335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yemişiz şafagı size örneklerle gösterdm dostlarrrrr aglamak yok gülmek var artıkkkkkkk

tutim ewet seninki 120 aslnda yanlş sayıyosn şuan

Son düzenleme:
çağlom ya ne kadar güzel anlatmışlsın ya duygularını kesinlikle kimse anlayamaz bu duyguları yaşamadan üzüntüsüde sevincide özlemide kendine özgüdür ilişkinin kimseyi takma kafaya bebeğim sen nasıl mutluysan o önemli

aşk reçelimi yaptım eksiklerim var onları tamamlayayım ...sizlerede göstereceğim...

o ne tutim yaa=S

kesinlikle öyle,kimseye anlatmiyorum bile inan konusup konusup susuyorlar benimde bir tarahtan giriyor digerinden disarii
ben özgürüm sadece özgürümmmm

puhahahah ayy koptummmm durun 2 dk aşk reçeli adını ben verdim aşkıma sevgililer günü için birşey hazırlıyorum dün gece kafamda tasarladım bişeyler...bitsin resmini koyacağım.... tey teyyyyyyyyyyyyyy

google a aşk reçeli yazdm ya ne diym bn sanaa
şmdiden ne sevgililer günü ya anamm naptn tarif et meraktn ölürm bn

çağlommmmmmmmm aşk hiç birimizin yakasını bırakmasın aşklarımızla inşallahhh...

335dc puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koptuğum andır google amcaya arattın demek aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay koptum yerlerdeyim google amca bilmez tarifi bende

patlat bi şarkı koy bir kadehhhhh içiyorz yne bu geceeee
herşeyi boşwer çall bu gece .. içiyoruz yine bu geceee
içiyorz her gece her gece başka bi eglenceeeeee
içiyorz gönlümce HAYAT GÜZEL SEVİNCEEEEEE

haha tutim öyle desene herkesin akli hemen yemege gitti ben zaten biliyon sigarayi biraktigimdan beri agzim durmuyor

google a aşk reçeli yazdm ya ne diym bn sanaa
şmdiden ne sevgililer günü ya anamm naptn tarif et meraktn ölürm bn

ahh bu googlede olmasa napariz acaba haha
aklima geldi eski sevgilimle kavga etmistik birgün bana mail yazmis coook güzel bir siir hem okuyorum hem agliyorum hani seviyor ya insan etkileniyor affettim onu o siiri okuyunca iki gün sonra yeniden okudum ya dedim bu kelimelerin anlamini sorsam bile bilmez bu nasil yazmis diye düsündüm google yazdim siiri oldugu gibi buldum manyak herif yaaa aklima geldi yine ne gülmüstüm kendime ne safim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…