- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.541
aa miracle07 ben seni ilk zamanlr görmüştm snra yok oldn
periş o zaman şafakları beraber attururuk gene gülerek emi kaybolma anacım dün gözüm yollarda kaldı valla çok özlirem ben seni oh ne güzel mehtabında yakın dugün bi parti verek burda
merhaba canım kaderdaş olduğumuz ve canıııımmm çuçem mayra da burda olduğu için geliyorum ara aranasılsınız bakalımmmmm.valla şafaklarınız süper kızlar ha gayret az kaldı sewdiceklerinize kavuşmanıza.
aa sen 335. dnem deilmisn cnm ? sninki nerde şafagn kaçmerhaba canım kaderdaş olduğumuz ve canıııımmm çuçem mayra da burda olduğu için geliyorum ara aranasılsınız bakalımmmmm.valla şafaklarınız süper kızlar ha gayret az kaldı sewdiceklerinize kavuşmanıza.
ha bizim için gelmiyon yani miraclemnerdesin ya özledim seni. nedir durumlar ?
aa sen 335. dnem deilmisn cnm ? sninki nerde şafagn kaç
Canlarımm gidiyorumm, gidiyorum gitmesinee, aylardır beklediğim günün gelmesine sadece 1 gün kaldı. İnanamıyorum hala ama söylesem inanmazsınız belki, o kadar çok şey paylaştıkki burda yemin ediyorum bi yanım buruk... Yapamıyorum dillendiremiyorum işte sürekli aşkıma gidecemde gidecem! diye. Tabiiki mutluluğumu anlatabilmem mümkün değil ama dedim ya benim asıl bayramım hepimizin buluştuğu gün olacak... Beraber çıktık bu yola beraber bititcez en güzel şekilde canlarım
yok yok dier miraclemi karıştırmam bliyorm onucanım sen beni diğer miracle_84 le karıştırdın galiba.ben uzun dönem bekliyorum.Ankara'da nişanlım.şafak çoooooooookkkk 8 ay var daha canım
perim kuduruk kuşkim nerde şurda iki lafın belini kırsaydıkbirilerine takılmam lazım bu gece stresliiyim biraz aşkımın telefon kartı çalışmadığı için az konuştuk nefret ediyorum bu telekomdan sürekli arıza allah bütün telekomculara biz gibi iletişimsiz şafak saymayı nasip etsin emiiii
off siz nası kaynatırsnz o gün pfffff bn kalamam final haftam kesn snwm olurro senin inceligin perimmm ama yinede emin ol seninle mutlu oluyoruz burda=)
Hayirlisiyla insallah 16 ocak gecesi uyumuyoruz kizlar evlerine dönene kadar sevdiklerimiz burdayiz hic bahane bulmasin kimse partyy yapcez partyy:118::129:
yok yok dier miraclemi karıştırmam bliyorm onu
bn yeni buraya takılırkn görüyodm sni bu topiktede uzun dnem old. blmiyodm allah kavştrsn cnm
Tamam bebem ben hepimizn yerine sallicam ay sarılıcam sevgilime, sizler de sevdiklerinize kavuşmuşcasınaoff perim biz gdemiyorz sen gittt yakın olupta gdememk dha snir bozucuymşş :84::84:
Hmm bende bizim miraclemızla karıştırdım canım bende iyiyim teşekkür ederim. Allah kavuştursunşekeriiim sizin için de gelirim tabiibu sıra pek girmedim kk'ya valla tam gaz şafağa devam.sizler kavuşunca bizde 100'lere düşücez inş.sen nasılsın canım?
perim kuduruk kuşkim nerde şurda iki lafın belini kırsaydıkbirilerine takılmam lazım bu gece stresliiyim biraz aşkımın telefon kartı çalışmadığı için az konuştuk nefret ediyorum bu telekomdan sürekli arıza allah bütün telekomculara biz gibi iletişimsiz şafak saymayı nasip etsin emiiii
o senin inceligin perimmm ama yinede emin ol seninle mutlu oluyoruz burda=)
Hayirlisiyla insallah 16 ocak gecesi uyumuyoruz kizlar evlerine dönene kadar sevdiklerimiz burdayiz hic bahane bulmasin kimse partyy yapcez partyy:118::129:
off siz nası kaynatırsnz o gün pfffff bn kalamam final haftam kesn snwm olurr
aşkımın geldigi hafta inadına snaw olur bi sürü pfff :84::84:
o senin inceligin perimmm ama yinede emin ol seninle mutlu oluyoruz burda=)
Tamam bebem ben hepimizn yerine sallicam ay sarılıcam sevgilime, sizler de sevdiklerinize kavuşmuşcasına
Hmm bende bizim miraclemızla karıştırdım canım bende iyiyim teşekkür ederim. Allah kavuştursun
Kuşkilerin kuşusu gelir özoşum birazdan hahaa bende çok özledim onu. Tutimide özledim ne zamndır konuşamadık. ahha bedduaya bak yaa tatlı gacı seniiyarın daha çok konuşursunuz inşallah bebemm üzülmeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?