335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Enişte cevabı vermiş tek taş varken napcaksın diğer yüzükleri diyerekEvlenme teklifi geliyoreeee

ya yemin ederm bende aynısını düşünmüştüm ya ne kafa ama şimdi adetim dedim bir daha olacam sonra daha olmadan gelecek allah bize akıl versin

gevezem benmki bişeyler düşünüyor ağzından kaçırdıı geçen 14 şubata hazırlan dedi sonra konuyu değiştirdi ...dedim saadede gel diyorki eeee hava nasıl orda

hakket yaprak dökümü oldu ağaç sökümü...geçen aşkım napıyorsu dedi dedim yaprak dökümünü izliyordum o dizi hala oynuyormu dedi he dedim sen gelmeden 2 hafta önce biticek dedim aman bitsin geç bile kaldılar dedi uyuz oluor o diziye kitap ile hiç alakası yok dedi

gevezem benmki bişeyler düşünüyor ağzından kaçırdıı geçen 14 şubata hazırlan dedi sonra konuyu değiştirdi ...dedim saadede gel diyorki eeee hava nasıl orda

Kimbilir ne sürpriz hazırlıyor enişte beyBen meraktan çatlardım canım senin yerinde olsam

bebşkooo bnmki geliboluda oraya gitmezki çarşıda onu dmek istedmm .. gitsn ot kopardn bişy ypsn bna bişy getirck

Gelirken uğrayabilir belkim o zaman diyerekten durumu kurtariyim ben

offff geçen rüyamda aşkımı aldattm...
hmde okuldan bi çocukla ama çocuk öyle bişy düşünebilcegm bri asla deil zatn bi arkdşmla çıkmaya başladılr 1 aydır fln..
çok rhatsız oldm .. şmdi yoruma baktm hak yolu terk etmeye fln dioo.. hiç iyi bişy yazmıyo offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…