- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.561
perim ne zaman yola çıkıyorsun ne zaman tekrar aramızda olucaksın özletme kendini bebek
tatlım benimki geç geleck ama secincinize ortak olurum tabi bizim gecemize de sizi bekleriz
Cumartesi sabah gidiyorum bitanem Pazar akşam 20:00dan sonra aranızdayım tekrardan
Canımsın çağlom çok teşekkür ederim bitanemmevet yaa 16 Ocak gecesi şafağı görmeden uyumak yokk, şiş şiş gözlerle karşılicaz adamlarııı hahahahah
ben 22 subata kadar yaninizdayim kizlar o zaman sizler gitmis olursunuz hepiniz hasret gideriyor dügün nisan hazirliklari bebek yapma islemleriyle felan mesgul olursunuz=)
22subatda son sinavimi verip ayni gece izmire ucacagim sonra hayirlisiyla 1 ay askimin yaninda olacagim acayip heyecanlaniyor insan düsününce bile yaa sanki yarinmis gibi
ben bunu düsünmüyorum bile cünkü aslinda askerlik bitse bile bizim safak saymamiz devam ediyor 22subata kadar..bide benim askcagizim köye gidiyor yani internet yok kisin telefonlarda kesiliyor sürekli..korkarim askerde görüsebildigimiz kadar bile görüsemicez 17 ocaktan 23subata kadar
perim pazar günü yorgun olursun yav senle güzel hafta sonu gecerdi ama olsun sen aşkına kavuşta canım perişim çok güzel olacak eminim ama ben çok evci çıkardığımdan biliyorum ayrılmak acayip zor insan tekrar ayrılacağını bilkdiği için yanındaki zamanın tadını alamıyo
Yok kız yorgun olmam ne münasebet hahahh1 kez daha evci çıkarmıştım özoşum yemin töreninden sonra, boğazımı biri sıkıyor gibi hissetmiştim dönerken ama bu defa öyle olmicak, gerçekten o 24 saatin doya doya tadını çıkarıcam ayrılık anını hiç düşünmicem hem düşünsem bile şafak karanlık değilki artık çok aydınlık eskisi gibi acıtmicak eminim çünkü döndüğümde çok az kalmış olucak aşkıma tamamen kavuşmamızaaaaaaaaaa :119::119::119:
ben bunu düsünmüyorum bile cünkü aslinda askerlik bitse bile bizim safak saymamiz devam ediyor 22subata kadar..bide benim askcagizim köye gidiyor yani internet yok kisin telefonlarda kesiliyor sürekli..korkarim askerde görüsebildigimiz kadar bile görüsemicez 17 ocaktan 23subata kadar
Çağlom en azından evinde, rahatı yerinde, temiz yatağında uyuduğunu güvende olduğunu bileceksin bu süre içerisinde. Bu seni çok fazla rahatlatır bence bitanem. Eminim bu kadar sıkıntılı geçmicektir o günler rahat ol canım benim. Geçen bi arkadaşım ben 3 sene bekledim sevgilimi dedi. Yani ayrı şehirlerde ama sürekli görüşüyorlar evlenmek için o kadar bekledi. Ayrı şehirdeki sevgiliyi beklemek veya evliliği felan beklemek gibi bişe değil asker beklemek. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz zaten. Yemek yerken, uyurken, sıcak evimizde ayağımızı uzatıp televizyon izlerken içimiz sızlar bizim, bi elimiz hep yüreğimizde gözümüz hep telefonda olur çünkü biz ASKER YARENLERİYİZ
h.b cnm nasılsınnnangelim hoşgeldin
gece kuşunun ilk günüüduqi ve gece kusu hoşgeldiniz aramızaaaaa...
fakebabe amin canım inşallah...
herkeslere günaydın bende erken kalktım bizimkinin çarşı izini var bugün...
mayramda hşgelmşşmerhaba kızlar aranıza yeni katıldım benim erkek arkadaşımda Tekirdağda askerlik yapıyor tek tip konusunda orada da çok şey söleniyomş ama komutanları sizi vurmaz diyolarmış ama tabii ne kadar güvenilir bilmiyorum allah hepimiz en kısa zamanda kavuşturur inşallah...
miracleda katılmışşselam arkadaşlar,siteye yeni üye oldum.bende 335. kısa dönem asker yarenlerinden biriyim.inanın şu son günlerdeki tek tip askerlik haberleri yüzünden bi çoğunuz gbi bende fazlasıyla gerilmiş durumdayım.kime neye inanacağımı şaşırdım
ilk günden kudurmuşşekşınnaaa bak :roflol:
biz lisede aynı sınıftaydık çok iyi dosttuk bir baktıkk can ciğer kuzu sarması oluvermişizz:roflol:
tutimmm şafaga bak şafagaaaaaaaaaaaha kızlar şafaklar düştü saat 12 yi geçmiş....bizim şafak: 120 mehtap:5
benden bi gün once bulmuşsn ayıp sanaMerhabalar arkadaşlar. Google da yaptığım ufak araştırma sonucunda bu topiği buldum ve hemen üye olup sizlerle sohbete başliyim dedim. Bende asker yolu bekleyenlerdenim deli gibi sevdiğim gözümden sakındığım sevgilim askerde. Çok zormuş gerçekten söylerlerdi de inanmazdım... Umarım bian önce biter benim mehtabım 3 şafağım ise 114opuyorumnanaktan
we forumunuzn nadide üyesi bende gelmişmkonuyu gördm hemen üye oldm :) kızlar bn çok özledm ya tek dnem askerlkte çok moralimi bozuyo
h.b cnm nasılsınnn
haa canım senin şafak çok muş aslında ya ama telefon özgürlüğü olacak kamerada görüşürsünüz askeriyenin dışına bi çıksında enişte canım doğru diyorsun benim belki düğünüm bile olmuş olur o arada
çağlom az önce bu mesajı görmeden yazmıştım ya canım benim allah kolaylık versin ya
evet tatlım şafak aydınlık olduğu için kolay olur ya tamamen kavuşacağın günü hayal ederk hemen ayrılmak istersin ay 3 hafta sonra bende evci çıkracağım inşallah son kez geliyorum sana gelinboluu bekle beni:
Çağlom en azından evinde, rahatı yerinde, temiz yatağında uyuduğunu güvende olduğunu bileceksin bu süre içerisinde. Bu seni çok fazla rahatlatır bence bitanem. Eminim bu kadar sıkıntılı geçmicektir o günler rahat ol canım benim. Geçen bi arkadaşım ben 3 sene bekledim sevgilimi dedi. Yani ayrı şehirlerde ama sürekli görüşüyorlar evlenmek için o kadar bekledi. Ayrı şehirdeki sevgiliyi beklemek veya evliliği felan beklemek gibi bişe değil asker beklemek. Bunu hepimiz çok iyi biliyoruz zaten. Yemek yerken, uyurken, sıcak evimizde ayağımızı uzatıp televizyon izlerken içimiz sızlar bizim, bi elimiz hep yüreğimizde gözümüz hep telefonda olur çünkü biz ASKER YARENLERİYİZ
gece kuşunun ilk günüü
mayramda hşgelmşş
miracleda katılmışş
ilk günden kudurmuşş
tutimmm şafaga bak şafagaaaaaaaaaa
benden bi gün once bulmuşsn ayıp sana
we forumunuzn nadide üyesi bende gelmişm
çaglom geçmiş diynce bi okuym dedmm
beklersin çağlom beş ay bekleyen bir ay daha bekler bebeğim ya sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?