- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.001
canım geri dönmek gerçekten çok zor skerine hak vermemek elde değil hatıralar insanın canını acıtıyor değil mi tatlım az kaldı inşallah ya:81:
tmam hazır ol şmdi deiştiriyrm avatarı inş pişman olmazsn kuduruk kuşkii !biz de beraber seçecekti de nasıl olsa mutfak aletlerini ben kullanıcam diye aldım
aldıklarını söylemekle olmuyo hanfndi hanfendiiiii:84:çabıkkkkk resmini ekle burayaaa
şu güççük avratlardan bıkmadın mı sen
selamlar napıosunuzz bakim?e-okula öğrenci bilgilerini giricem cnm istemiyo hiç ya daha bi sınıfın yazılısını okumadım. yardım edin uleyynnnn
özoş bn bişey dha almışm unuttm teyzem aradı geldi siparş die bikini üstüne giymeye tüller oluyo ondn almştm çantasyla berabercanım şans işte o kaddar süre beklersin konuşurken bir aksilik çıkar bugün herkesin alışveriş günü heralde 335 de birsürü şey almış canım demek cuma günü öyle bir talihsizlik yaşadın geçmiş olsun canım dikkat et kendineevet iklim acayip değişti canım ben tüm gün evdeydim aşkım çarşı iznindeydi onla görüştüüm öle canım işte
geçmş olsn cnmkızlar arada size bakıyorum benim çok sancım var yatıyorum yataktayım...sanırım erken uyurum bu akşamda öpüyorum sizi...dip not (bugün aşkımın çarşısı vardı konuştuk bayağ )
kızlar arada size bakıyorum benim çok sancım var yatıyorum yataktayım...sanırım erken uyurum bu akşamda öpüyorum sizi...dip not (bugün aşkımın çarşısı vardı konuştuk bayağ )
hoşgeldin canım nasılsınselam canlar
yihuuuuuuuukonyayı tanıtmanıza gerek yok . kuş deseniz yeter
benim nüfus kütüğümdede konya yazıyo askerimin sayesinde konyalı olduk
kuşkim bittimi yazılalılar canım e okula girdin mi
canım müdür dosya halinde verdi ona yazılacakmış .kısa ve uzun dönemli amaçları senin gönderdiğin belgeden yazıcamkuzum bepleri çıkart yazıcıdan gönderdim ya elle mi yzacaksın
canım müdür dosya halinde verdi ona yazılacakmış .kısa ve uzun dönemli amaçları senin gönderdiğin belgeden yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?