335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

özoş valla sevildiğini biliyosun ama telefonla duyuyosun sadece her aradığında diyo askerim seni çok seviyorum ama yetmiyo işte yanımda olmasını istiyorum hiç gitmesin hep benimle kalsın istiyorum

özoş valla sevildiğini biliyosun ama telefonla duyuyosun sadece her aradığında diyo askerim seni çok seviyorum ama yetmiyo işte yanımda olmasını istiyorum hiç gitmesin hep benimle kalsın istiyorum

benimki sevdiğini söyldiği zaman ayrılık daha çok koyuyo genelde ağlıyarak kapatıyorum seni çok ii anlıyorum canım

cnm hatırladıgm kadarıyla askerlk öncesinde ilişkinz iyiydi dmi ? mesela bi örnek weriym bnm bi arkadaşımn sevgilisi acayp kıskanctı kız annesiyle bile gdemezdi dışarı laf yapardı çocuk .. ve o çocuk askere gitmeden önce ayrıldı kızla ben orda kafayı yerim die.. nası bi psikolojiyse artıkk snradan barıştılar yne gitmeden ama .. yani senin sevglnde bu tarz bi sorun yaşıyo olablr belki sesini duyunca dha kötü oluyo.. geleceginizdende fazla söz etmiyosa anladgm kadarıyla işi yok şuan o yüzden olablr... ama yerinde olsam bnde çok üzülürdm sdce onlarn psikolojisi bozuk deil bunu anlaması lazmdı . sn biraz dha sabret cnm 43 gn kaldı ama döndügündede eskii gbi olmazsa bu şekilde dewam ederse sende vakit harcama cnm :/
ohanzi kendime kopuyorm şuan ben valla sıyırmışm kafayıı olsun kuduruk kuşkim bu avatar sana çok yakıştııı ödülümü alıym
hergn arıyomuymuş :/ off bilemedm ne diyim çok kızdm ama şuan askerine ama şmdi ses çıkarma cnm belliki bişeyleri dert etmiş o kendine dayan glene kadar. . canm bide mektup demişsn onu bnmkide yollamadı onu dert etme
kızlar bizim yarın evlilik yıldönümümüz ve kocişim yok çok üzülüyorum:84:
yıldnümleri çok kötü oluyo violem allh kolaylk wrsn :18:

viole canını hiç sıkma benim de kocişko yanımda degil evlendik 20 gün sonra gitti. inş bu askerlik bitince hergün yıldönümü hergün bayram her gün özel gün tadını cıkaracagız az kaldı

aşkım cebinden aradııııı arkadaşndn almş telii depodaym dio
off ama knuştuk snra birden fısıldayarak knuşmaya başladı kapattk telefonu hemn msj attm msjm iletilmedi umarm ykalanmamştr hemn kndi kapamştr
ama kötü dşünmek yok hemen kapatp vermiştr bnm aşkm

ssellllaammmmmm herkese iyi pazarlarrr
335 valla hala gülüyorum yaa sanaaaödülü çoktan hakettin ama 10 kilo muzu kendi ellerimle yedirmek istiyorum sanasuperisi hoşgeldin

kızlaar ben geldim çok mutluyum.. bugün evlilik yıldönümümüz ve askerim bana kocamaaan bi çiçek göndermiş bi hoş oldum canım beniim ya çok seviyorum onu

kimo diyorum çiçekçi diyo Allah Allah dedim yanlış heralde sonra bi baktım banaymış sürpriz oldu gerçekten ama çok duygulandım keşke yanımda olsaydı.. ama moral bozmak yok az kaldı

son 85
gelsın artık askerim
bnmkine diyim gelirken seninkinide kapsın
ssellllaammmmmm herkese iyi pazarlarrr
335 valla hala gülüyorum yaa sanaaaödülü çoktan hakettin ama 10 kilo muzu kendi ellerimle yedirmek istiyorum sanasuperisi hoşgeldin
muz mu ? senin elinden mi ? anammmm
kızlaar ben geldim çok mutluyum.. bugün evlilik yıldönümümüz ve askerim bana kocamaaan bi çiçek göndermiş bi hoş oldum canım beniim ya çok seviyorum onu
ay ne güzel cnmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…