- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.581
aşk reçelimi yaptım eksiklerim var onları tamamlayayım ...sizlerede göstereceğim...
tutim o ne ya aşk reçeli =?aşk reçelimi yaptım eksiklerim var onları tamamlayayım ...sizlerede göstereceğim...
aşk reçelimi yaptım eksiklerim var onları tamamlayayım ...sizlerede göstereceğim...
çağlom ya ne kadar güzel anlatmışlsın ya duygularını kesinlikle kimse anlayamaz bu duyguları yaşamadan üzüntüsüde sevincide özlemide kendine özgüdür ilişkinin kimseyi takma kafaya bebeğim sen nasıl mutluysan o önemli
evet çağlom harika dile getirmişsin ....
ben bugün aşkıma 23456787654321 kez daha aşık odumses tonu çok tatlıydı ah ahhhhhhh aşkım benim...
google a aşk reçeli yazdm ya ne diym bn sanaapuhahahah ayy koptummmmdurun 2 dk aşk reçeli adını ben verdim aşkıma sevgililer günü için birşey hazırlıyorum dün gece kafamda tasarladım bişeyler...bitsin resmini koyacağım.... tey teyyyyyyyyyyyyyy
bnde sewiyormmmmmmmmmmoyyy oyy Allahim hergün dahada arttirsin sevginizi arim balim petegim
ne güzel böyle seyleri duymak yaa ben aski cok seviyorum
puhahahah ayy koptummmmdurun 2 dk aşk reçeli adını ben verdim aşkıma sevgililer günü için birşey hazırlıyorum dün gece kafamda tasarladım bişeyler...bitsin resmini koyacağım.... tey teyyyyyyyyyyyyyy
google a aşk reçeli yazdm ya ne diym bn sanaa
şmdiden ne sevgililer günü ya anamm naptn tarif et meraktn ölürm bn
özom alemsin ya çatalını bıçağını almış aşk reçelimi demiş hahahahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?