335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

önemli olan işlevi yafrummmmay ne diyorum ben çok özür dilerim patron ağzımdan şeyimdenaman ayyyy parmağımdan kçtıo kadın verirse muzu ben hayatta yemem yallnızz

tatlım yerli söyle mis kokulu ohhh aromasından belli olur muz
Abooo sen bide kokluon muuu? Nası kokmalı örtmenim böyle mis gibi demii. Baştan aşağı kokluoz mu sapını felan da
puhuahau bugünkü dersimiz muz mu bende kocaman olanları seviyorum dole marka olanları
Bboooww deme Tutiimmm, fenasın haaa
önemli olan işlevi yafrummmmay ne diyorum ben çok özür dilerim patron ağzımdan şeyimdenaman ayyyy parmağımdan kçtıo kadın verirse muzu ben hayatta yemem yallnızz
Allahh seniiiiiiii, ahhahahahhahaha yerli muz en güzeli yaaa, yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı. Siyah muzlar oluo bide böyle kocaman onlarda güzel oluomuş şekerliii ummmmm

tembel dersine hazırlanmadın mı ne biçim öğrencisin sen

ööetmenim özür dilerim...sizin için muzun glmişini geçmişini araştırdımm...

Anavatanı Malezya, Endonezya ve Güneydoğu Asya ormanları.
Asurlular ve eski Mısırlılar muz bitkisini tanıyorlardı.
Muz M.Ö. 6. yüzyıldan beri Hindistan' da yetiştirilmektedir.
M.Ö. 2. yüzyılda Çin'de de muz tarımı başladı.
Muz bitkisi sömürgeleştirme döneminde önce deniz yoluyla Afrika' ya oradan da İspanyol ve Portekizliler tarafından Kanarya Adaları üzerinden Amerika kıtasına ulaştı.

ajdar tarafından klibi bile çekilen muzun ok fazla ragbet görmesi muz satışlarının patlamasına neden oldu öğretmenim..

dersten geçtimmi özom öğretmenim..

hahah bacılar gene ettik saati 1 size doyum olmaz sabahın köründe dersler beni beklerrr. Öpüyorum yanacıklarınızdan iyi geceler muzlu rüyalar hahahhah
askerlerinizin sesiyle uyanın inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…