335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Gene zamanı öyle bir geçiriyorsunuz siz anladım ben :104:bende kendi kendime bi türkü çığıram bari.aman şeker oğlan

yandım şeker oğlan

anasına darılmış

damda yatar oğlan

Evlerinde makine

Kalk gidelim hakime

Beni baştan çıkaran

Orta boylu Sakine

Üç o yandan beş bu yandan

Zulüf gerdan yaylasından

hypatia ben de daha marastayım ama düsünsene plakalara bi gelsek diyorduk geldik yarıladık bile gecer gecer cabucak gecsin iyi şeyler düşün ben hep öyle yapıyorum
şafaklar aynıı ahh ahh inş.. bi de düşünüyorum ben askere gitsem bu erkek milleti hiç beklemezdi diyee :)) çook zor geçiyo ama artık az kaldı şükür ki:) kendimize vakit ayırıp cicilenip bicilenme zamanıı :))

bende yatagima geciyorum..henüz uyuyamiyacagim biliyorum ama belim tutulmus dünden beri uzanmam gerek..
herkese iyi geceler kizlarr yarin Kirsehirde görüsmek üzere=)

Kızlar ablamın nişanı için elbise bakarken bi yandan kendi nişanım için bakıyordum. Şu mükemmel elbiseyi denedim ve hayran kaldım. Nişanımda bunu giyebilirim. Nasıl sizce ??

benimki sipariş verdi anambayramdan çikolata sakla dedierise de erimese de gönderiicem valladedim orda yok mu çikolatadio diyarbakırda her şey kaçak belki çikolat da kaçaktır sen gönder
canım ben mektubu da kargo ile gönderiyorum. normal göndeince okunuyormuş ama kargo olunca kendisi gidip alıyo okuyo sorunn olmuyo kızlar bi de ben hani yıldönümümüzde kutu yapmıştım ya,onu komutana söylemiş,iyi anlaşıolarmış,arama yapılcağında valiz odası mı ne varmış oraya saklamış komutanı
havuç suyunu tek geçerim vallaaanar suyundan ben kafayı bulmuştum

indim derelerine

bilmem nerelerine

kaytan bıyıklarımı

sürsem nerelerine

Kızlar ablamın nişanı için elbise bakarken bi yandan kendi nişanım için bakıyordum. Şu mükemmel elbiseyi denedim ve hayran kaldım. Nişanımda bunu giyebilirim. Nasıl sizce ??
çok marjinal bişeymiş cnm keşke denediğinde fotoçekseydin de ona göre yorum yypsaydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…