335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Canlarımm gidiyorumm, gidiyorum gitmesinee, aylardır beklediğim günün gelmesine sadece 1 gün kaldı. İnanamıyorum hala ama söylesem inanmazsınız belki, o kadar çok şey paylaştıkki burda yemin ediyorum bi yanım buruk... Yapamıyorum dillendiremiyorum işte sürekli aşkıma gidecemde gidecem! diye. Tabiiki mutluluğumu anlatabilmem mümkün değil ama dedim ya benim asıl bayramım hepimizin buluştuğu gün olacak... Beraber çıktık bu yola beraber bititcez en güzel şekilde canlarım

aa miracle07 ben seni ilk zamanlr görmüştm snra yok oldn

merhaba canım kaderdaş olduğumuz ve canıııımmm çuçem mayra da burda olduğu için geliyorum ara ara nasılsınız bakalımmmmm.valla şafaklarınız süper kızlar ha gayret az kaldı sewdiceklerinize kavuşmanıza.

periş o zaman şafakları beraber attururuk gene gülerek emi kaybolma anacım dün gözüm yollarda kaldı valla çok özlirem ben seni oh ne güzel mehtabında yakın dugün bi parti verek burda

Canımsın özoşum benimde canım çıktı walla ama aklım sizdeydi burdayım bitanemm Partimizi hepimiz kavuşunca yapıcaz canımın içiii.. Sağol bitanemm

ha bizim için gelmiyon yani miraclem nerdesin ya özledim seni. nedir durumlar ?

perim kuduruk kuşkim nerde şurda iki lafın belini kırsaydık birilerine takılmam lazım bu gece stresliiyim biraz aşkımın telefon kartı çalışmadığı için az konuştuk nefret ediyorum bu telekomdan sürekli arıza allah bütün telekomculara biz gibi iletişimsiz şafak saymayı nasip etsin emiiii

o senin inceligin perimmm ama yinede emin ol seninle mutlu oluyoruz burda=)

Hayirlisiyla insallah 16 ocak gecesi uyumuyoruz kizlar evlerine dönene kadar sevdiklerimiz burdayiz hic bahane bulmasin kimse partyy yapcez partyy:118::129:

canım sen beni diğer miracle_84 le karıştırdın galiba.ben uzun dönem bekliyorum.Ankara'da nişanlım.şafak çoooooooookkkk 8 ay var daha canım
yok yok dier miraclemi karıştırmam bliyorm onu
bn yeni buraya takılırkn görüyodm sni bu topiktede uzun dnem old. blmiyodm allah kavştrsn cnm

alemsin özo yaa bedduaya bak

Hayirlisiyla insallah 16 ocak gecesi uyumuyoruz kizlar evlerine dönene kadar sevdiklerimiz burdayiz hic bahane bulmasin kimse partyy yapcez partyy:118::129:
off siz nası kaynatırsnz o gün pfffff bn kalamam final haftam kesn snwm olurr
aşkımın geldigi hafta inadına snaw olur bi sürü pfff :84::84:

yok yok dier miraclemi karıştırmam bliyorm onu
bn yeni buraya takılırkn görüyodm sni bu topiktede uzun dnem old. blmiyodm allah kavştrsn cnm

evet çok hoş sohbetinz var geliyodum ama şu sıra pek giremedim nete.çok teşekkürler canım.siz bi kavuşun hele sonra sıra bana geleceeeeekkkk

off perim biz gdemiyorz sen gittt yakın olupta gdememk dha snir bozucuymşş :84::84:
Tamam bebem ben hepimizn yerine sallicam ay sarılıcam sevgilime, sizler de sevdiklerinize kavuşmuşcasına
şekeriiim sizin için de gelirim tabii bu sıra pek girmedim kk'ya valla tam gaz şafağa devam.sizler kavuşunca bizde 100'lere düşücez inş.sen nasılsın canım?
Hmm bende bizim miraclemızla karıştırdım canım bende iyiyim teşekkür ederim. Allah kavuştursun

Kuşkilerin kuşusu gelir özoşum birazdan hahaa bende çok özledim onu. Tutimide özledim ne zamndır konuşamadık. ahha bedduaya bak yaa tatlı gacı senii yarın daha çok konuşursunuz inşallah bebemm üzülmeee

tatlım benimki geç geleck ama secincinize ortak olurum tabi bizim gecemize de sizi bekleriz

off siz nası kaynatırsnz o gün pfffff bn kalamam final haftam kesn snwm olurr
aşkımın geldigi hafta inadına snaw olur bi sürü pfff :84::84:

burda birlikte calisiriz bisey olmaz
benimde o hafta iki tane sunumum olacak kim takarrrr ask geliyor 159 gün cektigim hasret bitiyor walla okulu felan düsünemem o gece

Canımsın çağlom çok teşekkür ederim bitanemm evet yaa 16 Ocak gecesi şafağı görmeden uyumak yokk, şiş şiş gözlerle karşılicaz adamlarııı hahahahah

teşekkürler canım hepimizi kavuşturcak inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…