335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

23 yaşında doğumgünümde bile iyi ki varsın dedi konuşamadı boğazı düğümlendi gerçi o zaman acemiliğindeydi ve her şey güzeldi.

konuşmuyor ki... susuyor delirtiyor cvplamıyor. anlamayı bana bırakıyor((( bir şey de anlamıyorm aklım anlasa kalbim gönlüm reddediyor. dönmesini bekliyorum ama kime dönmesini.? nereye dönecek ki? bitirdi o...... bu attığım mesajlara yarın nöbette falan cvp verir belki... tek umudum o. yalanlar inş. DUA EDİN NE OLUR( falcıya gittim başka kız yok dedi sana gelecek dedi ama bunlar bnm aklımdan geçenler mi acaba of offffff.... umutlarımın yıkılmasından bıktım artık. çok yoruldum. gelsin de sarılayım boynuna burnumu gömeyim dinleneyim tüm yorgunluk gitsin istiyorum artıkk (

Ben de arada sırada bi ağlıyordum telefonlarda en son dün ağladım napıyım o kadar özledimki dayanamıyorum.Ben ona az kaldı diyeeğime obana teselli veriyor az kaldı aşkım gelcem ağlama diye

Violem hepinizi ağlattım ben de dünü yaşadım anlatırken inan... o anlara gittim yeniden ağladım. canım benim yıldönümüz kutlu olsun, birlikte nice mutlu seneleriniz, gül kokulu bebekleriniz olsunn... Çok az kaldı. Olacakkk olacakkk Allahın izniyle hepsiii herşey çok güzel olacak...

Canım bu kdar yıpratma kendini yaa sen onunla mı doğdun hayır önemli olan sensin o sen ona değer verdiğin için önem kazandı.Hayataının merkezine sakın koyma canımm ya sakın yapma bu hatayı.Herşeyden en önemli olan sensin unutma bunu ilişkiniz düzelsede,bitsede...

selencim çok üzüldüm ama değmez böyle adamlara eminim seni hakedecek çok daha iyileri çıkacaktır karşına.. üzülme o üzülsün seni kaybettiği için o kız da yakında bi tekme koyar görür gününü Allah'ın sopası yok hiç bi şey karşılıksız kalmz canım merak etme kendini de hırpalama sen elinden geleni yaptın sonçta

ben acemilikteyken ağlamıştım iki gün ceza verip aramamıştı, ağlama sebebimde tanıştığımız tatil yerine tatile gitmemdi bayramda ama o yoktu yanımda diye :) allahım allahımm allahımmm... nerden nerelere geldikk (

elbette duygularımı söylüyorum tatlı tatlı soruyorum. ben seni çok özlüyorum şöyle böyle her şeyi diyorum ama duvara diyrumm... (( bir de tek umudum kimseden bir şey istemez hayatta borcunu bile almıyor aşkım ama benden birkaç koli bir şeyler istemişti gönderdim ben de, sevdiği olarak görüyor ki istiyor bence... di mi?

canım benim ya hala ağlıyorum geçen sene bu günümüz ne güzeldi şimdi yanımda yok çiçek göndermiş bana aşkım çok sevindirik oldum ama dedim ona da keşke sen olsaydın ben başka hiç bişey istemezdim Allah bundan sonra ayırmasın inşallah son ayrılıklarımız olsun

hypatia cnm 23 yaşında daha çok gençmiş erkek arkadaşın içinde bulunduğu psikolojide etkiliyordur belki hemen günahını almayalım askerinin bence sen çok fazla üstüne gitmeden biraz sorular sor benden sıkıldınmı falan deme sakın beni sevmiyormusun falan bu tür sorular sorma erkeklerin en nefret ettiği sorudur...sadece bir sorunmu var falan de seni bekliyorum biliyorsun herşey çok güzel olucak falan de bakalım sana tepkileri ne olucak çünkü benim askerim de 3 gündür bunalımdaydı ama benimki beni üzmemek için 3 gündür beni aramamış sana kast bişey yok olamazda dedi sadece askerlik çok yıprattı beni dedi belki seninkide şu an öyle bir psikoloji içinde bilemedimki bende bitse gelselerde bu çile bitse artık ....

AMİN İNŞ. senin adına çok sevindim. inş. bu askerlik ilişkinizin sadakası olur bir daha ayrılmazsınız inş..

Ben de arada sırada bi ağlıyordum telefonlarda en son dün ağladım napıyım o kadar özledimki dayanamıyorum.Ben ona az kaldı diyeeğime obana teselli veriyor az kaldı aşkım gelcem ağlama diye

aynen Gevezecim sakın ağlamıcaz demişti ilk gittiğinde sen ağlarsan ben mahvolurum demişti bugüne kadar sıktım dişimi ama dayanamadım oda dediğin gibi bana destek oldu sadece 6 hafta kaldı dedi bi kavuşucaz hiç bırakmıcaz dedii ama günler azaldıkça dayanma gücümüz azalıyo :95:

tatlım ilişkilerin bazen duraklama evreleri olabilir inşallah sizin içinde öyle bi duraklamadır kötüye yorma üstüne fazla gitme bence zaten onlar patlamaya hazır bomba gibiler en azndan gelene kadar sabır göster az kaldı zaten hakkınızda hayırlısı olsun canım

violecim bende yıldönümünüzü kutlamayı unuttum kafa kalmadı bende ...nice nice mutlu senelere inşallah canım ilk ve son ayrı yıldönümünüz olur inşallah bundan sonraki yıldönümlerinizde hep beraber olmanız dileği ile canım mutluluklar dilerim ömür boyu...

aşağıdan bakan 5 misafir sizi ilgilendiren bir konu ise lütfen yukarıda üye olun butonuna basıp üyelik adı ve şifre alın 2 saniyenizi almaz bunu yapmak...öyle bakıp ne yapmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum yaaaa....

AMİN İNŞ. senin adına çok sevindim. inş. bu askerlik ilişkinizin sadakası olur bir daha ayrılmazsınız inş..

inşallah kızlar teşekkür ederim.. inşallah bizde sizi beyazlar içinde görürüz burda yıldönümlerinizi kutlarız çok yürekten diliyorum bunu

valla violecim bende atlamışım bugün sevinç üzüntü bi arada nice yıllara sevdiğinle eşinle birlikte inşallah allh mutluluğunuzu daim etin canım

hepinize çok teşekkur ederim, yanımda olup üzüntümü paylaştığınız için
ben çok üzüldüm kızlar, kimse birbiriyle aynı değil, karakter olgunluk meselesi bi yerde. 27 yasında ıc guc sahıbı koca adam, ama içi olmamış.
ben çok çabaladım askerdeyken, kitap yolladım, üşümesin dedim askeri malzeme aldım, kurabıyeler, kıtaplar, kolundakı saatı bıle ben gonderdım. boyle seyler soylenmez, hepsini de isteyerek yaptım.her gün hepsini görüp bana naası bunu yaptı anlamadım
hyptia asla benden yola cıkarak dusunme ama o da carsıya cıkamıyodu. hem de hiç. kızı uzun donem askerı zıyarete geldgınde gormus, kızın fb'sını bulmuş, bi de demiş ki sen x'in sevgilisiydin ayrıldıgınızı duydum. ben senden cok hoslanmıstım, bana bı sans verır mısın ve tabı kı daha bı cok dıl dokme.
bugun olmasa dondugunde yasıcaktım bunları belkı de.
ne desem bos, zamanla bu da gecıcek :85:

valla violecim bende atlamışım bugün sevinç üzüntü bi arada nice yıllara sevdiğinle eşinle birlikte inşallah allh mutluluğunuzu daim etin canım

sağol tatlım evet bugün üzüntüler sevinçler kızgınlıklar karıştı tam bi duygu karmaşası içindeyiz öyle dostluklar kurulmuş ki herkes birbirinin hissettiğini ta içinde hissediyo üzülenlerle üzülüp sevinenlerle mutlu oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…