335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tatlım benimki geç geleck ama secincinize ortak olurum tabi bizim gecemize de sizi bekleriz

ben 22 subata kadar yaninizdayim kizlar o zaman sizler gitmis olursunuz hepiniz hasret gideriyor dügün nisan hazirliklari bebek yapma islemleriyle felan mesgul olursunuz=)
22subatda son sinavimi verip ayni gece izmire ucacagim sonra hayirlisiyla 1 ay askimin yaninda olacagim acayip heyecanlaniyor insan düsününce bile yaa sanki yarinmis gibi

Cumartesi sabah gidiyorum bitanem Pazar akşam 20:00dan sonra aranızdayım tekrardan

perim pazar günü yorgun olursun yav senle güzel hafta sonu gecerdi ama olsun sen aşkına kavuşta canım perişim çok güzel olacak eminim ama ben çok evci çıkardığımdan biliyorum ayrılmak acayip zor insan tekrar ayrılacağını bilkdiği için yanındaki zamanın tadını alamıyo

Canımsın çağlom çok teşekkür ederim bitanemm evet yaa 16 Ocak gecesi şafağı görmeden uyumak yokk, şiş şiş gözlerle karşılicaz adamlarııı hahahahah

ben bunu düsünmüyorum bile cünkü aslinda askerlik bitse bile bizim safak saymamiz devam ediyor 22subata kadar..bide benim askcagizim köye gidiyor yani internet yok kisin telefonlarda kesiliyor sürekli..korkarim askerde görüsebildigimiz kadar bile görüsemicez 17 ocaktan 23subata kadar

haa canım senin şafak çok muş aslında ya ama telefon özgürlüğü olacak kamerada görüşürsünüz askeriyenin dışına bi çıksında enişte canım doğru diyorsun benim belki düğünüm bile olmuş olur o arada

çağlom az önce bu mesajı görmeden yazmıştım ya canım benim allah kolaylık versin ya

Yok kız yorgun olmam ne münasebet hahahh 1 kez daha evci çıkarmıştım özoşum yemin töreninden sonra, boğazımı biri sıkıyor gibi hissetmiştim dönerken ama bu defa öyle olmicak, gerçekten o 24 saatin doya doya tadını çıkarıcam ayrılık anını hiç düşünmicem hem düşünsem bile şafak karanlık değilki artık çok aydınlık eskisi gibi acıtmicak eminim çünkü döndüğümde çok az kalmış olucak aşkıma tamamen kavuşmamızaaaaaaaaaa :119::119::119:

evet tatlım şafak aydınlık olduğu için kolay olur ya tamamen kavuşacağın günü hayal ederk hemen ayrılmak istersin ay 3 hafta sonra bende evci çıkracağım inşallah son kez geliyorum sana gelinboluu bekle beni:

Çağlom en azından evinde, rahatı yerinde, temiz yatağında uyuduğunu güvende olduğunu bileceksin bu süre içerisinde. Bu seni çok fazla rahatlatır bence bitanem. Eminim bu kadar sıkıntılı geçmicektir o günler rahat ol canım benim. Geçen bi arkadaşım ben 3 sene bekledim sevgilimi dedi. Yani ayrı şehirlerde ama sürekli görüşüyorlar evlenmek için o kadar bekledi. Ayrı şehirdeki sevgiliyi beklemek veya evliliği felan beklemek gibi bişe değil asker beklemek. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz zaten. Yemek yerken, uyurken, sıcak evimizde ayağımızı uzatıp televizyon izlerken içimiz sızlar bizim, bi elimiz hep yüreğimizde gözümüz hep telefonda olur çünkü biz ASKER YARENLERİYİZ

kesinlikle haklısın canım bizde 3 sene çok az yüz yüse görüştük hep ayrı şehirlerdeydik ama hiç bu kadar bunaldığımı hatırlmıyuorum askerde olması ayrı bir sitres yaşasıın özgürlük

duqi ve gece kusu hoşgeldiniz aramızaaaaa...

fakebabe
amin canım inşallah...
herkeslere günaydın bende erken kalktım bizimkinin çarşı izini var bugün...
gece kuşunun ilk günüü
mayramda hşgelmşş
miracleda katılmışş
ekşınnaaa bak :roflol:
biz lisede aynı sınıftaydık çok iyi dosttuk bir baktıkk can ciğer kuzu sarması oluvermişizz:roflol:
ilk günden kudurmuşş
aha kızlar şafaklar düştü saat 12 yi geçmiş....bizim şafak: 120 mehtap:5
tutimmm şafaga bak şafagaaaaaaaaaa
benden bi gün once bulmuşsn ayıp sana
konuyu gördm hemen üye oldm :) kızlar bn çok özledm ya tek dnem askerlkte çok moralimi bozuyo
we forumunuzn nadide üyesi bende gelmişm
çaglom geçmiş diynce bi okuym dedmm

çağlom az önce bu mesajı görmeden yazmıştım ya canım benim allah kolaylık versin ya

su askerlik bitsinde baska birsey istemiyorum ben..
aslinda korkuyorumda bir yandan..bu kadar zamandir icimde o kadar sey biriktirdim ona anlatamadigim hep gün saydim bitecek dedim askerden gelincede ayni sekilde devam ederse artik kendimi tutamayip patlarim sanirim..
neyse hayirlisiyla dedigim gibi tek dilegim sagsaglim dönmesi..
ne demis Tuncay Akdogan; "Anladim ki özlemden kimse ölmüyor.." bende ölmem ya bir ay daha bekleyince=)

kesinlikle öyle..yani ben ufak yasta geldim almanyaya bunca yildir hasretle yasiyorum memleketime ailemin bir cok ferdine..kendi ana dilimden uzagim herseyden acisi..cok aci cektigime inanirdim cocuklugumdan beri buralarda..cocuklugumu yasayamadigim icin üzülürdüm hep zamani geri getiremedigim icin..ama simdi yasadiklarim bana gösterdiki hicbir aci hasret bundan daha büyük olmadi hayatimda..gurur duyuyorum kendimle simdi 19yasindayim herkes bana aptalsin sen diyor bu yasta nisanlandin oturmus simdide asker bekliyorsun..senin yasinda üniversiteye giden kizlar citipiti hayatlarini yasiyorlar sen 24saat evin icindesin okuldan baska yaptigin hicbir faaliyet yok hayatinda diyorlar,umrumda degil her baba yigidin harci degil bu diyorum..askerlik bitince bir 6ay daha bekliyecegim askimin almanyaya gelmesini gerekirse ömrümün sonuna kadar beklerim perim..sevmek buymu..onu özlemek bile farkli bir anlam tasiyormus..baska birseye benzemiyor iste..anlatamazsin bilmeyene..

okudukca gözlerim doluyor o ilk günlerde yasadigimiz seyleri..

selam kızlarrrr...
335dc allah seni bildiği gibi yapsın koptum ya hahahahahahbenim şafağı 120 lerde görünce hop ne oluyor dedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…