- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.461
şafaklar aynıı ahh ahh inş.. bi de düşünüyorum ben askere gitsem bu erkek milleti hiç beklemezdi diyee :)) çook zor geçiyo ama artık az kaldı şükür ki:) kendimize vakit ayırıp cicilenip bicilenme zamanıı :))hypatia ben de daha marastayım ama düsünsene plakalara bi gelsek diyorduk geldik yarıladık bile gecer gecer cabucak gecsin iyi şeyler düşün ben hep öyle yapıyorum
indim derelerine
bilmem nerelerine
kaytan bıyıklarımı
sürsem nerelerine
Özoşummmmmmmmmmmmm napıyosunnnnn ???
Kızlar ablamın nişanı için elbise bakarken bi yandan kendi nişanım için bakıyordum. Şu mükemmel elbiseyi denedim ve hayran kaldım. Nişanımda bunu giyebilirim. Nasıl sizce ??
şepap odadayım nieee gelmionuz yanıma
benimki sipariş verdi anamben de iyiyim özoşumm askerim iyi çünkü maşallahhyemeğimi yedim kahvemi yaptım askerime günlük yazıyorum onunla yaşıyorum her saniyeeeeee.............:98:
Kuşum ben de mektup yazacam askerime haftaya pazartesi verecem kargoya. bende çikolata felan almayı düşündüm ama erir diye korktumm..
canım ben mektubu da kargo ile gönderiyorum. normal göndeince okunuyormuş ama kargo olunca kendisi gidip alıyo okuyo sorunn olmuyobende yilbasinda farkli cikolatalardan bir paket yaptirip askimin oldugu karakoldaki herkese göndermek istedim ama yavrucum kabul etmedi=) senden gelen hicbirseyi kimseye vermem dedi bende göndermiyorum=)
hatta mektup ve resimlerimi gönderecektim ona bile izin vermedi..okuyorlar mektubu resimlere bakiyorlar dedi=(
havuç suyunu tek geçerim vallaaakizlar ya kendi kendime gülüyorum suan
yemekteyiz programinda sürekli herkes nar suyu istiyor ya yemekte bende özendim gittim kendime nar suyu aldim bugün
bildiginiz nar eksisi olur ya salatalara koyulur aynen o yaa
oyyy midemi deldi yaaaa
Gene zamanı öyle bir geçiriyorsunuz siz anladım ben :104:bende kendi kendime bi türkü çığıram bari.aman şeker oğlan
yandım şeker oğlan
anasına darılmış
damda yatar oğlan
Evlerinde makine
Kalk gidelim hakime
Beni baştan çıkaran
Orta boylu Sakine
Üç o yandan beş bu yandan
Zulüf gerdan yaylasından
indim derelerine
bilmem nerelerine
kaytan bıyıklarımı
sürsem nerelerine
çok marjinal bişeymiş cnm keşke denediğinde fotoçekseydin de ona göre yorum yypsaydıkKızlar ablamın nişanı için elbise bakarken bi yandan kendi nişanım için bakıyordum. Şu mükemmel elbiseyi denedim ve hayran kaldım. Nişanımda bunu giyebilirim. Nasıl sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?