335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

herkese selammm artık günlerrr geçmiyooo özlemimm artık çığğğ olduuu hçbişey mutlu etmiyooo beniiiiii kalan 42 gün bana 42 yıl gibi geliyooo:95:

miraclem cım inan askerlerimizde bizim gibi kafayı yemiş durumdalar akılları kesinlikle başlarında değil normal hayata dönünce pişman olucak ve kesin senin peşindne koşucak ona bence biraz zaman verr gelince eminim herşey düzelicek ama bence bu sürede üstüne gitme ilgilenmiyomuş gibi yap ozmaan anlar bişeylerii...

kızlar alyans seçerken çok dikkat edin öyle internetten falan sipariş vermeyin sakın çünkü herkesin parmak yapısı farklı bazı ellerde güzel bazılarında kötü durabilir o yüzden bizzat kuyumcuda deneyerek alın.. bi de bu alyanslar çok kullanışsız geldi bana hem çok kalınlar hem de aralarına sürekli bişeyler kaçar.. taşlı olanların taşı düşer uğraştırır sizi.. bi de alyans alırken taşlı yerine kendinden kesmeli olanlar var taş gibi duruyo ben öyle aldım mesela ve çok seviyorum yüzüğümü 3 sene nişanlı durdum 1 sene de evlilik 4 senedir parmağımdan hiç çıkarmadım çok rahat kullanıyorum.. bazen yanına tek taşımı takıyorum şık duruyor göz yormuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…