335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kızlar arada size bakıyorum benim çok sancım var yatıyorum yataktayım...sanırım erken uyurum bu akşamda öpüyorum sizi...dip not (bugün aşkımın çarşısı vardı konuştuk bayağ )

tmam hazır ol şmdi deiştiriyrm avatarı inş pişman olmazsn kuduruk kuşkii !
üstümede deniym istermsn

özoş bn bişey dha almışm unuttm teyzem aradı geldi siparş die bikini üstüne giymeye tüller oluyo ondn almştm çantasyla beraber anam bn yandm nese ocak 2 ye kadr alışwrşi bitirdm çnküüü zara bershka pull and bear stradivarius hpsi o gn indirime girck kapıda yatıcm
kızlar arada size bakıyorum benim çok sancım var yatıyorum yataktayım...sanırım erken uyurum bu akşamda öpüyorum sizi...dip not (bugün aşkımın çarşısı vardı konuştuk bayağ )
geçmş olsn cnm

Son düzenleme:
iyyim canım bu akşam kimsecikler yok galiba perim sevdiceğine kavuştu ne mutlu ona :86: bzi hala şafak saymaya devam beni şafak sıkıştırmaya başladı bugün sabahtan beri bir hüzündür aldı başını gidiyor

kızlarrr kızlarr kızlarr içim yanıyorr(((

ne arayıp soruyor ne seni özledim diyor ne bizle ilgili bir şeyden bahsediyor... dönünce kendimi kapatıcam kpss çalışıcam falan diyor, ben de bir şey sormuştum hangisini seçeyim diye senin hayatın sen karar ver dedi kaldı ki bu çocuk içtiğim suyun markasına bile karışırdı. (bir keresinde de hani şöyle yapardık dedim ohooo sen hala orda mısın dedi.)ama ne oldu bilmiyorum. aramıyor sormuyor özlemiyor.... sorularıma cvp vermiyor.......... sanırım bitti ve dönünce bunu benim anlamamı isteyecek. offfffffffff......... içim yanıyor

335 allah belanı vermesinlan ben sana avatarını değiştir demedim kinerenele okuyon allasenküççük avratları mı izliyon dedimavratı avatar diye okuyan,bu da yetmezmiş gibi avatarına muzlu kuş koyan arkadaşımızı tebrik ediyorumödülün 10 kilo muz

çağlocum dikkat et soğukla şaka olmazçirkin olsa da giy valla.

hypatia canım üzüldüm valla aama böyle düşünmek için erken bence. asker psikolojisinden anlıyoruz diyoruz ama ne kadar anladığımız malum...biraz kendini dinlemesine izin ver. ben de üzülürdüm aynı şeyi yaşasam haklısıninşallah yoluna girer her şey...

Son düzenleme:
:119: geveze - 42:123:konya
:119: viole - 42:123:konya
:119: 335dc - 43:123:kütahya
:119: perısoko - 43:123:kütahya
:119: mayra - 43:123:kütahya

:119:çağlo - 43:123:kütahya
:119: miracle - 43 :123:kütahya

:119: selenn -45:123:manisa
:119: Tuti - 45:123:manisa
:119: kuduruk kuşki 46:123:kahraman maraş
:119:özelegtm 52:123rdu
:119: musur 53:123:rize
:118: :118: :118: :118: :118:
:98::128:
:132::129::128::127::131::122::126:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…