- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.681
Nereye gittin özooooooo, bak yiyoz muzooooooooooo, sen hangisini seversiiinn, yerli mi yoksa çikitoooooooooooooooo????
puhuahau bugünkü dersimiz muz mu bende kocaman olanları seviyorum dole marka olanları
puhuahau bugünkü dersimiz muz mu bende kocaman olanları seviyorum dole marka olanları
işlevönemli
Abooo sen bide kokluon muuu? Nası kokmalı örtmenim böyle mis gibi demii. Baştan aşağı kokluoz mu sapını felan datatlım yerli söyle mis kokulu ohhh aromasından belli olur muz
Bboooww deme Tutiimmm, fenasın haaapuhuahau bugünkü dersimiz muz mu bende kocaman olanları seviyorum dole marka olanları
Allahh seniiiiiiii, ahhahahahhahaha yerli muz en güzeli yaaa, yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı. Siyah muzlar oluo bide böyle kocaman onlarda güzel oluomuş şekerliii ummmmmönemli olan işlevi yafrummmmay ne diyorum ben çok özür dilerim patron ağzımdan şeyimden aman ayyyy parmağımdan kçtı o kadın verirse muzu ben hayatta yemem yallnızz
yav alt tarafı karın doyurcaz kuşki ne saçmalıyon sen muz bir meyvedir.Tropikal bir meyve
o siyah muzu görsem ben var ya mıçımı depikleye depikleye kççarım
tembel dersine hazırlanmadın mı ne biçim öğrencisin sen
Alt tarafı muz diyip geçmeeee altında yatan anlamları çıkarrr !! Geniş bak biraz genişşşş öretmen olacan bideee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?