335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ah ah bende bugün aşkım sordu yemeğini yedinmi diye bende yemedim yiyememki dedim şaşırdı neden evde yemekmi yok dedi bnim yemeğim sensin dedim başladı gülmeye beni şaşırtıyorsun hep dedi...:86:

ne dalga geçiyosn tutişkoo napıym merak ettmm
hazırla saat 11e kadar koy resmi erken gitcm bugn
bu bir emirdir !

dün aşkımın nbet saatini biliyodm .. aradım 11'de
açtı direk ..''sizi nöbetten kısa bi sürede olsa uzaklaştırmaya geldim kabul edermisinz ? '' dedimm...güldüü...o anki mutlulugu bile yetti bnaaa
ama sessi çok kötüydü tam bi arkadşyla knuşuyomş nası biter bu gnler die bni fln anlatmşş .. üzerine aramşm zamanlamam mikemmelll

çam ağacı istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84: onu süslmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm....:84:

buraya gel tutim her kösede var bitane sirtlariz birlikte tasiriz benim inime
almanlar acayip önem veriyorlar onlarda noel dini bayram ya, hertaraf süslenmis süper aydinlatmalar felan yapilmis birde kar yagiyor manzara harika anliyacagin tam ask yasayacak zaman,hava soguk sarmasdolas olacan böyle sokaklarda elele ahh ahh(bi ara sigara icen icon vardi o yok artik,suan tam onun yeriydi bura=D)

dede olduk olacağız çok sevdiğim bir arkadaşımın erkek arkadaşıda askere gidiyor rabbim bizden sonra bekleyenlere sabır versin onlarda sağ sağlim kavuşurlar inşallah...

Son düzenleme:
aşk la ilgiliğ ne görsem yiyebilirim aşkıma acıktım çünkü açım açım aşkıma açım
geliboluya gttiginde yersn artık
evet ya dede olacağız dokuz gün sonra
yokk ya dünden beri nene olduk zaten sınava girdiler artık askerlerr
bnm aşkım baba olmadan dede oldu dün sylüyorm gülüyo

ah ah bende bugün aşkım sordu yemeğini yedinmi diye bende yemedim yiyememki dedim şaşırdı neden evde yemekmi yok dedi bnim yemeğim sensin dedim başladı gülmeye beni şaşırtıyorsun hep dedi...:86:
dha nası şaşırtcm ah bi bilsen deseydn

335dc yawrum bitsin çekicem resmini çok eksik var dahaaaa...3 günü bulur bitmesi malzemem eksik daha ....
çağlom ben varım sırtlayalım çam ağacını götürelim sizin eve kimse görmeden....evet ya oralar süperdir şimdi... en büyük hayalimden biride aşkımla yılbaşını başka bir ülkede geçirmek...

özom sorma ya ilk günler daha dün gibi aklımda buraya gelmiştim ilk çağlomu bulmuştum tesadüf askerlerimizde aynı yerde askerlik yapıyordu birbirimizden haber alıyorduk hangimizinki ararsa hey gidi günler hey.....
335dc aşkım gelsin hakiki aşk reçeli yapacağım ona ünlü olucam google amcaya yazdığınızda elimde tahta kaşık ve mutfak önlüğü ile ben çıkacağım aşkın reçelini ben yaptım sloganımla hahahahahahah

Tutibaalllllllllll hoşgeldin annemmmmmmmmmmmm TİKKAYYTTTTTTTTTTTT "şafaklar az bayanlar kımse uzulmesın yeterkı rabbım korusun hepsini...
evet kızlar bu gerçek doğuda askerlik daha rahat zaten komutanları benımkının doğu dıye uzulmyın doguda standartlar sartlar ve askerlık daha guzel ve rahat demısler ordakı yemekler bıle suan bulundugunuz kıslalardan daha cesıtlı ve boldur demıs teror konusunu kafanıza dert etmeyın tek doguda olay olmuyor arkadaslar daha gecen bı kac hafta once aşkımların orda kastamonuda askerı arac dewrılmıs yanı uzun lafın kısası hr yerde bısey oluyor yeterkı ıcımzı ferah tutalım...
benım safakda 116 canlar mehtap 12 den sonra " Tutim burda şafaklar AZ demiş Anamm yedik zaar askerliğii atarsa 45

özom rçleri gördüm kafamı laptopa sokmaya çalıştım

perim selam canımcım...
bu asker babydollu ben giyersem benimki en yakın kışlaya atar beni komutan sanıp

ya yemek dediniz aklıma geldiii... sizinkilern yemekleri nasılmşş.. ??
bnm aşkıma hep yogurt çorbası yapıyolarmşş arada birde mercimkk bide güzel olmuyomşş o yüzdn kesin kilo verdi bu çocukk :2:
neyse bunada şükür kaldıı 46 :81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…