- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.921
offff geçen rüyamda aşkımı aldattm...
hmde okuldan bi çocukla ama çocuk öyle bişy düşünebilcegm bri asla deil zatn bi arkdşmla çıkmaya başladılr 1 aydır fln..
çok rhatsız oldm .. şmdi yoruma baktm hak yolu terk etmeye fln dioo.. hiç iyi bişy yazmıyo offffff
aklıma bişey geldi çok komik paylaşmak istedim..
geçende annem vardı yanımda ben de burayı okuyodum hani bi reklam var ya ilaç reklamı hani fermuarını falan açıyo kızannem de bakakalmış öyle diyo sen nerelere bakıyosun.. ben de gayet normal forumlara bakıyorum dedim ne forumu o öyle diyo neden öyle diyosun ki dedim ee görmüyo musun o ne öyle dedi ben bi utandım kadın beni azmışım sanıcak yok anne dedim o reklam benle alakası yok dedim sonra baya bi güldük
cnm ama ilk deil bu bide iki ay önce fln görmüştm başka bi çocukla aldatıyodm yinee..canım olur mu öyle şey çok sçma bir yorum sakın canını sıkma hem kesin ölemi sanki mkuzum sen kendini bilmiyor musun salla ya:44:
canım annense sorun yok kayın validen değil demi
cnm ama ilk deil bu bide iki ay önce fln görmüştm başka bi çocukla aldatıyodm yinee..
off sabah bi kalktm snki gerçektn yapmışm gbii sinirm bozulduu..
tuhaf tuhaf şeyler grüyorm zatn rüyalarmda hbire geçen gün ingilizce knuşan bi köpek gördm dşünün yanikavga ediyodk köpekle
no l dont kuzum ne diyon sen ingilice konuşan köpek ha canım bizde bir tabir vardır saçma rüyalara karşı kıçın açıkta kalmış diye
bnm rüyalarımı anlatsam roman olur satış rekorları kırarmno l dont kuzum ne diyon sen ingilice konuşan köpek ha canım bizde bir tabir vardır saçma rüyalara karşı kıçın açıkta kalmış diye
Uyumam gerek ama cin gibiyimm 6:30da kalkmalıyımm
Sende rüyanda beni görüyon heralde özoşşş hahahah o peri deil gıızzz
Teşekkrüler violemmm güzel dileklerin içinnnperim sana bol şans iyi eğlenceler nice mutlu güzel yıllar sevdiceğinle beraber
Peri heyecandandır uyuyamaman kaç gündür görmüyosun her anın tadını çıkar canımbizede anlatmayı unutma gelince
Evet gevezem heyecnadannn.. her saniyeyi anlatıcam tabii sizee canm benmmm
335dc cim iyi geceler
Uyicam ama yarın giyeceğim şey makinedeeee 30 saattir yıkıo bana inat gibi bitmek bilmedi yaaa onu sermeden uyuyamamkii offf kurur inşallahh sabahaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?