335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kusum ne güzel seyler göndermis arkadas öyle=)
güle güle kullan canim hayirli olsun=)
evet canım ben de çok beğendim teşekkür ederim
kuşkam bayıldım ne kadar çok çeşit var ya hepsi birbirinden güzel kuşum benim inşallah bunları sevdiceğinin yanında olduğu güzel günlerde kullanırsın
inşllah canım benim çok saol
hediyelerin cok güzel güle güle kullan kimden bunlar?
esredcim yılbaşı çekiliş yapmıştık kkdan üyeelerle.umutdeniz nickli bir arkadaşım gönderdi bana
bi bakıym dedim sınawm wr çok mutsuzuummmmmmmm

Selam canlarımm gene yorucu bir günün ardından burdayızzzzzzzzzzzzzz nasılsınız bakalımm ?
canım heoşgeldinnnnnndizi izlemeye gidiyorum ben canlar.
bu arada askerime mektup yazdıım birrsürü çikolata aldım. kurabiye ve börek yaptım yarın kargoya vericem

perişkom ii olmaya çalışıyoruz askerlerimiz ii olsunda önemli değil bizim nasıl olduğumuz sen nasılsın canım
ben de iyiyim özoşumm askerim iyi çünkü maşallahh yemeğimi yedim kahvemi yaptım askerime günlük yazıyorum onunla yaşıyorum her saniyeeeeee.............:98:

Kuşum ben de mektup yazacam askerime haftaya pazartesi verecem kargoya. bende çikolata felan almayı düşündüm ama erir diye korktumm..

bende yilbasinda farkli cikolatalardan bir paket yaptirip askimin oldugu karakoldaki herkese göndermek istedim ama yavrucum kabul etmedi=) senden gelen hicbirseyi kimseye vermem dedi bende göndermiyorum=)
hatta mektup ve resimlerimi gönderecektim ona bile izin vermedi..okuyorlar mektubu resimlere bakiyorlar dedi=(

Son düzenleme:
kizlar ya kendi kendime gülüyorum suan
yemekteyiz programinda sürekli herkes nar suyu istiyor ya yemekte bende özendim gittim kendime nar suyu aldim bugün
bildiginiz nar eksisi olur ya salatalara koyulur aynen o yaa
oyyy midemi deldi yaaaa

benim aşkım da resmimi yanında götürmedi bakarsam dayanamam firar ederim dedi(( mektup yazmamı da yasakladı mesaj atarsın kimse senin sözünü cümleni okumasın kimsecikler dedi(

canım ya ben gidince vermiştim diyetisyen kas yağ oranını ölçtü mü senin

her şeyi ölçtü quatr şeker testi yaptı. yediklerim azıcık sporum var ama kadın da şaşırdı hatta başka doktor ve dahiliyeye gözüktüm ama veremiyorumm. azıcık zayıflıyamadımm sevgilim gene şişko görcek beni ühühü (

canım kaç kilosun boyun kaç ya benim diyet varya okadar çok yedim ki hiç aç kalmadım herşeyi yedm öyle zayıfladım bazen yediklerin az gelincede veremiyormuşsun diyetisyen sürekli artırıp azaltıyodu ama çok yiyordum

bana da aynısını yaptı ara öğünler cevizler falan tık yok. metabolizmam yavaş malesef( az değil bol bol sebze yiyorum çok doğru besleniyorum :/ 74 kgyim

canım ben bol meyve yiyen birisiyim ama ekmek hic yemiyorum alıskanlıgım degil suyu da 3 litreye yakın icerim ama yanlıslarım var sabah okula erken gittigim icin kahvaltı yapamıyorum artık tenefüslerde meyve yerim bir de cikolatasız yapamıyorum

okulda simit yada poğaca ye o bile daha ii biliyor musun metabolizman yavaşlıyor çikolata haftada bir vermişti ya

bir litre ayran yaptim kendime onu ictikten sonra uyuyabilirim umarim kizlar=(
her gece gözlerimden uyku akmasina ragmen uykusuzum sabaha kadar, artik careyi ayranda ariyorum süt bir ise yaramadi=(

yarım simit veya sokak simidi ise hani pastane simitlerinden olmayan bi simit bile yiyebilirsin. sabah ye akşam yeme canım..

arkadaşlar ben aşkımı çok özledim. giderken vedalaşmıştık. sonra gece tekrar gelmiş ben havaalanına gidemeyecektim malum iş ve ailesi falan. tekrar geldi gözlerinden öptüm aşkımı oy oyy:) iyi ki öpmüşüm gelsin yine öpücem. çoook özledim çoook((

önceden ben de uyuyamazdım ama iş hayatı ile birlikte yalan oldu sabah 5'te uyanıyorum ve akşam 6'ya dek çalışıyorum. sonra spor o bu şu derken ölüyorum..

kızlar uyanıyorum özlüyorum özlüyorum ve gün bitiyor uyuyorum. tüm günlerim böyle onsuz ( ben daha kahramanmaraş'tayım( şafaklar ist'a falan gelse rahatlayacağımmm :)

hakketen cok özledik ya ben kurban bayramında yanına gittim 1 gece izinliydi o da daha 1 ay bile olmadı ama hemen özledim ya kocamı.haklısınız kızlar sabhları bi ara nestle ka yiyordum ona devam edeyim o zaman cikolatayı da keseyim bu arada cok thanks tavsiyeleriniz için

hypatia ben de daha marastayım ama düsünsene plakalara bi gelsek diyorduk geldik yarıladık bile gecer gecer cabucak gecsin iyi şeyler düşün ben hep öyle yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…