335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Bazen biz kızlarr aşırı duygusallığımızdan dolayı bir çok şeyi göze alıyoruz birçok şeye göz yumuyoruz adına aşk dediğimiz bi hayale inanıyoruz yıpranıyoruz çabalıyoruz ve en mutlu olmamız gereken çağlar da biz mutsuz oluyoruz sonra ne oluyo yıllarımız boşa gidiyo bende bunu 2 yıl önce anladım 4 yıllık bi ilişkimdeki kişilik aynı miraclen sevgilisi gibiydi ve ayrılırken bana da aynı şeyi söyledi kariyer için para için harcadın bizi aptalca kıskançlıkları vardı sürekli baskı uygulardı ama seviyodum ya hani aşıktımya ne aşığı körmüşüm bunu şimdi anlıyorum kendimi hapsetmişim kişiliğimi değiştirmişim ama bunu şimdiki sevgilimi bulunca anladm onunla özüme döndüm ben miracle da bence zamanla anlayacak bazı şeylerin aslında aşkın ne demek olduğunu aşkınn özgür bırakılınca gerçeken yaşandığını .............

hypatia cnm sanırım sende ayrıldın erkek arkadaşından neler oluyor size yaaa...

benim düşünceme göre bazı ilişkilere askerlik çok farklı boyut alıyor bu biraz sanırım askerlerinizin yaşları ile de alakalı açıkcası çok küçük yaştaki erkeklerde bu değişimler maalesef bana anormal gelmiyor çünkü daha hayatlarına doyamamışlardır farklı heyecan ve arayış içinde olabiliyorlar...özellikle daha ciddi ilişki düşünmeyen erkekler bunu daha sık yapar...

hepinizin hakkında hayırlısı olsun boşverin ağlamaya bile değmez böyleleri için onlar kendi hallerine ağlasınlar bence...siz hükümdarken onlar daha yerlerde sizin eteklerinizde sürünecekler işiniz olmasın basit erkeklerle...erkek dediğin ne istediğini bilmeli gerektiğinde adam gibi delikanlı gibi şundan şundan dolayı ben seni istemiyorum diyebilmeli kaçan erkekler basit bahaneler bulup ayrılan erkekler hep kendine güveni olmayan erkeklerdir...çok sinirlendim şuan o kadar ay beklet sonra ayrıl köklerine kibrit suyu böylelerinin...

Pericimmm aminnn hepimize ettiğin duaların içinnnn aşk depolayıp gelmişsin ne güzel bu her cümlenden hissediliyo inanırmıısn aşkımın elini hiç tutmamış onu hiç koklamamış gibiyim kadar uzak geliyo 4 gün sonra tam 3 ay olucakkkk sanki o gelince ilk kez elini tutucam ilk kez sarılıcam ilk kez öpücem koklucammm.....

Çok çok üzüldüm gerçektenburda askerliğin en başından beri neler paylaşıldı herkes ne kadar aşkla,özlemle bekliyor sevdiklerini ama bunun karşılığında bunları yaşamakAskerlik bi ilişkinin boyutunu değiştiriyor ve aslında görülemeyen şeyler belkide açığa çıkıyor bu sayede.İlişki resmen sınavdan geçiyor iki taraf için de.....

saatlerce konuşup anlatıp ağlayasım ve susup susup susup ölesim uyuyasım var....... bütün hayallerim gelince boynuna atlama umutlarım hepsi yıkık dökükkk yorgunum... iki kolum iki kanadım da kırılmış gibi. ne bir söz söylüyor ne başka bir şey. bensiz olabildiğini anladı sanırım ben burda özlem ateşiyle cayr cayır yanarken..

ne oldu neden oldu bir sürü cevapsız sorularım var. beni üzdüğünde söylesem o da üzülür diye sustum hep. boşaymış meğer. umursamazmış. şimdi konuşsam dinlemeyecek bile. ben söylemek istediklerimle başbaşa kalacağım yarım kalacağım onun umrunda olmayacak ama diyemem ki zaten dersem üzülür. hiç mi sevmedi beni yoksa askere gidince mi unuttu????? her şey çok güzeldi gitmeden evvel. offf off(
askerde çarşıya da çıkmıyor ki ordan birini buldu diyeyim ( hergün herkesi ararken beni aramamamk niye bir kere sevdiğini özlediğini söylememek niye? ah be aşkım be sevgilimmm balın seni çokkk özlüyor, balının o güzel gözlerinden her gün yaş akıyo... beni böyle görmek istemezsin ki sen. ((((((((((((

Evet canım benim çok iyi anlıyorum seniii... Sanki senelerdir görmediğim ve yüzünü bile unuttuğum bi adama gidiyor gibi hissettim bende kendimi. Ama o kavuştuğumuz an geldi ya,,,,herşey silindibütün acılarım yok oldu bitti geçti........ o asker olduğunu bile unuttu. emin ol canım onun gözlerine baktığın anda herşey silinecek tüm yaralar kapanacak. çok az kaldı çookk

periim senin adına ne kadar sevindim bilemezsin kendi askerimi görmüş gibi hissettim tatlım.. bizim de bugün evlilik yıldönümümüz sabahtan beri ağlamak istiyorum ağlayamıyodum şimdi okuyunca bunları döktüm içimde birikenleri gözyaşlarımla.. geçicek bu zaman geçmek zorunda.. kavuşucaz biz de askerlerimize sabırla bekliyoruz..

hypatia canm siz ayrılmamıştnz sdce sen üzülüyodn aramıyo die ? aradınzda ayrıldnz mı ??
ama şuan selenin sevgilisine çok snrlym o yzden snada içimden geleni söyliym dha bekleme cnm yani beklmee derken aradıgında hesabını sor herkesi arayp seni aramamk neymiş ya onlarmı hasretle bekliyo onu
vrilen degerin böyle çöpe atılmasına dyanamıyorm

biz ayrılmadık. yani erkek gibi adam gibi ayrıldık bittii diyemediğinden ama aynen ayrılmışız gibi davranıyor aramıyor sormuyor. ve kırk yılda 40 sn. konuştuğumuzda herkesle konuştuğundan bahsediyor yani "bi seni aramıyorum anla işte" diyormuş da ben anlayamıyormuşum... ahhhhh ne aptalımmm içim yanıyooor:'((

bugün bir sürü mesaj attım. ben dayanamıyorum buna. sen benim hala aşkımsın. seni çok özlüyorum. ne olacaksa söyle böyle bekletme yarım bırakma dedim. ama bilmiyorum bazen beni özlüyor musun diye soruyorum burda özlenmez mii yaa die geçiştiryiordu. bir kerecik seni özledim çıkmadı ağzından.

özlese dayanamaz söylerdi kim dayanabilir ki(( bitti ama o bunu söylemedi. benim anlamamı istedi sanırım. ama öte yandan asla bitemez, bitmedi di mi. bitmedi deyin kızlar (

walla bende vurdum kendimi ağlıyorum zaten o kadar doluyumki sırf askerime söz verdim diye ağlamıyordum....

aşkım affet ama artık dayanacak gücüm kalmadı :84:....

bir yandan içim acıyor ayrılan arkadaşların ödülü bu olmamalıydı herkes mutlu olmayı hakediyordu neden böyle oldu anlayamadım...inşallah ilerde daha çok mutlu olursunuz...diyecek bişey dahi bulamıyorum...

kuşummm ağlamaa lütfenn benimde boğazımda bütün gün bi düğüm vardı aşkımla telefonla konuşurken seni çok özledim diyip ağlamaya başladım tutamadım kendmi ilk defa böle bişey yaptım o da kötü oldu istemeden üzdüm onuda bu formdaki herkess mutlu olmayı hakediyooo inşallah en kısa zamanda herşey düzelicekkkk nazar değiyo galiba bizeee

Hypatia canım sende güçlü ol ve 335 in ddii gibi net olarak konuş onunla bi açıklama yapması gerekiyo tamma çok zor durumda olabilir ama böyle sende çok kötü oluyosun sana açıklama yapmalı :26:

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 6 ziyaretçi)

1. Mayra
2. 335dc
3. viole
4. Geveze
5. GeCe_KuSu
6. ozelegtim
7. hypatia
8. Perisoko
9. Tuti

bu arada ne çok ziyaretçimiz oldu kızlar yineee :26:

Canım aradığında neden aramadığını,onu çok özlediğini,sesini duymak istediğini yani hislerini neden anlatmıyorsun.Tamam askerdeler alttan alıyoruz ama herşeyi değil ne demek 40 yılda bi aramak sonuçta o askerse sende onu bekliyorsun madem senle beraberken gitti sana karşı bi sorumluluğu olması lazım.Evet belki bitmemiş anlattığına göre ilişkiniz ama bu böyle sürüncemede gitmezki sana bunları yaşatmaya hakkı yok

ben duygularımı saklayamıyorum,düşüncelerimi dile getirmeden duramıyorum.o kadar sinirliyim ki şu an hem özlemden hem sinirden ağlıyorumsakın üç kuruşluk insanlara beş kuruş değer vermeyin.bunu hiçbiriniz haketmediniz. birbirimizi en iyi bizler anlarız. biz burada hasret çekelim,şafaklar sayalım,onlara mutlu rolü yapalım,telefonu kapatınca hıçkırıkllara boğuaalım.onlarınsa yaptığına bakben bunu hazmedemiyorumhakettiğiniz dğer bu olmamalı ve ben beddua ediyorum insanlara böyle acı çektiren üç kuruuşluk insanlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…