- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.441
evet canım ben de çok beğendim teşekkür ederimkusum ne güzel seyler göndermis arkadas öyle=)
güle güle kullan canim hayirli olsun=)
inşllah canım benim çok saolkuşkam bayıldım ne kadar çok çeşit var ya hepsi birbirinden güzel kuşum benim inşallah bunları sevdiceğinin yanında olduğu güzel günlerde kullanırsın
esredcim yılbaşı çekiliş yapmıştık kkdan üyeelerle.umutdeniz nickli bir arkadaşım gönderdi banahediyelerin cok güzel güle güle kullan kimden bunlar?
bi bakıym dedim sınawm wr çok mutsuzuummmmmmmm
canım heoşgeldinnnnnnSelam canlarımm gene yorucu bir günün ardından burdayızzzzzzzzzzzzzznasılsınız bakalımm ?
ben de iyiyim özoşumm askerim iyi çünkü maşallahhperişkom ii olmaya çalışıyoruz askerlerimiz ii olsunda önemli değil bizim nasıl olduğumuz sen nasılsın canım
evet canım ben de çok beğendim teşekkür ederim
inşllah canım benim çok saol
esredcim yılbaşı çekiliş yapmıştık kkdan üyeelerle.umutdeniz nickli bir arkadaşım gönderdi bana
canım heoşgeldinnnnnndizi izlemeye gidiyorum ben canlar.
bu arada askerime mektup yazdıım birrsürü çikolata aldım. kurabiye ve börek yaptım yarın kargoya vericem
canım ben diyetisyene gitmştim öyle şeylerin faydadan çok zarar verdiğini söyledi ben gecen sene hiç aç kalmadan kilo verdim herşeyi yediğin bir diyet istersen sana yazayım:86:
bende yilbasinda farkli cikolatalardan bir paket yaptirip askimin oldugu karakoldaki herkese göndermek istedim ama yavrucum kabul etmedi=) senden gelen hicbirseyi kimseye vermem dedi bende göndermiyorum=)
hatta mektup ve resimlerimi gönderecektim ona bile izin vermedi..okuyorlar mektubu resimlere bakiyorlar dedi=(
canımm çok sağol ama ben eylüklden beri diyetisyene gidiyorum zaten de tık yokveremiyorum (
kizlar ya kendi kendime gülüyorum suan
yemekteyiz programinda sürekli herkes nar suyu istiyor ya yemekte bende özendim gittim kendime nar suyu aldim bugün
bildiginiz nar eksisi olur ya salatalara koyulur aynen o yaa
oyyy midemi deldi yaaaa
canım ya ben gidince vermiştim diyetisyen kas yağ oranını ölçtü mü senin
her şeyi ölçtü quatr şeker testi yaptı. yediklerim azıcık sporum var ama kadın da şaşırdı hatta başka doktor ve dahiliyeye gözüktüm ama veremiyorumm. azıcık zayıflıyamadımm sevgilim gene şişko görcek beni ühühü(
bana da aynısını yaptı ara öğünler cevizler falan tık yok. metabolizmam yavaş malesef( az değil bol bol sebze yiyorum çok doğru besleniyorum :/ 74 kgyim
esred canım istersen dyeti tam olarak yazarım ama yapmana gerek yok şunlara mutlaka devam et günde orta boy dört meyve ye biri sabah öğle arası diğerlerinide öğle akşam arası ve saat 9-10 gibi yiyebilirsin.mutlaka 2 bardak yoğurt yemen lazım yada süt içmen kasların için ve ilerde kemik erimemesi olmaması için çok önemli.10 bardak su mutlaka içmelisinsankın kahvaltıyı atlama canım ha birde ekmeği kesme sakın o zaman yağ yakamazsın pilav ve makarnada porsiyonları azalt diyeti yazmadım ama püf noktaları canım yağa dikkat
canım ben bol meyve yiyen birisiyim ama ekmek hic yemiyorum alıskanlıgım degil suyu da 3 litreye yakın icerim ama yanlıslarım var sabah okula erken gittigim icin kahvaltı yapamıyorum artık tenefüslerde meyve yerim bir de cikolatasız yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?