335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ah kaderdasım bnm...Bılemıyorum bnm de canım cok yanıyo cok kotuyum Allah acımızı dındırsın hayırlısı olsun hakkmzda

benim de eşim yüksekovada yaptı askerliği.. hem de uzun dönem çıktı.. yedek subay olarak yaptı.. ben gidişinden 3 hafta sonra dayanamadım bindim gittim.. onun için herşeye değer.. ama o bir yıl nasıl geçti bana sorun.. bi yandan özlem bir yandan da korku.. Allah tüm asker yolu bekleyenlere sabır versin yardım etsin

canım hepizin çocuğu olacak inşallah ama hepimiz kendimiz bakamayacağız böyle giderse bence o çocuğu bahane ediyor çocuk her türlü büyür çalışmanı istemiyor çocuk bahane tatlım

selencim ya aslında çok şanslısın ne mal oldğunu yol yakınken öğrendin allah korumuş seni bu adama insan güvenemez ki canım ya onun için sakın üzülme o üzülmeye bile değmez canım benim :26:

Bi dakika ya şuan şoktayım. Nasıl yani ? Selenim ve Miraclem. Neler oluyor yaa off nedennnn???? Yemin ediyorum ağlıyorum şuan, bunca emeğin sonucu bu olmamalı yaa, olmamalı !! inanamıyorum selen yazdığını defalarca okudum. Nasıl düştü böyle bi hataya senin askerin nasıl yaa?? sen onu burda beklerken... inanamıyorum

mutluluğu ve üzüntüyü bir arada yaşıyorum şuan....
perim harika anlatmışsın ve tutamadım kendimi ağladım yemin ediyorum kendim kavuşmuş kadar iliklerime kadar hissettim benimkini...ve sizinmutluluğunuzu rabbim daim etsin bu ayrılığın sonunda zafer hepimizin olucak bunu hakediyoruz....
selenn cim okuduklarım şok olmama neden oldu boşver canım ne olduğunu anladın erkek arkadaşının sanırım daha doymamış çapkınlıklara gelişmemiş bünyesi böyle midesizlerle işin olmasın şimdi böyleyse ilerde nasıl olur allah bilir ben pek güvenemedim erkek arkadaşına eden bulurmuş yol ver gitsin...

miracle cnm sendende iyi haberler almadım bir erkek bayana kesinlikle emri vaki konuşamaz uzun lafın kısası ilişkilerde her zaman karşılıklı olmalıdır herşey tek tarafın dediğiyle ilişki olmaz bana göre...çalışmıycaksın,yapmıycaksın,etmiyceksin bu ilişkiden güven olmadığını gösteriri fikrimce sende boşver gitsin...

angelim dün acile gittim ben ama acildeki dr pazartesiye yani yarın benim kendi dr uma rendevum var diye bişey yapamadı sadece saolsun hastalıkları saydı moralimi bozdu...

Canımm çok geçmiş olsun dikkat et kendine kendi doktoruna git bi görün bakalım aman ihmal etme.Sağlık herşeyden değerli

Ne yaptın perii ağlattın beni ne kadar güzel ifade etmişsin yaşadıklarını Canım bu son ayrılığını olsun bi daha böyle bi ayrılık yaşamazsınız inşallahh

Miraclecimm canım düzeldi demişti sevinmiştik canım ama yaşadıklarını en iyi sen bilirsin umarım en doğru kararı almışsındır canımmm

İnanamıyorum ya hiç üzülme canım evet üzüleceksin belkide ama böyle bir insana değmezz Üzülme canım sıkma canını biz her zaman burdayızz

canım hepizin çocuğu olacak inşallah ama hepimiz kendimiz bakamayacağız böyle giderse bence o çocuğu bahane ediyor çocuk her türlü büyür çalışmanı istemiyor çocuk bahane tatlım

Bazen şu erkek mantığını anlamakta güçlük çekiyorum ne demek çalışmamak biz o kadar emek veriyoruz.Ayrıca sanki doğan çocuk sadece onların bebeği biz düşünmüyoruz sanki

Pericimmm okadarrr güzel anlatmışsınkiii tüylerim diken diken oldu aşkımla kavuştuğum günü hayal ettim okurken özlemin azıcıkta olsa dinmiştir ne güzel darısı başımıza artık

selen ve miracle ise şok ettiler bugün beniii hayat sanırım bazen bize böyle kötü süprizler yapıyor bizi olgunlaştırıyo belki ama acıtıyo dilerim kızlar hakkınızda en hayırlısı olurr dicek bir söz bulamıyorumm

Tuticim sana da geçmiş olsun sıkma sakın canını artık bütün hastalıklar çok kolay tedavi ediliyo ben pco hastayım ayrıca hashimato hastasıyım senin gibi çok kafaya taktım ilk zamanlar hangi siteden okusam çok zor çocuk sahibi olur yazıyodu çok üzülüyodum düzenli tedavi görüyorum mür içeceğim ilacım var 3 ayda bir tahlillerim oluyo ultrosyona giriyiorum ama takmıorum takmadığım içinde rahatım değerlerim kötü çıkmıyo sadece hastalıktan korunma amaçlı içicem ilaçlarımı

perim bogazım dügümlendi tutamadm agladm .. taa 08.09.2010 'a geri gittim o günü yaşar gibiydim..
bnde görmeye gittigimde dönüşüm geldi aklımaa ..
mşllh cnm inş. tam anlamıyla kavuşucagmz günler çok yakın son 43!

miraclem off ne diyim blmiyorm gerçekten ama kariyer budalası fln deilsin sen bi insan için tüm emeklerini çöpe atamzsn ..
ki senin meslegn birebir ilgilenmk insanlarla yol yakınken iyi olmuş cnm senin erkek arkadaşn bnu zaten kabullenmicekti..
selencm senin askerine dha dogrusu eski sevgiline dick bişy bulamıyorm ve bişey demeye degdiginide sanmıyorm
ne hali varsa görsn bırak aglamaya bile degmez o gerçektn ..
birini bulmuş demk senin burda onu namusunla beklemen yetmemş ona başka şeyler peşine düşmüş !..

@335dc cnm saol tatlım....
@mayracım sanada çok geçmiş olsun tatlım dr umu ihmal etmemem lazım benimde haklısın artık herşeyin çaresi var sende ilaçlarını ihmal etme canım...

@tazehamile arkadaşım derdimize ortak olduğun için teşekkür ederiz şimdi gördüm yorumunu çok saol allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

biz de aynen öyle ayrıldık, o bıraktı, ben saçmalama saymam bu ayrılığı dedim başladık göya ama o bitirmiş. bu sadece bahaneymiş sanırım.. seven insan bırakmz vazgeçmez. ben anlamamak istemişim sadece of off...

haklısın gerçekten, askere gitmeseydi belki hayatının hatasını yapıp evlenecekti onunla yol yakınken gördü en azından... çok acı çok. ne insanlar var.

miracle'cim, aynen ben de ben onu beklerken her şeyden vazgeçişime yanıyorum içim acıyooor( onu üzeceğim diye kendimden isteklerimdem taviz verişim ama o benim isteklerimi umursamadı bile umursamıyor (

şu an elim ayağım titriyor.o kadar etkilendim ki perim ağzına yüreğine sağlık canım arkadaşım,belki dee askerimin olduğu yere gittiğin için daha bir etkiledi busöylenecek çok söz var ama yapamıyorum şu an. haftalardır biriktirdiğim gözyaşlarım dökülüyor yanaklarımafonda telli turnam,gözlerimin önünde satırlara sığdırmaya çalıştığın aşkın,oraya gidişin,yaşadıkların....o kadar çok istedim ki senin yerinde olmayıallah sizi birbiriniziden hiç ayırmasın. her şeyin hayırlısı olsun. hepimiz hakettiğimizi yaşayalım:26erim sana sarılıp ağlamak istiyorum şu anda

bu arada selencim yaşadıklarını okuyunca tepem attı,içimden geçenleri apaçık dile getirsem ban yerim inan. bu nasıl......... allahım aklımı koru:26:sakın o ş..... için tek damla gözyaşı dökmeinanamıyorum yaa inanamıyorum nasıl olur böyle bir şeybiz senin yanındayız,o seni haketmemiş kuzum sakın üzülme ve geç olmadan onu öyle veya böyle tanıdın ya şükret bence.cehennemin dibine kadar yolu var o ş.....in ne halt yerse yesin sakın adını bile ağzına almaçok sinirlendim kızlar kusura bakmayınbizi üzenlerin canı cehenneme

bu sadece bir bahane. senden kurtulmak istemiş ve kurtulmuş. dönmeyecek de. kendimizi kandırıp boşuna umutlanmayalım malesef( şafak bitti sonundak avuşuyoruz derken başımıza neler geliyoo ((

aynen bende de durum aynı. o çağrı yapıyor ben arıyorum hiç umrumda değil seve seve arardım ama geçen kendisinden borç alıp da ödemeyen bi arkadaşını bile arayıp yarım saat konuşmuş ama beni bir kerecik olsun aramadı bana bu kadar mı değer veriyor? zaten beni topu topu 20 kez aramıştır askerliği boyunca. acemilikte sık sık aradı günde iki kez konuştuk her şey güzeldi ama acemilikten sonra asla aramadı :'( ailesiyle her gün görüşüyormuş meğersee:'(( en sevmediği arkadşaını arayıp konuşuyor, o kadar mı değerim yok? şafaklar tükenirken geçip giderken ben de tükendim ben de bittimm ((

Yalnız benim anlamadığım, mantığıma sığmayan bişeyler var. Bu topikte olan herkes sevgiisinin gücüne gerçekliğine emin ol, erkeğinden zerre şüphe etmeyen, aşık asker yarenleri, bi ilişkinin asker bekleme noktasına gelebilmiş olması için gerçekten bazı şeyler ölçülüp tartılmış olmalı ve en önemlisi arada çok büyük sevgi saygı olmalı zira askere gitmeden önce ne bi asker güvenmediği sevgisinden şüphe ettiği bi kızı arkasında bırakmak ister ne de bi kadın sevmediği güvenmediği erkeği beklemeyi göze alır ... Peki bu adamlar askere gidince mi bu hale geliyor? Yani ilişki içerisinde hiç mi sinyal vermiyorlar. Yapılan şey çok büyük, aldatma var ortada hemde ordaki bi askerin sevgilisiyle. Ne bu kızdan ne de bunu yapan adamdan hayır gelmez anacım, bulmuşlar birbirlerini belli. Aşkımdan ölsemde arkadama dönüp bakmam bu durumda. Güçlü olmalı bi kadın kendine güveni tam olmalı, hazmedilecek bi durum değil bu benim aklım almıyor ama, mantığım kabul etmiyor. Hiç üzülme selen, herkes layığını bulur, dimdik ayakta dur, hayatla dalga geç, umursama, hatta şükret !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…