- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.941
canım kalorifere koy kesin kurur
hay aklınla bin yaşa özommm onu hiiç akıl etmemiştimm yaa süper sin saol bitanemmmmmmmmmmmmmmmmm, bitti şimdi seriyorum ve uyuyorum canlarımmm kendinize iyi bakınnn, pazar günü görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepinize iyi geceler canlarım
hadii git uyu tatlım yoksa yarın uykun gelir sevdiceğinin yanındahay aklınla bin yaşa özommm onu hiiç akıl etmemiştimm yaa süper sin saol bitanemmmmmmmmmmmmmmmmm, bitti şimdi seriyorum ve uyuyorum canlarımmm kendinize iyi bakınnn, pazar günü görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hepinize iyi geceler canlarım
ben de gidiyorum yarın sabah 10 da doktor randevum var uyumalıyım hepinize tatlı rüyalar canlar
nasıl akıl etmezsin aşık bu ya git enişte adam etsin seni öle gel kendine dikkat et caım pazar akşamı bekliyorz burda mutlaka yaz
peri böyle sallasa çamaşırı sabaha kadar anca kuruturdu kaloriferi akıl etmeseydi :92:
Özommm gitmeden son bi soruuu kalorifer az yanıyooor dışarı sersem daha çabuk kuruur muuuu????? :26:
canım hava nemli mi dışarda bir ikinciside kokar dışarda ya geceakşamları hava çok pis olur eğer sabah kurumazsa saç kurutma tut uzaktan
evet canm içeri serdim ondaann bende o havluluktan yokkk :18:ya yağmur yağarsa bence kaloriferin üstüne ser ya da banyoda havluluk oluyo ya kalorifer hani ona ser en çabuk onda kuruyo
canım ankarada nemli olmaz gerç,i ama koku olayını bilmiyorum ya kalorifer çok mu soğuk az b işey yansa yeter ya zaten ince değilmiydiş
gidemiyorum bi türlü hafta sonları kendimi sabaha kadar oturmaya endeksliyorum zorla oturacam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?