- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.901
Aynalı çarşı hediyelik eşya dolu çok da güzel şeyler var son çarşısını aynalı çarşı da geçirsin hem gezmiş olur hem hediye işini halleder
335 yawrum senin yazdığını okuyunca içim açıldı walla eheheh 3 çarşısı kaldı aşkımın yupiiiiiiiiiiiiiiiii bende doğubeyazıttan banbişeyler getir dedim şalvar istermisin dedi dedim koca yerde şalvarmı var bir tek dedi valla hep şalvar asmışlar dükkanlar dedi dedim takı makı getir alcamya tek taş dedi napcan burdaki tenekeleri dedi
tenekeye razıyz burda deseydn
bebegm bi hesap dha var ayıp kaçarda nese syliymşimdikk aşkım gelene kadar bnm sdcee bi adetim kaldıııııııııııııı onuda bi hafta snra olcmm bdhakine aşkm burda olckk .. istedgm kadr nazlancmm oram buram agrıyo diee yihuuuu bugn syledim eywah dioo sıpa ya
ahh dha ne hesaplarm varda şmdi aklıma gelmiyo :118:ya yemin ederm bende aynısını düşünmüştüm ya ne kafa ama şimdi adetim dedim bir daha olacam sonra daha olmadan gelecek allah bize akıl versin
aynalı çarşı geli,boluda mı 3 defa gittiim hiç görmedim kızlar ne aptalım yav
o hesabıda ypıyormrhat olun335dc benim hesabıma görede yaprak dökümü(demir döküm) bitiyor bittikten 2 hafta sonra aşkum geliyor hahahahaha
bebşkooo bnmki geliboluda oraya gitmezki çarşıda onu dmek istedmm .. gitsn ot kopardn bişy ypsn bna bişy getirck335 dc karıştırdı yaaÇanakkale de aynalı çarşı gelibolu da değil
ahh dha ne hesaplarm varda şmdi aklıma gelmiyo :118:
rüya yorumlamayı bilen vrmı iki tane şey sorcm ??
şuan moralm bozuldu :/
gevezem benmki bişeyler düşünüyor ağzından kaçırdıı geçen 14 şubata hazırlan dedi sonra konuyu değiştirdi ...dedim saadede gel diyorki eeee hava nasıl orda
bebşkooo bnmki geliboluda oraya gitmezki çarşıda onu dmek istedmm .. gitsn ot kopardn bişy ypsn bna bişy getirck
benim aşkım hakkaride ya ben telefon istedim gelirken bakıcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?