- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.041
canım üzme kendini az kaldı zaten askerin gelince oturur konuşursunuz adam akıllı şu anda aklında ne var bilemezsin inşallah düzelir su akar yolunu bulur canım merak etmemalesefşimdi ablasının facebook'una baktım oraya kardeşimle hergün konuşuyoruz yorumları vardı bizimkinin fotoları altında. ŞOK OLDUM. katıla katıla ağlayasım var ama annem başıma üşüşecek diye susuyorum.
yok canım regl sancısı
yok canım regl sancısı
sevgili meslektaşlarım benim veliler de saçma sapan şeyler sölüyalar geçen gelmiş biri diyo ki az ödev veriyosunuz geçen sene 12ye kadar ödev yapıyoduk biz dedi ben de dedim sence normal mi 12ye kadar ödev yapmak sonra kalakaldı tabiiAllahım yaa nerdeyse sen git ben öğretmenlik yapayım dicekler yakında
canım sıkma canını .daha bitmedi şafaklar. yazar bir gün inşbi asker mektubu sözü vardı onu bile yollamadı. dönene kadar beklicem döndükten sorna hatırlatıcam bunu ona. bana verdiği hiçbi sözü tutmadı ki zaten. bi mektup yazsa iki satır çok mu. o zannediyor ben onu beklemiyorum telefon başında nöbet tutuyorummmm ben de. of offfffff. neyse sustum. rabbim sen benim yar ve yardımcım ol. bana güç kuvvet ve akıl ver amin.
canım yaa kıyamammmnice mutlu seneelere inş
ben de yılbaşına üzülüyorum yaa askerimin doğumgünü hem o gün
canım ya ne güzel anlatmışsın ya kıyamamayy ne güzel olucak gelince bu kış bana bahar olucak uzun bi bahar güzel bi nefes alma bi yeşillenme bi çiçek açma ohh missss sevdiceğimle yanyana huzur doluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?