335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

iyi geceler canlarim,ben geldim hepiniz gitmissiniz..
geldim kardesimin yanina 4saat süren iskence yolculugun ardindan cok özlemisim ailemi,kendimi inanilmaz yorgun hissediyorum ama uyuyamiyorum askim sabah 4e kadar devriyede=(
nefret ediyorum bu durumdan=(
devriye arabasinin arkasinda oturuyorlar bunlar acikta yani geceleri buz gibi oluyor oralar daglara gidiyorlar donuyor yavrucum=(
uyutmuyorlar cocugumu zaten mahfoldu artik=(
o orda öyle oldukca bende uyuyamiyorum icimden hicbirsey gelmiyor nalet olsun iste=(

bu durumda aklimdan gecen düsünceleri bir türküde buldugumda,gözlerimden süzülür yaslar yine..
"Seher yeli cik daglara, günes topla benim icin.."

selam kızlarözoşcum ben de görüştüm askerimle. onu görünce ağlayasım geio çok yaa doyamıhyorumbitsin artık
temizlik yapıcam görüşürüz öpüyorum sizi. perim napıo acaba şimdi

selam kızlarözoşcum ben de görüştüm askerimle. onu görünce ağlayasım geio çok yaa doyamıhyorumbitsin artık
temizlik yapıcam görüşürüz öpüyorum sizi. perim napıo acaba şimdi

canım ya bende öle ağlıyprum hemen ya of of bitsin artık şu askerlik perim aşkısına süprizini yapmıştır öğleyin yapacak tı ne mutludur şimdi bende temizlik yapacam tatlım kolay gelsin:78:

evet bence de bitsin artık.perim diyarbakırda sevdiceğm de orda off keşke ben de gidebilsem yanınasana da kolay gelsin canım. geçen hfta aldığım çeyizlerim geldi eve mutlu oldum:))

Son düzenleme:
evet bence de bitsin artık.perim diyarbakırda sevdiceğm de orda off keşke ben de gidebilsem yanınasana da kolay gelsin canım. geçen hfta aldığım çeyizlerim geldi eve mutlu oldum:))

canım ne güzel ya benimd almam lazım ama askerim birlikte seçelim diyo gelincedüğün yapacak gibiyiz galiba küçk eşyaları düğünden sora alacaz

herkeslere mrbbb
off off perim nası mutludur şmdii ne güzelll
bnde mutluym bugn aşkım gitti alışwerişe vurdm kndimiii
kısa kazaklar wrya bi tane onu aldmm .. bitane çanta aldmm.. bitanede yagmurluk gbi bişeyy
napıym bitk öyle mutlu oluyorm artıkk
dünde iç çmaşırı takımı almştm iki tane faturalar glnce nolck merk ediyorm

canım aşkın yanında mıydı nerden gitti anlamadım alışverişe gelin ii yapmışsın önemli olan senin mutluluğun canım

cnm evet ya carsıdaydı benim askerde.günüm biraz yorucu gecti yazılı hazırladım 3 tane.arabanın kışlık bakımını yaptırdım.askerim yok hem kendi işlerimi yapıyorum hem onun yapması gerekenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…