- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.221
Pericimmm aminnn hepimize ettiğin duaların içinnnn aşk depolayıp gelmişsin ne güzel bu her cümlenden hissediliyo inanırmıısn aşkımın elini hiç tutmamış onu hiç koklamamış gibiyim kadar uzak geliyo 4 gün sonra tam 3 ay olucakkkksanki o gelince ilk kez elini tutucam ilk kez sarılıcam ilk kez öpücem koklucammm.....
kendimi durduramıyorum şu an.
biz ayrılmadık. yani erkek gibi adam gibi ayrıldık bittii diyemediğinden ama aynen ayrılmışız gibi davranıyor aramıyor sormuyor. ve kırk yılda 40 sn. konuştuğumuzda herkesle konuştuğundan bahsediyor yani "bi seni aramıyorum anla işte" diyormuş da ben anlayamıyormuşum... ahhhhh ne aptalımmm içim yanıyooor:'((
bugün bir sürü mesaj attım. ben dayanamıyorum buna. sen benim hala aşkımsın. seni çok özlüyorum. ne olacaksa söyle böyle bekletme yarım bırakma dedim. ama bilmiyorum bazen beni özlüyor musun diye soruyorum burda özlenmez mii yaa die geçiştiryiordu. bir kerecik seni özledim çıkmadı ağzından.
özlese dayanamaz söylerdi kim dayanabilir ki(( bitti ama o bunu söylemedi. benim anlamamı istedi sanırım. ama öte yandan asla bitemez, bitmedi di mi. bitmedi deyin kızlar (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?