335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım kalorifere koy kesin kurur

hay aklınla bin yaşa özommm onu hiiç akıl etmemiştimm yaa süper sin saol bitanemmmmmmmmmmmmmmmmm, bitti şimdi seriyorum ve uyuyorum canlarımmm kendinize iyi bakınnn, pazar günü görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepinize iyi geceler canlarım

nasıl akıl etmezsin aşık bu ya git enişte adam etsin seni öle gel kendine dikkat et caım pazar akşamı bekliyorz burda mutlaka yaz

hadii git uyu tatlım yoksa yarın uykun gelir sevdiceğinin yanında

canım hava nemli mi dışarda bir ikinciside kokar dışarda ya geceakşamları hava çok pis olur eğer sabah kurumazsa saç kurutma tut uzaktan

yok canım ankara havası kupkuruuu. salondaki kalorifer daha iyi yanıyordu ona serdim camıda açtım ondan önce fönle azcık kuruttum sabahta kuruturum olur heralde bitanem çok sağol gerçektenn canm benmmmm öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya yağmur yağarsa bence kaloriferin üstüne ser ya da banyoda havluluk oluyo ya kalorifer hani ona ser en çabuk onda kuruyo

ya yağmur yağarsa bence kaloriferin üstüne ser ya da banyoda havluluk oluyo ya kalorifer hani ona ser en çabuk onda kuruyo
evet canm içeri serdim ondaann bende o havluluktan yokkk :18:
canım ankarada nemli olmaz gerç,i ama koku olayını bilmiyorum ya kalorifer çok mu soğuk az b işey yansa yeter ya zaten ince değilmiydiş

ince özom ama pamuklu işte geç kuruoo aman olması giyerim hafif nemli kurur üstrümdeee hadi ben yattım canlarr sabaha uçağı kaçırısam askerim beni gebertirr aman allah korusun yaa öptüm canlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…