- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.101
[/url][/IMG]
[/URL][/IMG]
canm ne demem gerektigini bilemedm .. ama az çok anlıyosam bu işten eminim sana ayrılmaktn çok sebepsiz yere sana bunu yaşatması canını acıtıyodur.. zaten sorunlar oldu ve düzeldi diyodun demekki o kafasında olayları kurmuş büyütmüşş ve bu sonuca gelinmiş malesf
zaten az kaldı hayatm şu günleride en zararsz şekilde atlat bn bu şekilde biticegini snmıyorum gelince pişmanlıgn en büyügünü yaşıcak kaybettiklerini anlayıp
o nişan yüzüğü fln olsn kuşkam alyans agır olmalı gbi geldi sanki şiir fln nişan yüzügnde iyi olur gbiikuduruğum belli olmaz tabi4. alyansın üstünde de güzel bir söz yazıyo hem istediğimiz bir şiiri sözü de yazdırabiliriz o da anlamlı olur sanki
evet evet kuşkiii ama çok güzellerrrr demiii yaaaencıl aynı siteden hemen hemen aynı tür alyanslar beğenmişisz kuzumm
şu kalpli olanlr vr yaa onu eledim ben. sd-adece iki yüzüğü birleştirince kalp oluyo,parmaktan çıkarıp çıkarıp kalp yapcak halimiz yok yaatek başına da yarım yarım garip duruyo bence
canım ben tek yüzük takıcam yaa hem nişan hem söz yüzüğü istemiyorum.güzel şık bir alyans olsun bi de tek taş yeter. baarış manço gibi gezmiyimo nişan yüzüğü fln olsn kuşkam alyans agır olmalı gbi geldi sanki şiir fln nişan yüzügnde iyi olur gbii
ay bilemedmm bn o yüzügü takana kadr 46465445 tane fikir deiştirirrm
cnm bnu birine dha sylemiştim..evet dedgn dgru bu kdr kolayca bı pacavra gbı kenara atılmak koyuo bna.ya ben bu adamı bukdr severkn nasıl bnden bole vazgecer kolayca aklım almıo
kızlar bendde favorinin FA 159 kodlu alyansını çok begenmiştim ama çok mkalındı ve şimdiki alyansımın iki katı fiyataydı ya netten bi bakın farklı
size sesleniyorm angel ve gece kuşuuuu bu seçimleri askerler gelince yapın onun heyecanını orda onla birlikte yaşayın ne byle internettn bşwerin şmdilik gelsinler birlitte gidin mis gbiicanım ben tek yüzük takıcam yaa hem nişan hem söz yüzüğü istemiyorum.güzel şık bir alyans olsun bi de tek taş yeter. baarış manço gibi gezmiyim
encıl evet harikalar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?