- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.201
kızlar merhaba,
biz tamamen ayrıldık. karşılıklı bazı şeyleri zamana bırakma kararı almıştık ama olmadı. o fb'da ilişki durumunu değiştirmiş. aynı zamanda askerliğini yaptığı yerden bi kız bulmuş, ve ona deli gibi asılıyo. ve asıl bomba kız ordan terhıs olan uzun donemlerden bırının eskı kız arkadasıymıs. burda da anlattım ben onun ıcın cabaladım askerlık suresınce yanında olmaya calıstım ama o tamamen farklı yerdeymıs..
en çok da ne koydu bılıyo musunuz, bı aksam ona ulaşamıstım tam 3 kere aramıstım.( zaten butun askerliği boyunca da o çaldırdı ben aradım. ) kıza ordakı arkadaslarından bırının cep nosunu vermıs, demiş ki sen çaldır ben senı ararım bana bı kere bıle soylemedı bunu. hep ankesorluden aradım ıstedım
su anda canım yanıo ama bitmesinden daha cok bu kadar nankor olmasına
ara sıra topıge gırer bakarım ama sanırım yazamam. askerlık lafını bı sure duymak ıstemıyorum.
butun arkadaslara da mutluluklar dılıyorum.
nedn ıstemıosun calısmamı dıorum cocuk olnca kım bakcak dıo dedm annem bakar yda bulrs bırını dur hele bı oralara gelelım heleiyok ben bakcakmısım o cocuga ben yetstrcekmısım baskası deıl bende bunlra karsı cıktm dıe karıyer budalası oldm hazmedemıyorum olanları
angelim dün acile gittim ben ama acildeki dr pazartesiye yani yarın benim kendi dr uma rendevum var diye bişey yapamadı sadece saolsun hastalıkları saydı moralimi bozdu...
Cuma gecesi 2:30da uyumama rağmen 10 saat uyumuş kadar dinç uyandım sabahın 6sında... Kavuşmak vardı çünkü sonunda, uykuya düşer miydi aylardır dünyasına hasret bu Peri? Erkenden kalktı, üzerini giyindi misler gibi kokularını sürdü ve düştü yollara... Bu yolculuk bi başkaydı, yolun sonunda sevdiceği vardı, onu beklemekteydi... Havalimanına vardı aceleyle biletini aldı, deli gibiydi, inanamıyordu Peri. 1 saat 5 dakikalık yolculuk boyunca gözlerini sımsıkı yumdu uçakta, biliyordu çünkü o 1 saat geçmek bilmicekti, uyursa belki daha kolay geçerdi. Askeriyle kahvaltı etme hayaliyle yanıp tutuşuyordu ona kendi elleriyle yedirecekti ballı kaymağını, ondan reddetti uçakta verilen ufak sandviçi.. Sonra pilot anonsuna açtı gözlerini, "kabin ekibi iniş için yerlerinizi alın" diyordu o ses.. Ağzı kulaklarındaydı Perinin gelmişti... Uçağın tekerleri yere değdiğinde ayağa kalktı Peri, hostesin " hanfedi henüz durmadık lütfen yerinize oturun ve kemerinizi bağlayın" sesiyle irkildi.. Öyle sabırsız öyle heyecanlıydıki, sadece onun için atan kalbin sahibini görecekti, hasret kalmıştı, bi bakışına bi gülüşüne.. Koşarcasına adımlarla indi uçaktan, bacakları elleri tir tir titriyor soluk almakta güçlük çekiyordu... İlk defa gelmişti bu şehire ama etrafa bakmadı bile, gözünün aradığı tek bi kimse vardı. Sonra O AN gedi, camın öbür tarafında en önde askeri onu arar gözlerle bakıyordu, içeri girmek yasaktı ama kapının kapanabileceğine aldırmadan bi yolcunun dışarı çıkışıyla, perisini görünce içeri koştu, var gücüyle sarıldı ona, bi mucizeye tanıklık eden güvenlik görevlisi bile mudahale edemedi. Aşkım dedi asker, hoşgeldin kadınım hoşgeldin dedi. Baktı sarıldı, öptü...Hemen dışarı çıktılar. Yıllardır bebek hasretiyle yanıp tutuşan bi kadının bebeği olacağını öğrendiğindeki sabrın sonucu gelen o paha biçilmez mutluluğa benziyordu bu kavuşma. Taksiye bindiler, tek kelime edemediler öyle ya gözleriyle konuşmayı çok iyi bilirdi onlar...Taksicinin "nereye abim" diyişiyle irkildiler, kekeleyerek cevap verdi asker... Hala şoktaydı ikisiyde bu bi masal olmalıydı... Bu gerçek olamicak kadar güzel bir andı.. Kahvaltılarını yaptılar birbirlerinin ellerinden tarihi taş konakta. Hasret kokuyordu bu sahneler aşk kokuyordu buram buram... Uzun uzun sohbet ettiler kendilerine geldiklerinde, öyle çok birikmişti ki herşey...Gezip görülecek yerleri gezdiler el ele. Akşam yemeğine gittiler. O an, o gün, o gece hiç bitmemeliydi. O gece onlarındı... Kalacakları yerin yolunu tuttular sonra. Odalarına varmışlardı, sadece asker ve yareni vardı başbaşalardı. Tutkuyla öptü asker kadınını. "Hasretim" dedi kulağına, alnından öptü... Kız ağlamaya başladı. Artık dayanacak güci kalmamaştı, ağladı... Yüzünü sevdi askerinin dokundu ona..Saat 12yi vurduğunda pastasını hazırladı, şaraplarını çıkardı, askerine gözlerini kapattırdı, iyiki doğdun diyordu kız, sen olmasan nasıl yaşardım ben? Sonsuza dek onunla olma dileğiyle üfledi asker pastasını... Çok mutlulardı, şaraplarını içip kutladılar, ikiside ayların acısını o bikaç saatle çıkarmaya çalışır gibiydi. Mümkün müydü bu? Bir ömür yetmezdiki onlara...Az gelirdi koca ömür bu aşka... Sarıldılar birbirlerine, askerinin koynuna koydu kız kafasını, öylece uyudular bikaç saat. Sbah saat 5:30da uyanmaya alışmıştı asker, uyandı, bambaşka bir yerdeydi, sevdiği vardı yanında. Yüzünün her karesini öptü, uyandı kız hiç olmadığı kadar mutlu... "Seni seviyorum" diyerek uyandı kız... Sabah 9 a kadar kaldılar öylece gözleriyle konuştular, gülüştüler bazen, birbirlerini göremedikleri zamanlardaki çektikleri işkenceyi anlatmaya çalıştılar dillerinin döndüğünce, biri uyudu diğeri izledi...Kız askeri uyurken ona bakıp dua etti, Allahım nolur bizi ayırma, nolur tüm sevenleri, asker bekleyenleri benim yaşadığım şu duyguyu yaşamayı nasip eyle dedi. Askerine 335kd asker yarenlerini anlattı... Uyandılar sonra, kahvaltılarını ettiler. Kaldıkları yerden çıktılar bi cafede oturup kahve içtiler sohbet ettiler. Ara ara saate bakıyordu ikisi de birbirine belli etmeden. Çünkü ayrılık vakti yaklaşıyordu işte.. İkisininde gözleri doluyordu ama gülümsüyorlardı. Sonra o vakit geldi. Havaalanına doğru yola çıktılar. Kısacık beraberliklerine ayların hasretini sığdırabildiklerinin yanılgısıyla. Uçağa gidiyordu kız, askeri elini daha sıkı tuttu, biliyordu bu ayrılığa dayanmıyordu kalbi.. Sımsıkı sarıldılar, vedalaştılar, boğazlarında koca bi yumruk... Gidiyordu kız. "Bekliyorum" dedi kafasını öbür tarafa çevirip saatlerdir tuttuğu gözyaşlarının aktığını askerinden gizlemeye çalılşarak... Ama askeride ağlıyordu işte... Dağ gibi adam, yıkılmıştı. Bilmediği bi şehirde sevdiğini kendi şehrine yolluyordu gene. Bende dedi sesi titreyerek, bende seninle gelsem?? Kız gitti, ardında gözü yaşla el sallayan askerini, kalbini, yüreğini, ruhunu bıraktı orda ve GİTTİ......................................................................
Miraclecimm canım düzeldi demişti sevinmiştik canım ama yaşadıklarını en iyi sen bilirsin umarım en doğru kararı almışsındır canımmmyok zmnla alakalı bi durum değil bu tamamiyle bitirmiş kafasında.ya msn şifrelerine varıncaya kdr değiştirmis ve benm bundn hbrm yok bende saf saf tartstkta ondan knsmuors sanıorm megerse adam coktan vazgecmıs benden hbr bıle vermeden.
335dc bnmkısı arkdsının sevglısı gbı dusnmuo bnce, calısmıcksn dedı evlenınce calscm dedım ve bıttı,ztn bı ton sorunumuz vardı dha onlrı halledemeden yenı sornlr uretıp durdu.bnm sozumu dınlemeyen karıyer budalası bı ınsanla işim olmz dedı ya bgn bana bye deıp baskada bı msj atmadı.yanı bu işin gerı donusu yok bıttı hersey
kızlar merhaba,
biz tamamen ayrıldık. karşılıklı bazı şeyleri zamana bırakma kararı almıştık ama olmadı. o fb'da ilişki durumunu değiştirmiş. aynı zamanda askerliğini yaptığı yerden bi kız bulmuş, ve ona deli gibi asılıyo. ve asıl bomba kız ordan terhıs olan uzun donemlerden bırının eskı kız arkadasıymıs. burda da anlattım ben onun ıcın cabaladım askerlık suresınce yanında olmaya calıstım ama o tamamen farklı yerdeymıs..
en çok da ne koydu bılıyo musunuz, bı aksam ona ulaşamıstım tam 3 kere aramıstım.( zaten butun askerliği boyunca da o çaldırdı ben aradım. ) kıza ordakı arkadaslarından bırının cep nosunu vermıs, demiş ki sen çaldır ben senı ararım bana bı kere bıle soylemedı bunu. hep ankesorluden aradım ıstedım
ara sıra topıge gırer bakarım ama sanırım yazamam. askerlık lafını bı sure duymak ıstemıyorum.
canım hepizin çocuğu olacak inşallah ama hepimiz kendimiz bakamayacağız böyle giderse bence o çocuğu bahane ediyor çocuk her türlü büyür çalışmanı istemiyor çocuk bahane tatlım
cnm hatırladıgm kadarıyla askerlk öncesinde ilişkinz iyiydi dmi ? mesela bi örnek weriym bnm bi arkadaşımn sevgilisi acayp kıskanctı kız annesiyle bile gdemezdi dışarı laf yapardı çocuk .. ve o çocuk askere gitmeden önce ayrıldı kızla ben orda kafayı yerim die.. nası bi psikolojiyse artıkk snradan barıştılar yne gitmeden ama .. yani senin sevglnde bu tarz bi sorun yaşıyo olablr belki sesini duyunca dha kötü oluyo.. geleceginizdende fazla söz etmiyosa anladgm kadarıyla işi yok şuan o yüzden olablr... ama yerinde olsam bnde çok üzülürdm sdce onlarn psikolojisi bozuk deil bunu anlaması lazmdı . sn biraz dha sabret cnm 43 gn kaldı ama döndügündede eskii gbi olmazsa bu şekilde dewam ederse sende vakit harcama cnm :/
yıldnümleri çok kötü oluyo violem allh kolaylk wrsn :18:
haklısın gerçekten, askere gitmeseydi belki hayatının hatasını yapıp evlenecekti onunla yol yakınken gördü en azından... çok acı çok. ne insanlar var.Pericimmm okadarrr güzel anlatmışsınkiii tüylerim diken diken oldu aşkımla kavuştuğum günü hayal ettim okurken özlemin azıcıkta olsa dinmiştir ne güzel darısı başımıza artık
Canım benim, inşallah Mayram çok az kaldı tamamen kavuşmamıza... Okurken gözünüzde canlansın istedim
selen ve miracle ise şok ettiler bugün beniii hayat sanırım bazen bize böyle kötü süprizler yapıyor bizi olgunlaştırıyo belki ama acıtıyo dilerim kızlar hakkınızda en hayırlısı olurr dicek bir söz bulamıyorumm
mutluluğu ve üzüntüyü bir arada yaşıyorum şuan....
perim harika anlatmışsın ve tutamadım kendimi ağladım yemin ediyorum kendim kavuşmuş kadar iliklerime kadar hissettim benimkini...ve sizinmutluluğunuzu rabbim daim etsin bu ayrılığın sonunda zafer hepimizin olucak bunu hakediyoruz....
canım benim çok az kaldı artık gerçekten. gerçekten askerlik gerçek aşkları çok çok daha fazla güçlendirip yüceltiyor. canımsın Allah sizin mutluluğunuzu da tüm sevenlerinkinide daim etsin...
selenn cim okuduklarım şok olmama neden oldu boşver canım ne olduğunu anladın erkek arkadaşının sanırım daha doymamış çapkınlıklara gelişmemiş bünyesi böyle midesizlerle işin olmasın şimdi böyleyse ilerde nasıl olur allah bilir ben pek güvenemedim erkek arkadaşına eden bulurmuş yol ver gitsin...
miracle cnm sendende iyi haberler almadım bir erkek bayana kesinlikle emri vaki konuşamaz uzun lafın kısası ilişkilerde her zaman karşılıklı olmalıdır herşey tek tarafın dediğiyle ilişki olmaz bana göre...çalışmıycaksın,yapmıycaksın,etmiyceksin bu ilişkiden güven olmadığını gösteriri fikrimce sende boşver gitsin...
perim bogazım dügümlendi tutamadm agladm .. taa 08.09.2010 'a geri gittim o günü yaşar gibiydim..
bnde görmeye gittigimde dönüşüm geldi aklımaa ..
mşllh cnm inş. tam anlamıyla kavuşucagmz günler çok yakın son 43!
335im benimm yaa o kadar mutlu olucazkii................inan çok az kaldı o an herşeyi unutuyor insan baktıkca dahada aşık oluyor. askerlik yalan aşları öldürür gerçekleri ise deli gibi körüklermiş buna emin oldum...
miraclem off ne diyim blmiyorm gerçekten ama kariyer budalası fln deilsin sen bi insan için tüm emeklerini çöpe atamzsn ..
ki senin meslegn birebir ilgilenmk insanlarla yol yakınken iyi olmuş cnm senin erkek arkadaşn bnu zaten kabullenmicekti..
selencm senin askerine dha dogrusu eski sevgiline dick bişy bulamıyormve bişey demeye degdiginide sanmıyorm
ne hali varsa görsn bırak aglamaya bile degmez o gerçektn ..
birini bulmuş demk senin burda onu namusunla beklemen yetmemş ona başka şeyler peşine düşmüş !..
artık şafak saymıyorum.çnkü bitti hayatından habersizce bi açıklama yapma gereği bile duymadan çıkarıp attı beni ve bunu farkettiğimde de de sdce bye kelimesiyle karşılaştım.verdiğim emeklere çektiğim acılara döktüğüm gözyaşlarına acıyorum,onun yüzünden sağlığımı kaybettiğime hayatımdan verdiğim tavizlere yanıyorum.......!!!!!!!!!!
yok zmnla alakalı bi durum değil bu tamamiyle bitirmiş kafasında.ya msn şifrelerine varıncaya kdr değiştirmis ve benm bundn hbrm yok bende saf saf tartstkta ondan knsmuors sanıorm megerse adam coktan vazgecmıs benden hbr bıle vermeden.
335dc bnmkısı arkdsının sevglısı gbı dusnmuo bnce, calısmıcksn dedı evlenınce calscm dedım ve bıttı,ztn bı ton sorunumuz vardı dha onlrı halledemeden yenı sornlr uretıp durdu.bnm sozumu dınlemeyen karıyer budalası bı ınsanla işim olmz dedı ya bgn bana bye deıp baskada bı msj atmadı.yanı bu işin gerı donusu yok bıttı hersey
kızlar merhaba,
şu an elim ayağım titriyor.o kadar etkilendim ki perim ağzına yüreğine sağlık canım arkadaşım,belki dee askerimin olduğu yere gittiğin için daha bir etkiledi bu söylenecek çok söz var ama yapamıyorum şu an. haftalardır biriktirdiğim gözyaşlarım dökülüyor yanaklarıma fonda telli turnam,gözlerimin önünde satırlara sığdırmaya çalıştığın aşkın,oraya gidişin,yaşadıkların....o kadar çok istedim ki senin yerinde olmayı allah sizi birbiriniziden hiç ayırmasın. her şeyin hayırlısı olsun. hepimiz hakettiğimizi yaşayalım:26 erim sana sarılıp ağlamak istiyorum şu anda
Bitanem, canımsınnn... Bende ağlaya ağlaya yazdım.. bu arada sana yemin ederim gördüğüm askeri acaba bu kuşumun askerimidir dedim, hepsine dolu dolu gözlerle baktım, üzüldümmm... Benim arkadaşımın sevgilisi de burda dedim aşkıma. Selamlar yolladım, Diyarbakır havasını çektim içime öptüm ellerimle şimdi o ellerle yazıyorum sana. Bol bol selam gönderdim ve uçak havalandığında Allahım önce tüm dünyadaki, sonra bizim ülkemizdeki askerlerimizi koru sevdiğine, anasına, eşine, kardeşine bağışla dedim. SOnra benim kızlarımın askerlerine dua ettim. Ama o şehre yukardan bakarkenbu şehirde askerlik yapan tüm yiğitleri ailelerine kuşum ve benim askerimide bizlere bağışla Rabbim dedim..... Askerin seni çok seviyormuş bitanem, sana bol bol öpücükler yolladı Diyarbakırdan, bide ona söyle dedi. Alacam onu gelince karım olacak o benim dediii.............Allahım sen bizi şeytanın şerrinden koru melekleri askerlerimizin yanından eksik etme yarabiimmmmmmmmmmmm................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?