335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

başbaşayz özom nden kmse yokkıııı
naptın bkalm bugn bnm aşkm hala aramadı hep akşam arıyo yaa

canım aşkım çarşıdaydı çok güzel oldu ama gidince üzüldüm tatlım herkes sen gibi alışverişe vermiştir kendini
canıkm arar ya nöbet falan denkgemiştir bazen ankesörde sorun çıkıyor merak etme canım

ondan deil cnm ya bnmki bazen fazla dşünceli oluyooo
hftasnu gnelde ailemle oluyorm dşarda bikaç kez arabadaykn denk geldi knuşamadm tam babamın yanında .. şmdide o yzden pek aramıyo oglenlerii..
bide okul oldugu gnler öglen aramıyo çnkü biliyo derste olsamda çkıcam açmak için kızıyo
geçen aradı çıktm dersten hemen geri soktu bni ya :76:

aferin enişteye dersten çıkmana gönlü razı olmamış çok düşünceli canım

canm ama bazen sinirleniyorm
mesela sinirli bi anımda şunu yapma fln dersem onu asla yapmaz bdha ..
ama bn onu sinirle sylüyorm aslında ypmasını istiyorm
sakın arama fln diemem bn hiç o yüzden wlla aramaz

anlaşıldı komutanımmm..
cnm bn içeri gidiym küçk kadınlar bşlamş azcık izliym birazdn aşkm arar onlada knuşurm ..
öptm seni bi saat snra grüşürz :))

canım ne güzel ya benimd almam lazım ama askerim birlikte seçelim diyo gelincedüğün yapacak gibiyiz galiba küçk eşyaları düğünden sora alacaz
biz de beraber seçecekti de nasıl olsa mutfak aletlerini ben kullanıcam diye aldım
aldıklarını söylemekle olmuyo hanfndi hanfendiiiii:84:çabıkkkkk resmini ekle burayaaa
anlaşıldı komutanımmm..
cnm bn içeri gidiym küçk kadınlar bşlamş azcık izliym birazdn aşkm arar onlada knuşurm ..
öptm seni bi saat snra grüşürz :))
şu güççük avratlardan bıkmadın mı sen
selamlar napıosunuzz bakim?e-okula öğrenci bilgilerini giricem cnm istemiyo hiç ya daha bi sınıfın yazılısını okumadım. yardım edin uleyynnnn

canım ya canın istemiyorsa bırak 15 gün oldu mu not girişi kapanacak mı bırak notları gel muhabbete

aa cağlo njaber canım:87:

selamlar canim,bende askimla konusuyordum nöbet listesinde sorun cikti hemen cagriiyorlar kendileri halletse sasarim zaten cok önemli bir konusma yapiyorduk bizde onun aramasini bekliyorum simdi yine o arada buraya bakayim dedim tam 1000sayfa yazmisiz helal olsun bize
tüm gün alisverisdeydim annem ve babamla..cuma günü donma tehlikesi gecirdigimi anlatmamistim sanirim yarim saat otobüs bekledim ve otobüs geldiginde oldugum yerden bir adim bile atamadim donmustu ayaklarim felan
babama anlatinca hemen tuttu kolumdan cok cirkin ama coook sicak ve pahali botlar ceketler aldi bana
bende kazak corap begendim aldim,kendimi huzurlu hissediyorum.. buralar inanilmaz soguk kar hayati mahfetmis durumda kazalari gectim soguktan ölenlerde olmus allah sonumuzu hayir etsin,memlekette daha 25derece ne garip:26:
ayy ne uzun yazdim yine
sen napiyorsun canim hersey yolundami??

canım şans işte o kaddar süre beklersin konuşurken bir aksilik çıkar bugün herkesin alışveriş günü heralde 335 de birsürü şey almış canım demek cuma günü öyle bir talihsizlik yaşadın geçmiş olsun canım dikkat et kendineevet iklim acayip değişti canım ben tüm gün evdeydim aşkım çarşı iznindeydi onla görüştüüm öle canım işte

ne güzel canim,benimki carsi izni var yarin ama cikmicam diyor..
her seferinde buraya geri gelmek fena yapiyor adami dedi bende saygiyla karsiliyorum kendini nasil rahat hissederse bende rahatim demektir=) beni görünce dayanamiyormus bebekim
Az kaldi diyecem ama diyemiyorum.. Ya bu eve gelince öyle kötü oluyorumki.. Odaya giriyorum,askim gitmeden önceki son gece nasil halinin üzerinde oturup göz göze sabaha kadar konustugumuz an geliyor aklima..esyalarimi dolaba koyacagim dolapta gri bir gömlegi,kot pantolonu, bir t-shirtü gece yatarken giydigi sortu ve 3 cift corabi var onlari görünce dengem bozuluyor..yatagima cikiyorum yorgan onun yastk onun amayatak bos askim yok cok zoruma gidiyor=(
biran önce hicbir animizin olmadigi o eve geri gitmek istiyorum duvarlarin bembeyaz icinin buz gibi olmasi umrumda degil anilar olmasin istiyorum insanin canini cok yakiyor..

canım geri dönmek gerçekten çok zor skerine hak vermemek elde değil hatıralar insanın canını acıtıyor değil mi tatlım az kaldı inşallah ya:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…