- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.521
canım teşekkür ederim ben yeşilayciyım arkaadasşım sende içme kuzum yahem bu resmi nerden buldun tedavülden kalkmadı mı bu sigara
tabi ki kalbin temiz canım benim,hadi gözün aydın
pişştnaber kızlar ben dün gelemedim ama özledim sizi :93: akşam gelicem inşallah bi meraba demek istedim canlar..
selam canlar nasıl gidiyor?
yihuu ollleyy o zamann becerikli çaglomm bnmHypatia hosgeldin canim aramiza=)
gecekusum selamlar canimm,ayarliyorum ben bütün konusmalarimizi=)
hepinizde olacaksiniz tabiki diger topikte olmayanlarda üzülmesin artik=)
tatlm inş.kandırıyodr ama bildigm kadarıyla doguda lanlar hadi 17 ocak oldu bn gidiyorm diyemiyo .. gvenli bişekilde evlerine gitmeleri için konvoy halinde ve aktarmalı geliyolar o sebepten olablr cnm ..Teşekkürler:) Sınır karakolunda malesefŞafak 52 (22 ocak) ama beni kandırıyor da olabilr, dönüş gününü söylemeyip süpriz yapacak olabilir:/
ben de rüyamda şey gördüm.şey derken kıllık yapmayın anlatcem bildiğiniz şey değil heraldebeni istemeye geldiler ama evi bi görcenizz çoluk çocuk oşturuyo orduylan gelmişler snkimm üstümü değiştirmeye zamnım olmuyo bütün odalar dolu zaten askılıyla şortla oturuyom annem dio ki altın muhabbetindn hoşlanmam herkes çocuklarımız için elinden geleni yapsın ama sonradan patlatıyo, en az 10 yaparsınız herlde eşek değilsiniz yaa
kuşkinin anneside kudurduuolum biz zaten şey diyince normal anladkkı fesay ya tbiki şey deildir sapıkmsn sn alt trafı kuduruksn :118:
çaglom valla bnmkindende ses yok gtii gideli insafsz bi mektp bile yazmadıben askimdan istiyorum mektup yazmasini ama yapmiyor,daha dogrusu firsatida ortamida bulamiyormus=)
acemilikte 3fotograf birde bi kart yazip göndermisti odur budur ses yok=Do yüzdn bnde bıraktm artık
off keşke bnmki alsaydı o 8 kiloyu yaa incecik zatennolsun cnm az kaldı gelmelerine bende resim istiyorum bana da o gelmedi daha benimde zaten 2. mektubum, ... ilk mektubunu bi çocuğa atması için vermişti ama mektup gelmedi büyük ihtimelle çocuk çöpe attı:84: yaaa bide benimki 8 kilo aldım diyo burda ondan herhalde göndermiyo :18: sizinkilerde durum nasılmış kilo almışlar bnmki bilmiyorm aşkm fazla deişiklk yok diyo ama arkadşları kilo vermiş dedii
:131::131::131::131::131::131::131::131:Silaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tontik bebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBugün çok mutluyummm bi o kadar yorgunumm, 3 saatlik uykuyla duruyorum, uyumicam ama düzenimi bozmicammm nasılsınız bakalımmm, bugün rahatımm yarına sorumlu olduğum bişi yokkkkkkkkkkk özledim sizleriiiiiiiiiiiii Şafak 46 Kahramanmaraşş, hepinize benden bol kaymaklı maraş dondurmasııııı
bugün burda benden baska kimse yok perim=)
maras dondurmasi özledim cidden haa olsaydida yeseydik simdi mis gibi=)
az kaldi gidiyorsun askina kavusuyorsun canimm sende,ne mutlu sana=)
karpuz mevsimi olsaydi karpuz getir derdim diyarbakirdan=D
off keşke bnmki alsaydı o 8 kiloyu yaa incecik zatennbnmki bilmiyorm aşkm fazla deişiklk yok diyo ama arkadşları kilo vermiş dedii
:131::131::131::131::131::131::131::131:Silaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tontik bebeklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBugün çok mutluyummm bi o kadar yorgunumm, 3 saatlik uykuyla duruyorum, uyumicam ama düzenimi bozmicammm nasılsınız bakalımmm, bugün rahatımm yarına sorumlu olduğum bişi yokkkkkkkkkkk özledim sizleriiiiiiiiiiiii Şafak 46 Kahramanmaraşş, hepinize benden bol kaymaklı maraş dondurmasııııı
olur mayram bize 7 kilo atıverrr [/QUOTE
istediğin 7 kilooo olsunnnnnnnnn canım amaaa göbekten bi de yanaktan veririm diğer yerler benimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?