335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

bu arada benim aşkmda 2 haftada 1 çıkıyor çarşıya bu hafta yarın yada pazar çıkabilir sanırım inşallah...

canım güle güle kullanalım şafakları bozdurup bozdurup harcarız
canım benimkinin çarşıya ne gün çıkacağı en az 3 gün önce belli oluo komuta imzalıyo falan seninkininde bellidir:44:

canım üzülme son gülen ii güler 6 hafta var sadece sonra o komutan bulsunda kitlesin çarşıyı kolaysa

bebem benimki karakolda olduğu için 1 gün öceden belli oluyor mesela bugün yarın çarşım var demediğne göre yarın yok çarşımız pazar çıkıyor benimki genelde birde komutan benimkini hep yanında götürüyormuş oraya buraya olay yerine falan bişey oluyor dedi bunu böyle yapsak nasıl olur diye benimkine danışıyormuş canım ya aşkımı sevmeyen ölsün zaten çok girişken benimki

Son düzenleme:
aslında iki haftada bi çıkmaları şu yönde iyi...
6 hafta kaldıı ve orda sadece 3 çarşıları kaldııııııı sadece 3
aşkıma dedmm doya doya dolaş 3 taneck kaldııııı son çarşındada bna bişy getir onu almaya git

Aynalı çarşı hediyelik eşya dolu çok da güzel şeyler var son çarşısını aynalı çarşı da geçirsin hem gezmiş olur hem hediye işini halleder

335 yawrum senin yazdığını okuyunca içim açıldı walla eheheh 3 çarşısı kaldı aşkımın yupiiiiiiiiiiiiiiiii bende doğubeyazıttan banbişeyler getir dedim şalvar istermisin dedi dedim koca yerde şalvarmı var bir tek dedi valla hep şalvar asmışlar dükkanlar dedi dedim takı makı getir alcamya tek taş dedi napcan burdaki tenekeleri dedi

Aynalı çarşı hediyelik eşya dolu çok da güzel şeyler var son çarşısını aynalı çarşı da geçirsin hem gezmiş olur hem hediye işini halleder
geliboluda deilki ama o cnm :// aslında bişey alıcagı hiçbiyer yok bn gittm ama bnane bn uyuzlugumu yparm
ben kitlicem 16 ocaktan sonra
gece nbetleri koy violem

tenekeye razıyz burda deseydn
bebegm bi hesap dha var ayıp kaçarda nese syliym şimdikk aşkım gelene kadar bnm sdcee bi adetim kaldıııııııııııııı onuda bi hafta snra olcmm bdhakine aşkm burda olckk .. istedgm kadr nazlancmm oram buram agrıyo diee yihuuuu bugn syledim eywah dioo sıpa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…