335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

erkek teyzesi tam bir pamuk teni benbeyaz gözler mavi sarışın gören küçük Atattürk diyor sakin bekleme evleneince çocuk için sonra olsun diye uğraşırsın benim ilk 9 ay olmadı o kadar üzüldümki saonra rabbim nasip etti rabbim sizlerede nasip etsin evlat sevgisi görün hani annelerimiz derya anne olunca anlarsınız diye çok doğru annelik çok kutsal bir duygu evlat denilince akarsular duruyor okuyomuydun sen canım

oyyyy maaşallahhhhhhhhh yerim onu bennnnn...
canım benim okulum bitti çalışıyordum işten ayrıldım ama bayağ ol şu an evdeyim erkek arkadaşım ben gelene kadar çalışma dedi onu bekliyorum zaten evlenince istanbuldan adanaya gelin gideceğim için istanbulda çalışmanın anlamı yok dedi bakalım kısmet herşey...

HAYIRLISI CANIM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN İNŞALLAH nedem kimse yazmıyo

bilalim amin canım cümlemizi...selenn resim eklemekle meşgul sanırım ondan yazmıyor bazı arkadaşlarda erken yattı imisinin yarın okulu ve işi var ondan bugün sessiz burasııı

bilalim saol tatlım rabbm hepimiz için hayırlısını versin...

özom yok kız benimki 51 mi acababenimde kafam karıştı benimki en geç20 sinde çıkıcak kgm onaylarsa 18 de çıkıyorum dedi bakalım...

selenn resim ekliorsun dedim yawrum tamam kızma efkarlanma yütfeeeeeeeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…