- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.161
angelim dün acile gittim ben ama acildeki dr pazartesiye yani yarın benim kendi dr uma rendevum var diye bişey yapamadı sadece saolsun hastalıkları saydı moralimi bozdu...
su perim saol cnm sanırım haklısın ben çok sallarım hastalık olaylarını acaba annem dr u tembihledimi kızıma bilgi verin diyeama yok yok gidicem dr a anne olmak en büyük hayalim sorun çıkmasın sonra allah muhafaza artık 6 ayda bir kontrole gidicem dr um öyle dedi...
angelim,su perim daha 1 ay önce dr a gitmiştim ben sağ kasığım ağrıyor diye rahimimde iltihap gördü regl olunca 3.cü günü gel dedi yarın 3.cü günü yarın gidicem dün regl oldum aşırı kanamam ve ağrım vardı dünde wc de aşırı kanamayı görünce ben bayılmışım hoş askerimde çarşı izinindeydi web cam açıktı ben geri gelmeyince pc başına meraklanmış annemi aramış annemde evde yoktu durumun normal olmadığını anlayınca acile götürdüler dr iğne yapacaktı ben istemedim kendi dr ma gözükücem zaten dedim müdahele etmeyin dedim o başladı saymaya yok kist olur,yok mym mu ne bişey dedi, yok pko olursun yok o olursun yok bu olursun anlattıkça kendimi o hastalıkla düşünmeye başladım ya olursam ya öyle olursa diye saolsun altüst etti dr beni
yat cnm yat dınlen ıyıce yarına bıraz daha ıyı olucaksın ınsallahneyse canlar ben yatayım uzanayım biraz daha aşırı sancım war hala...
özom çok şıkmış yüzüğünaşkınızın simgesi
canım ya bir an önce iyileş aramıza tam anlamıyla katıl lütfen seni seviyoruz tutimözom saol cnm boşver yarışmayı önemli olan sizin kalbinizdeki önemi alyansınızın...
perim hoşgeldin bede tam çıkıyordum perim yazıyor sanırım yazsın okuyayımda öyle çıkayım çok merak ettim...
inşallah su perim saoll...hakikaten çok kötü bir gündü dün...aklıma geldikçe ağlıyorum saol tatlım tekrardan inşallah daha iyi olucam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?