çocukları ya evlenince beklemeyi düşünmüyorum ben çocuk konusunda allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin yavrularınız ve size uzun ömürler versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…