335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam canlarrrr alyansı bugünkü konu bende esiden hep taşı olsun isterdim alyansımın ama sonra fikir değiştirdim tek taşımın yanına sade bir alyans istiyorum birde tam tur istiyorum ben...tamturu özel günlerde takmak istiyorum...ve kesinlikle beyaz altın istiyorum

benimki battı :)

eşimin alyansı düz beyaz altın sade şeyleri sever ama çizildiği belli oluyo tekrar rodajlamaya götürdüm o zaman yine güzel duruyo ama bi yıl sonra tekrar yaptırmam gerekicek o yüzden iyi düşün tutim

bebem violem onlar tutim diye yazmışlarda o yüzden isimlerini yazdım onlarında küsme bana küsme...
düz alyans isteyyom bnimkide düz seviyor bir kere taksimde gezerken alyans bakıyorduk muhabbet olsun diye ben çok şık şatafatlı bir yüzük gösterdim bana dediki o ne öyle şarküteri tabelası gibi dedi ne bulmuşlarsa koymuşlar yüzüğe dedi ben düz istiyorum ama sana istersen kaşıkçı elması gibi yüzük alırız dedi

angelim dün acile gittim ben ama acildeki dr pazartesiye yani yarın benim kendi dr uma rendevum var diye bişey yapamadı sadece saolsun hastalıkları saydı moralimi bozdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…