335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

su perim saol cnm sanırım haklısın ben çok sallarım hastalık olaylarını acaba annem dr u tembihledimi kızıma bilgi verin diye ama yok yok gidicem dr a anne olmak en büyük hayalim sorun çıkmasın sonra allah muhafaza artık 6 ayda bir kontrole gidicem dr um öyle dedi...

Bak doktorda anladı hasta profilinden abarttı durumu ihmal etme dıye
Allah korusun tutim ihmal etme sakın haberdar et mutlaka ınsallah bıseycık cıkmayacak zaten

angelim,su perim daha 1 ay önce dr a gitmiştim ben sağ kasığım ağrıyor diye rahimimde iltihap gördü regl olunca 3.cü günü gel dedi yarın 3.cü günü yarın gidicem dün regl oldum aşırı kanamam ve ağrım vardı dünde wc de aşırı kanamayı görünce ben bayılmışım hoş askerimde çarşı izinindeydi web cam açıktı ben geri gelmeyince pc başına meraklanmış annemi aramış annemde evde yoktu durumun normal olmadığını anlayınca acile götürdüler dr iğne yapacaktı ben istemedim kendi dr ma gözükücem zaten dedim müdahele etmeyin dedim o başladı saymaya yok kist olur,yok mym mu ne bişey dedi, yok pko olursun yok o olursun yok bu olursun anlattıkça kendimi o hastalıkla düşünmeye başladım ya olursam ya öyle olursa diye saolsun altüst etti dr beni

çok fena olmus tutim ya çok gecmıs olsun bıde evde kımse yokmus Allah korumus
Bıdaha göstermesın ınsallah belkı o iltihaplanmadan yogunluk yasıyosundur
sen doktorun dediklerine takılma kuzucum kendı doktorun ne diyecek bakalım tedbırını alıyosun onun söyledıklerı olacak dıye bısey yok

neyse canlar ben yatayım uzanayım biraz daha aşırı sancım war hala...
yat cnm yat dınlen ıyıce yarına bıraz daha ıyı olucaksın ınsallah

özom saol cnm boşver yarışmayı önemli olan sizin kalbinizdeki önemi alyansınızın...

perim hoşgeldin bede tam çıkıyordum perim yazıyor sanırım yazsın okuyayımda öyle çıkayım çok merak ettim...

@özom tam anlamıyla iyileşip tekrar aranıza gelicem söz canım bende sizi seviyorum hemde kocaman....
@su perim haklısın benim bünyem streste gelemiyor hemen etkileniyorum....haberleri,detayları paylaşıcam sizlerle canım çok saol

Son düzenleme:
perim gitmiş sanırım detayları sonra yazacak yorgundur kızcağız şimdi...
canlar bende çıkıyorum şimdi sonra gelirim yine az biraz uzanayım....şimdilik hepinize bye bye:80:

Canlarım ben geldim ama yazamıyorum şuan çünkü tutime ne olduğunu merak ettim yüreğim ağzıma geldi geçmişe gittim bulmaya çalışıyorum ama göremedim tutime ne olduğunu öğrenip yazıcam

tutim geçmiş olsun canım beni de geçen gün doktor korkuttu ben de gidicem yakında inşallah bişey çıkmaz tatlım iyi düşün iyi olsun

tutim düz ayanslar da güzel de çizilme çok olyormuş bi de ben sade şeyleri çok sevmem illa şatafatlı olcek kudurukluğumdan
perim gelmiş
anlat çabuk çabuk perim diyarbakır nasıl ?neler yaptınız?askerimede selam üfürdün mü?

canlarım ben balıklarımın akvaryumunu temizlemeye gidiyorum. annem de yalnız kaldı bakım fala yapıcam uğrarım yine glişmeleri öğrenmeye.hepinizi öpüyorum. özleyin beni anacımmmm
bi de şu sancıım geçsin adaçayı yapın ben gelen e kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…