- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.241
kuşummm ağlamaa lütfenn benimde boğazımda bütün gün bi düğüm vardı aşkımla telefonla konuşurken seni çok özledim diyip ağlamaya başladım tutamadım kendmi ilk defa böle bişey yaptım o da kötü oldu istemeden üzdüm onuda bu formdaki herkess mutlu olmayı hakediyooo inşallah en kısa zamanda herşey düzelicekkkk nazar değiyo galiba bizeee
periim senin adına ne kadar sevindim bilemezsin kendi askerimi görmüş gibi hissettim tatlım.. bizim de bugün evlilik yıldönümümüz sabahtan beri ağlamak istiyorum ağlayamıyodum şimdi okuyunca bunları döktüm içimde birikenleri gözyaşlarımla.. geçicek bu zaman geçmek zorunda.. kavuşucaz biz de askerlerimize sabırla bekliyoruz..
23 yaşındadoğumgünümde bile iyi ki varsın dedi konuşamadı boğazı düğümlendi gerçi o zaman acemiliğindeydi ve her şey güzeldi.
konuşmuyor ki... susuyor delirtiyor cvplamıyor. anlamayı bana bırakıyor((( bir şey de anlamıyorm aklım anlasa kalbim gönlüm reddediyor. dönmesini bekliyorum ama kime dönmesini.? nereye dönecek ki? bitirdi o...... bu attığım mesajlara yarın nöbette falan cvp verir belki... tek umudum o. yalanlar inş. DUA EDİN NE OLUR ( falcıya gittim başka kız yok dedi sana gelecek dedi ama bunlar bnm aklımdan geçenler mi acaba of offffff.... umutlarımın yıkılmasından bıktım artık. çok yoruldum. gelsin de sarılayım boynuna burnumu gömeyim dinleneyim tüm yorgunluk gitsin istiyorum artıkk (
Violem hepinizi ağlattım ben de dünü yaşadım anlatırken inan... o anlara gittim yeniden ağladım. canım benim yıldönümüz kutlu olsun, birlikte nice mutlu seneleriniz, gül kokulu bebekleriniz olsunn... Çok az kaldı. Olacakkk olacakkk Allahın izniyle hepsiii herşey çok güzel olacak...
canım benim ya hala ağlıyorum geçen sene bu günümüz ne güzeldi şimdi yanımda yokçiçek göndermiş bana aşkım çok sevindirik oldum ama dedim ona da keşke sen olsaydın ben başka hiç bişey istemezdim Allah bundan sonra ayırmasın inşallah son ayrılıklarımız olsun
Ben de arada sırada bi ağlıyordum telefonlarda en son dün ağladım napıyım o kadar özledimki dayanamıyorum.Ben ona az kaldı diyeeğime obana teselli veriyor az kaldı aşkım gelcem ağlama diye
tatlım ilişkilerin bazen duraklama evreleri olabilir inşallah sizin içinde öyle bi duraklamadır kötüye yorma üstüne fazla gitme bence zaten onlar patlamaya hazır bomba gibiler en azndan gelene kadar sabır göster az kaldı zaten hakkınızda hayırlısı olsun canımbiz ayrılmadık. yani erkek gibi adam gibi ayrıldık bittii diyemediğinden ama aynen ayrılmışız gibi davranıyor aramıyor sormuyor. ve kırk yılda 40 sn. konuştuğumuzda herkesle konuştuğundan bahsediyor yani "bi seni aramıyorum anla işte" diyormuş da ben anlayamıyormuşum... ahhhhh ne aptalımmm içim yanıyooor:'((
bugün bir sürü mesaj attım. ben dayanamıyorum buna. sen benim hala aşkımsın. seni çok özlüyorum. ne olacaksa söyle böyle bekletme yarım bırakma dedim. ama bilmiyorum bazen beni özlüyor musun diye soruyorum burda özlenmez mii yaa die geçiştiryiordu. bir kerecik seni özledim çıkmadı ağzından.
özlese dayanamaz söylerdi kim dayanabilir ki(( bitti ama o bunu söylemedi. benim anlamamı istedi sanırım. ama öte yandan asla bitemez, bitmedi di mi. bitmedi deyin kızlar (
AMİN İNŞ. senin adına çok sevindim. inş. bu askerlik ilişkinizin sadakası olur bir daha ayrılmazsınız inş..
inşallah kızlar teşekkür ederim.. inşallah bizde sizi beyazlar içinde görürüz burda yıldönümlerinizi kutlarız çok yürekten diliyorum bunuviolecim bende yıldönümünüzü kutlamayı unuttum kafa kalmadı bende ...nice nice mutlu senelere inşallah canım ilk ve son ayrı yıldönümünüz olur inşallah bundan sonraki yıldönümlerinizde hep beraber olmanız dileği ile canım mutluluklar dilerim ömür boyu...
valla violecim bende atlamışım bugün sevinç üzüntü bi arada nice yıllara sevdiğinle eşinle birlikte inşallah allh mutluluğunuzu daim etin canım
Violecim,şafakdaşım yıldönümünüz kutlu olsun canımmAllah başka ayrılık yaşatmasın bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?