335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam kızlarrrrrrrrrrrrr :79::79:
kuşkiiiii
335c
periskom
tutim
hayatcım
ozelegtim
ve diğer arkadaslarımmm hepinizee selam olsun

Son düzenleme:
artık şafak saymıyorum.çnkü bitti hayatından habersizce bi açıklama yapma gereği bile duymadan çıkarıp attı beni ve bunu farkettiğimde de de sdce bye kelimesiyle karşılaştım.verdiğim emeklere çektiğim acılara döktüğüm gözyaşlarına acıyorum,onun yüzünden sağlığımı kaybettiğime hayatımdan verdiğim tavizlere yanıyorum.......!!!!!!!!!!

canm ne demem gerektigini bilemedm .. ama az çok anlıyosam bu işten eminim sana ayrılmaktn çok sebepsiz yere sana bunu yaşatması canını acıtıyodur.. zaten sorunlar oldu ve düzeldi diyodun demekki o kafasında olayları kurmuş büyütmüşş ve bu sonuca gelinmiş malesf
zaten az kaldı hayatm şu günleride en zararsz şekilde atlat bn bu şekilde biticegini snmıyorum gelince pişmanlıgn en büyügünü yaşıcak kaybettiklerini anlayıp

aslında doru diom bi de pahalı bi alyans ama çok beğendim yaaa
gösdesim denemeden almayın bencede resımdekıyle aynı olmayabilir rahatlıgıda var tabı
bence sevdigin geldginde bırlıkte bakarak cok guzel bı alyans daha begenirsin kuzm

gözdecm güzel bn kalın alyansları severm ama rhatmı acaba denemeden sipariş vermeseydnz...

superisi adres yolla haber ucurym bnde

:

miracle canım diyecek söz bulamadım şu an
encılll alyans güzelmiş de girinti çıkıntı çok değil mi arasın sürekli bir şey girer kirlenir gbi geldi bana. bzıları kalın alyansların bir çoğunun eli kapaınca rahatsızlık verdiğini söyledi. ben de ntten birkaç model seçtim ama denemeden alamam

bende deneyeceğim zaten kuyumcuda cnmmm bi tanede günlük alcam bunu yanii yeni gelinken bi kaç ay takarım soraaaa düz alyansslardann veee gezmeye fln giderken taakarım bunu azıcık pahalı aama kuşkim ikna ettim ama aşkımı

ne bu kız kac tane yuzuk aldıracaksın hemde pahalıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…