335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım teşekkür ederim ben yeşilayciyım arkaadasşım sende içme kuzum yahem bu resmi nerden buldun tedavülden kalkmadı mı bu sigara

icmiyorum bende zaten biraktim ama cok üzgünüm ben severek iciyorum yani zevk aliyorum o meretten simdi hayatimda cok büyük bir bosluk var ama mecburum askim duyarsa mahfeder beni hayatta affetmez bide zaten oruclar geliyor 5gün sonra simdiden uzaklasmam en iyisi o yüzden=(
samsun kalkabilirmi canim yaa=) bende gecen sene denemek icin aldim bir paket türkiyede sigarayi yiyorsun sanki cok acayip bir sey=D senin safak samsun diye sana hediye ettim=D

tabi ki kalbin temiz canım benim,hadi gözün aydın

sagol tatlimmm

pişşt naber kızlar ben dün gelemedim ama özledim sizi :93: akşam gelicem inşallah bi meraba demek istedim canlar..

bendende sana merhaba o vakit

Hypatia hosgeldin canim aramiza=)
gecekusum selamlar canimm,ayarliyorum ben bütün konusmalarimizi=)
hepinizde olacaksiniz tabiki diger topikte olmayanlarda üzülmesin artik=)
yihuu ollleyy o zamann becerikli çaglomm bnm
Teşekkürler:) Sınır karakolunda malesef Şafak 52 (22 ocak) ama beni kandırıyor da olabilr, dönüş gününü söylemeyip süpriz yapacak olabilir:/
tatlm inş.kandırıyodr ama bildigm kadarıyla doguda lanlar hadi 17 ocak oldu bn gidiyorm diyemiyo .. gvenli bişekilde evlerine gitmeleri için konvoy halinde ve aktarmalı geliyolar o sebepten olablr cnm ..

Son düzenleme:
heyyy nerde bu millet???
benim ders calismam lazim yaaa off yarina kadar kitabi anlamis olmam gerek ama yapamiyorum canim hic istemiyor=(
askimda aramiyor nöbettedir yine kuzucum=(

:131::131::131::131::131::131::131::131:Silaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tontik bebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Bugün çok mutluyummm bi o kadar yorgunumm, 3 saatlik uykuyla duruyorum, uyumicam ama düzenimi bozmicammm nasılsınız bakalımmm, bugün rahatımm yarına sorumlu olduğum bişi yokkkkkkkkkkk özledim sizleriiiiiiiiiiiii Şafak 46 Kahramanmaraşş, hepinize benden bol kaymaklı maraş dondurmasııııı

Son düzenleme:

bugün burda benden baska kimse yok perim=)
maras dondurmasi özledim cidden haa olsaydida yeseydik simdi mis gibi=)
az kaldi gidiyorsun askina kavusuyorsun canimm sende,ne mutlu sana=)
karpuz mevsimi olsaydi karpuz getir derdim diyarbakirdan=D

benimde canım çekti dondurma çağlomm teşekkür ederim bitanem :26:

off keşke bnmki alsaydı o 8 kiloyu yaa incecik zatenn bnmki bilmiyorm aşkm fazla deişiklk yok diyo ama arkadşları kilo vermiş dedii [/QUOTE]

amannn kuşmm yüzü olmuş bir top vermesilaızm malum nişan falan benimkinin kilosu tamdı gidrken oranın yemeklerini yiyemiyo haızr yiyo bide normalde futbol hakemi sporu bırakınca olmuş bir şişko bir diyet listesi yaptım ona

bu arada arkadaşım evleniyo ben kınaya gidiyorummm kızlarrr gece gelirim yine yaaawww herkes evleniyooo bi ben kaldım yaaaaa:84:

off keşke bnmki alsaydı o 8 kiloyu yaa incecik zatenn bnmki bilmiyorm aşkm fazla deişiklk yok diyo ama arkadşları kilo vermiş dedii

amannn kuşmm yüzü olmuş bir top vermesilaızm malum nişan falan benimkinin kilosu tamdı gidrken oranın yemeklerini yiyemiyo haızr yiyo bide normalde futbol hakemi sporu bırakınca olmuş bir şişko bir diyet listesi yaptım ona
bu arada arkadaşım evleniyo ben kınaya gidiyorummm kızlarrr gece gelirim yine yaaawww herkes evleniyooo bi ben kaldım yaaaaa:84:[/QUOTE]

ya bnmkide kilo alsınnnnnnnnnnnnn:84::84: mayram dha biz varz burda evlenmedi herkes kız üzülme

ya bnmkide kilo alsınnnnnnnnnnnnn:84::84: mayram dha biz varz burda evlenmedi herkes kız üzülme [/QUOTE]

ayyyy zatennn 335im sizlerle avunuyorum yoksa bi ben kaldım nerdeyse herkes ya evli ya nişanlı yaaa bu arada tek şişko benimki galiba herkes kilo alsın istiyo :79: ben askerimin fazla kilolularını yollarımm sizinkilere merak etmeyin zevkleee:81:

periş o zaman şafakları beraber attururuk gene gülerek emi kaybolma anacım dün gözüm yollarda kaldı valla çok özlirem ben seni oh ne güzel mehtabında yakın dugün bi parti verek burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…