- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.061
özoş valla sevildiğini biliyosun ama telefonla duyuyosun sadece her aradığında diyo askerim seni çok seviyorum ama yetmiyo işte yanımda olmasını istiyorum hiç gitmesin hep benimle kalsın istiyorum
siz düğünü bu yaz mı yapıcaksınız canım eviniz falan hazır mı
cnm hatırladıgm kadarıyla askerlk öncesinde ilişkinz iyiydi dmi ? mesela bi örnek weriym bnm bi arkadaşımn sevgilisi acayp kıskanctı kız annesiyle bile gdemezdi dışarı laf yapardı çocuk .. ve o çocuk askere gitmeden önce ayrıldı kızla ben orda kafayı yerim die.. nası bi psikolojiyse artıkk snradan barıştılar yne gitmeden ama .. yani senin sevglnde bu tarz bi sorun yaşıyo olablr belki sesini duyunca dha kötü oluyo.. geleceginizdende fazla söz etmiyosa anladgm kadarıyla işi yok şuan o yüzden olablr... ama yerinde olsam bnde çok üzülürdm sdce onlarn psikolojisi bozuk deil bunu anlaması lazmdı . sn biraz dha sabret cnm 43 gn kaldı ama döndügündede eskii gbi olmazsa bu şekilde dewam ederse sende vakit harcama cnm :/kızlarrr kızlarr kızlarr içim yanıyorr(((
ne arayıp soruyor ne seni özledim diyor ne bizle ilgili bir şeyden bahsediyor... dönünce kendimi kapatıcam kpss çalışıcam falan diyor, ben de bir şey sormuştum hangisini seçeyim diye senin hayatın sen karar ver dedi kaldı ki bu çocuk içtiğim suyun markasına bile karışırdı. (bir keresinde de hani şöyle yapardık dedim ohooo sen hala orda mısın dedi.)ama ne oldu bilmiyorum. aramıyor sormuyor özlemiyor.... sorularıma cvp vermiyor.......... sanırım bitti ve dönünce bunu benim anlamamı isteyecek. offfffffffff.........içim yanıyor
ohanzi kendime kopuyorm şuan335 allah belanı vermesinlan ben sana avatarını değiştir demedim ki nerenele okuyon allasen küççük avratları mı izliyon dedim avratı avatar diye okuyan,bu da yetmezmiş gibi avatarına muzlu kuş koyan arkadaşımızı tebrik ediyorum ödülün 10 kilo muz ...
hergn arıyomuymuş :/ off bilemedm ne diyim çok kızdm ama şuan askerinemalesefşimdi ablasının facebook'una baktım oraya kardeşimle hergün konuşuyoruz yorumları vardı bizimkinin fotoları altında. ŞOK OLDUM. katıla katıla ağlayasım var ama annem başıma üşüşecek diye susuyorum.
yıldnümleri çok kötü oluyo violem allh kolaylk wrsn :18:kızlar bizim yarın evlilik yıldönümümüz ve kocişim yok çok üzülüyorum:84:
şafakkkk manisa45
bnmkine diyim gelirken seninkinide kapsınson 85
gelsın artık askerim
muz mu ? senin elinden mi ? anammmmssellllaammmmmm herkese iyi pazarlarrr
335 valla hala gülüyorum yaa sanaaaödülü çoktan hakettin ama 10 kilo muzu kendi ellerimle yedirmek istiyorum sana superisi hoşgeldin
ay ne güzel cnmmmmkızlaar ben geldim çok mutluyum.. bugün evlilik yıldönümümüz ve askerim bana kocamaaan bi çiçek göndermiş bi hoş oldum canım beniim ya çok seviyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?