335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canım üzme kendini az kaldı zaten askerin gelince oturur konuşursunuz adam akıllı şu anda aklında ne var bilemezsin inşallah düzelir su akar yolunu bulur canım merak etme

sevgili meslektaşlarım benim veliler de saçma sapan şeyler sölüyalar geçen gelmiş biri diyo ki az ödev veriyosunuz geçen sene 12ye kadar ödev yapıyoduk biz dedi ben de dedim sence normal mi 12ye kadar ödev yapmak sonra kalakaldı tabii Allahım yaa nerdeyse sen git ben öğretmenlik yapayım dicekler yakında

bi asker mektubu sözü vardı onu bile yollamadı. dönene kadar beklicem döndükten sorna hatırlatıcam bunu ona. bana verdiği hiçbi sözü tutmadı ki zaten. bi mektup yazsa iki satır çok mu. o zannediyor ben onu beklemiyorum telefon başında nöbet tutuyorummmm ben de. of offfffff. neyse sustum. rabbim sen benim yar ve yardımcım ol. bana güç kuvvet ve akıl ver amin.

ya bu sıkıntılar tek bende değilmiş demek bir velim daha var manyak bunlar çocuk çizgi çizemiyor hep çizgi çalışması mı yapacaz okuma yazmaya ne zaman gececez diyor biri fızlı gidiyo biri yavaş gidiyoz diyor allahım bunlar sanki öğretmen öğretmen olsa anlarım ya

canım sıkma canını .daha bitmedi şafaklar. yazar bir gün inş

ayy ne güzel olucak gelince bu kış bana bahar olucak uzun bi bahar güzel bi nefes alma bi yeşillenme bi çiçek açma ohh missss sevdiceğimle yanyana huzur doluu

violem insan tabikide sevilmeyi özler şu anda da seviliyoruz ama derin derin hissedmiyoruz uzun süre görüşemediğimiz için iyice içimize işlemiyor az kaldı canım inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…