335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

encıl aynı siteden hemen hemen aynı tür alyanslar beğenmişisz kuzumm
şu kalpli olanlr vr yaa onu eledim ben. sd-adece iki yüzüğü birleştirince kalp oluyo,parmaktan çıkarıp çıkarıp kalp yapcak halimiz yok yaatek başına da yarım yarım garip duruyo bence

evet dedgn dgru bu kdr kolayca bı pacavra gbı kenara atılmak koyuo bna.ya ben bu adamı bukdr severkn nasıl bnden bole vazgecer kolayca aklım almıo

kuduruğum belli olmaz tabi4. alyansın üstünde de güzel bir söz yazıyo hem istediğimiz bir şiiri sözü de yazdırabiliriz o da anlamlı olur sanki
o nişan yüzüğü fln olsn kuşkam alyans agır olmalı gbi geldi sanki şiir fln nişan yüzügnde iyi olur gbii
ay bilemedmm bn o yüzügü takana kadr 46465445 tane fikir deiştirirrm

MİRACLE cnm biraz sabret baalım. bak hayat da sen gibi durumlar yaşadı şimdi düzeldi her ey. haklısın yaptığı hiç hoş değil kabaca daavranmış ama çok seviyorsan birz zaman ver

evet evet kuşkiii ama çok güzellerrrr demiii yaaa

o nişan yüzüğü fln olsn kuşkam alyans agır olmalı gbi geldi sanki şiir fln nişan yüzügnde iyi olur gbii
ay bilemedmm bn o yüzügü takana kadr 46465445 tane fikir deiştirirrm
canım ben tek yüzük takıcam yaa hem nişan hem söz yüzüğü istemiyorum.güzel şık bir alyans olsun bi de tek taş yeter. baarış manço gibi gezmiyim
encıl evet harikalar yaaa

evet dedgn dgru bu kdr kolayca bı pacavra gbı kenara atılmak koyuo bna.ya ben bu adamı bukdr severkn nasıl bnden bole vazgecer kolayca aklım almıo
cnm bnu birine dha sylemiştim..
bnm bi arkadaşımın sevgilisi wr senelerdir beraberler çocuk aynı seninkisi gbi acayip kıskanç kız ailesiyle bile bi yee giderken laf yapardı...
o çocuk askere gitmeden ayrıldı kızdan
snra barıştışey demiş bn askere giderken seni arkamda bırakamam die dşündm demiş..
cnm sninkide öyle bi psikolojiyle bnu yapmş olablr evet çok çok saçma diceksn bncede öyle ama vardr bi dşündügüü..
ama geri dönücekse seni ve ilişkiyi yıprattıgıyla kalıck

canım ben tek yüzük takıcam yaa hem nişan hem söz yüzüğü istemiyorum.güzel şık bir alyans olsun bi de tek taş yeter. baarış manço gibi gezmiyim
encıl evet harikalar yaaa
size sesleniyorm angel ve gece kuşuuuu bu seçimleri askerler gelince yapın onun heyecanını orda onla birlikte yaşayın ne byle internettn bşwerin şmdilik gelsinler birlitte gidin mis gbii

kız zaten beraber bakıcaz sadece fikir olsun die bakıyoz:))
em askerim bana şimdiden bak model oluştur dedi giderken
bu beğendiğimiz alyanslar istanbulda zaten. denemeden alamam ki.konyadan kalkıp da alyans bakmaya da oraya gidemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…