335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aklıma bişey geldi çok komik paylaşmak istedim..
geçende annem vardı yanımda ben de burayı okuyodum hani bi reklam var ya ilaç reklamı hani fermuarını falan açıyo kız annem de bakakalmış öyle diyo sen nerelere bakıyosun.. ben de gayet normal forumlara bakıyorum dedim ne forumu o öyle diyo neden öyle diyosun ki dedim ee görmüyo musun o ne öyle dedi ben bi utandım kadın beni azmışım sanıcak yok anne dedim o reklam benle alakası yok dedim sonra baya bi güldük

canım olur mu öyle şey çok sçma bir yorum sakın canını sıkma hem kesin ölemi sanki mkuzum sen kendini bilmiyor musun salla ya:44:

canım annense sorun yok kayın validen değil demi

canım olur mu öyle şey çok sçma bir yorum sakın canını sıkma hem kesin ölemi sanki mkuzum sen kendini bilmiyor musun salla ya:44:
cnm ama ilk deil bu bide iki ay önce fln görmüştm başka bi çocukla aldatıyodm yinee..
off sabah bi kalktm snki gerçektn yapmışm gbii sinirm bozulduu..
tuhaf tuhaf şeyler grüyorm zatn rüyalarmda hbire geçen gün ingilizce knuşan bi köpek gördm dşünün yani kavga ediyodk köpekle

no l dont kuzum ne diyon sen ingilice konuşan köpek ha canım bizde bir tabir vardır saçma rüyalara karşı kıçın açıkta kalmış diye

Son düzenleme:
no l dont kuzum ne diyon sen ingilice konuşan köpek ha canım bizde bir tabir vardır saçma rüyalara karşı kıçın açıkta kalmış diye
bnm rüyalarımı anlatsam roman olur satış rekorları kırarm demekki hep popomu dışarda bırakıyorm .. o zamn bn yatıyorm arkamı kontrl ediym yatarken aman

Peri heyecandandır uyuyamaman kaç gündür görmüyosun her anın tadını çıkar canım bizede anlatmayı unutma gelince

335dc cim iyi geceler

perim sana bol şans iyi eğlenceler nice mutlu güzel yıllar sevdiceğinle beraber
Teşekkrüler violemmm güzel dileklerin içinnn

335m iyi gecelerrrrrrrrrrrrr

Uyicam ama yarın giyeceğim şey makinedeeee 30 saattir yıkıo bana inat gibi bitmek bilmedi yaaa onu sermeden uyuyamamkii offf kurur inşallahh sabahaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…