- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.081
cnm bikaç tanesini bgendimm sizinki hngisi bunlardan birimi ?kızlar alyanslara bakın bugün aşkımla alyansımızı belirledik ve sipariş vercez
linki alıntı yapmayın kaldırcam kızlarr
evet bnmkini buraya ekleyeyim dur cnmcnm bikaç tanesini bgendimm sizinki hngisi bunlardan birimi ?
bekliyormmmm :))))evet bnmkini buraya ekleyeyim dur cnm
canm ne demem gerektigini bilemedm .. ama az çok anlıyosam bu işten eminim sana ayrılmaktn çok sebepsiz yere sana bunu yaşatması canını acıtıyodur.. zaten sorunlar oldu ve düzeldi diyodun demekki o kafasında olayları kurmuş büyütmüşş ve bu sonuca gelinmiş malesfartık şafak saymıyorum.çnkü bitti hayatından habersizce bi açıklama yapma gereği bile duymadan çıkarıp attı beni ve bunu farkettiğimde de de sdce bye kelimesiyle karşılaştım.verdiğim emeklere çektiğim acılara döktüğüm gözyaşlarına acıyorum,onun yüzünden sağlığımı kaybettiğime hayatımdan verdiğim tavizlere yanıyorum.......!!!!!!!!!!
gözdecm güzel bn kalın alyansları severm ama rhatmı acaba denemeden sipariş vermeseydnz...
siz bilirsnz cnm yine askernde bgendiyse sipariş verin ama bnce ona benzer yüzükleri git dene bşka kuyumcularda zaten 5 ay var dhaaslında doru diom bi de pahalı bi alyans ama çok beğendim yaaa
gösdesim denemeden almayın bencede resımdekıyle aynı olmayabilir rahatlıgıda var tabıaslında doru diom bi de pahalı bi alyans ama çok beğendim yaaa
gözdecm güzel bn kalın alyansları severm ama rhatmı acaba denemeden sipariş vermeseydnz...
superisi adres yolla haber ucurym bnde
kız ben burda kuyumcuda denicem zatennn ama bakalım içime sinmezse almam yaaa ama bi bakcam gerçekten çok beğendim çünküüüsiz bilirsnz cnm yine askernde bgendiyse sipariş verin ama bnce ona benzer yüzükleri git dene bşka kuyumcularda zaten 5 ay var dha
miracle canım diyecek söz bulamadım şu an
encılll alyans güzelmiş de girinti çıkıntı çok değil mi arasın sürekli bir şey girer kirlenir gbi geldi bana. bzıları kalın alyansların bir çoğunun eli kapaınca rahatsızlık verdiğini söyledi. ben de ntten birkaç model seçtim ama denemeden alamam
bende deneyeceğim zaten kuyumcuda cnmmm bi tanede günlük alcam bunu yanii yeni gelinken bi kaç ay takarım soraaaa düz alyansslardann veee gezmeye fln giderken taakarım bunu azıcık pahalı aama kuşkim ikna ettim ama aşkımı
bakayım bakayımhaa deneyeceksen sorun yok.mzoş hoşgeldin canım
encıll ben de beğendiğim bir kaç model ayansın fotosunu gösteriyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?