- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.021
ne alaka yav içerik önemli manyak bu müdür sonuçta işlevi önemli demi
bizim müdür geçici görvlendirme olduğundan mıdır nedir didikliyo her şeyi mükemmel istiyo deli oluyorum
aman idare et kuşum ya senin öğrenci muhabbetin ne oldu tatlım
o günden sonra dersime gelmedi,yazılıya da girmedimüdüre de bhsetmedim şimdilik. tutanak yazdım onu da vermedim. bu olaydan önce 3 öğrenci için tuttanak verdim bişey çıkmadı,değişen bişi yok.boşuna gidip yanına dil dökmeyeyim
müdür korkuyo köydekilerden bence ondanyok bebem vala utanmasından değil seni kaale almıyorum mesajı verdiğinden gelmiyo okula.
yaniiiiiiiiiiiiii
dikkat ediyorum da kaza kurşununun nrden geleceği belli olmaz ki
bendeki çeneyle susmam imkansız
askerime anlattım olayı da dio iyiki askerdeyim değilse her allahın günü oraya gelirdim katil olurdum mapıslara düşerdim
hypatia canım ya sorunların düzelir inşallah yanlış anlaşılma olmuştur
ay ben de bir velimle tartıştım aramış beni ii güzel derdi neymiş özel okuldaki öğrtmen demişki öğretmen çok hı<zlı ilerliyor bizi takip etsin bende hay hay dedim hemen manyaklar dolu yav sana ne kardeşim benim mfradattan adam gibi dersini işle tepem attı valla
ona neymiş ayolkuşkiye bağlıyorum seni deseydin
kuşum herkes nirde ya gene ikimiz kalmışız tuti hasta peri aşkısıyla diğerleri nirde:82:
tutimle aynı gün hasta olduk. sancıdan ölüyorum valla. ağrı kesici aldım ama fayda etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?