- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.881
Çanakkale de canım bende anlamıyorum ki komutan kızıyor bir şeye çarşıyı kitliyor
aa perimm şunu sakın unutma yapmayı....
uyurken videosunu çek gelince izlersn bol bol
kuşkam başın saolsnn...
tuti cnm stres yaptıgn için olmuyosndr bn bi kere stres yaptm tatildeydk olsada bitse dedm inadına kaç gün gecikti ya
o uyurda sen uyuturmusn bilmem ahahhahaUyursa çekerim yavrumm
eniştede kızırmasın dmı canım suyuna gitsin
bu arada benim aşkmda 2 haftada 1 çıkıyor çarşıya bu hafta yarın yada pazar çıkabilir sanırım inşallah...
Canımm geçen mesela birine kızmışş bütün takımın çarşısını kitledi komutan askeriyede mantık yok kiBu sefer ne oldu dedim söylemedi sinirliydi bende üstüne gitmedim olan bize oluyor işte göremicem aşkımı
canım üzülme son gülen ii güler 6 hafta var sadece sonra o komutan bulsunda kitlesin çarşıyı kolaysa
aslında iki haftada bi çıkmaları şu yönde iyi...
6 hafta kaldıı ve orda sadece 3 çarşıları kaldııııııı sadece 3
aşkıma dedmm doya doya dolaş 3 taneck kaldııııı son çarşındada bna bişy getir onu almaya git
geliboluda deilki ama o cnm :// aslında bişey alıcagı hiçbiyer yok bn gittm ama bnane bn uyuzlugumu yparmAynalı çarşı hediyelik eşya dolu çok da güzel şeyler var son çarşısını aynalı çarşı da geçirsin hem gezmiş olur hem hediye işini halleder
gece nbetleri koy violemben kitlicem 16 ocaktan sonra
ben kitlicem 16 ocaktan sonra
tenekeye razıyz burda deseydn335 yawrum senin yazdığını okuyunca içim açıldı walla eheheh 3 çarşısı kaldı aşkımın yupiiiiiiiiiiiiiiiii bende doğubeyazıttan banbişeyler getir dedim şalvar istermisin dedi dedim koca yerde şalvarmı var bir tek dedi valla hep şalvar asmışlar dükkanlar dedi dedim takı makı getir alcamya tek taş dedi napcan burdaki tenekeleri dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?