335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

teşekkürler ama hiç rahat değilmiş anlattığına göre, zaten çok az ve 1 dk.yi geçmeyen telefon görüşmesi yapıyoruz. iki üç haftada bir

izin kullanmadı sanırım bana söylemiyor çünkü en başta 15 ocak 18 ocak demişti sonradan değiştirdi :S

Teşekkürler bu hayati bilgi için :)))

kızlar merhaba :)
çağlocum çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir inş. aralıkta havalar soğucakmış, belki rahatsız olduğu için bi süre nöbet tutturmazlar

sagol selenimm..yürüyemiyor zaten fazla bugün tutmamis ama yarin tutacakmis yine canim..bugünde en yakin arkadasi almis nöbetini yoksa yani izin felan vermiyorlar..

anladim canim..
ama yani yinede yer yer degisebilir tezkere tarihi fazla ümitlendirmiyim seni ama izin almadan normal tezkere tarihi bu=)

selammmm ben geri geldim...
çağlom çok geçmiş olsun tatlım demin yazmayı unuttum kafam çok dolu herşeyi unutuyorum...
hayat'cım seninle aynı hesabı yapıyoruz hahaha bende yaprak dökümünün haftasına hesaplıyordum şafağı yaprak dökümü bittikten 2 hafta sonra aşkım gelior diyordum anneme annem hesabıma gülmüştü hatta hahah
hypatia aramıza hoşgeldin tatlım aşkın nerde askerlik yapıyor....

Son düzenleme:
ben bu akşamda erken yatıcam sanırım çok yorgunum bitanecik arkadaşımın yanındaydım hastanede... bugün taburcu oldu...size bakayım dedim birazdan yatarım ya bu arada ben şafağımı karıştrdım bugün 48 mi 47 mi diye ???

Son düzenleme:

sagol gülüm..teldeydim kusura bakma yazdiginda ciktinmi??

sen 48sin sanirim canim,biz 47deyiz cünkü..
atarsa 46 seninde atarsa 47 yani=)

vee 55 samsun bnim için çok özel bir şehirsin unutma samsun en güzel yıllarım yani öğrencilik yıllarım bu şehirde geçti unutmadım seni kurupelit kampüsü senide unutmadım atakum sahilleri samsuna selammmmmmmm

o halde de mi nöbet tutturacaklar, ne kötü ya (

herkese tatlı rüyalar.. burda yine muhteşem bi lodos var, biraz kitap okuyup uyucam ben de :97:

aynen öyle canm,durmak yok iskenceye devam=)
bu foto süpermis yaa ne güzel bir duyguydu yarini hissetmek,sarilip uyuyabilmek..
ahh ahh efkarlandim haa yine=(

Safak 46..Hey Maras birgün seni gördügüme sevinecegim kimin aklina gelirdi=)
Her yaz o hic sevmedigim insanlarla bir haftami sende zehir ediyordum yaa=)
Bu sefer kendi istegimle sendeyim ama sadece 24saat, kosa kosa ayrilacagim senden,sende uzak dur benden=)

herkeseee iyigecelerrr yaa bende şu aprak dökümü reklamlarında hep hayal ediyodum bi bitse aşkım gelse diye demekki herkesde aynı düşünce uyanmış hoşuma gitti kızlarrr bugün bi mektup daha geldi yarimden şiir yazmış bana 4-7 nöbetinde kötü oldum okurken

Özoo benden sana gelsin=D
suan samsun olsa bile icerim walla=(
tam 4gündür icmedim bir tane sigar bile marlboro ne yaptin bana böyle=(

Son düzenleme:

ne güzel canim ne mutlu sana=)
ben askimdan istiyorum mektup yazmasini ama yapmiyor,daha dogrusu firsatida ortamida bulamiyormus=)
acemilikte 3fotograf birde bi kart yazip göndermisti odur budur ses yok=D

ne güzel canim ne mutlu sana=)
ben askimdan istiyorum mektup yazmasini ama yapmiyor,daha dogrusu firsatida ortamida bulamiyormus=)
acemilikte 3fotograf birde bi kart yazip göndermisti odur budur ses yok=D

olsun cnm az kaldı gelmelerine bende resim istiyorum bana da o gelmedi daha benimde zaten 2. mektubum, ... ilk mektubunu bi çocuğa atması için vermişti ama mektup gelmedi büyük ihtimelle çocuk çöpe attı :84: yaaa bide benimki 8 kilo aldım diyo burda ondan herhalde göndermiyo :18: sizinkilerde durum nasılmış kilo almışlar

acemilikteyken 4kilo almisti ama simi verdi yine kilolari..dogrudüzgün yemek yemiyor zaten..acemilikte birde belli bir düzenleri vardi spor yapiyorlardi ona göre felan yiyorlardi diye almisti..

günaydin kizlar hepinize,telefonum caldi sabahin köründe arkadasim aradi berlinde hava nasil dedi,camdan baktim kar yagmis gece baya söyledim ona o zaman biz gelmiyelim dedi=D nasil yani dedim burdada cok kar var yollar kötü olur ugrasmayalim dedi bende evet evet cok haklisin kesinlikle bu havada cikmayin yola cok tehliklei mazallah yolda kalirsiniz dedim kapattik benim kalbim temizmi ne

çok ii olmuş canım ii denkgelmiş ya senin adına sevindim :81:

tabi ki kalbin temiz canım benim,hadi gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…