- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.701
hep beraber
allahım muz kadar faydalı leziz meyveyle ne kadar çok uğraştık yav
he valla. artık masumcak bi muz yiyemez oldum ki sabah kalkar kalkmaz alışkanlığımdır bi tane yerim kahvaltıdan önceşimdi masumane olamıyom
ol kuşum askerin gelene kadar masumane ye alışkanlıklarını değiştirme" sen bunu evinden başka yerde yeme uçuşuyosun muçuşuyosun"
evlendikten sonra da ayvayı yicem amaaaa
kuşkam ya kader de ne varsa çekecez aşklarımız uğruna her türlü meyveyi yeriz artıkım
ben razıyım özommya sen?
ben razıyım özommya sen?
wawwwwwwwwwwwwwwwwwww
kuşkam biraz derslere hazırlıklı gir ha küçük deneme sınavlaqrı falan çöz ii gelir sınav korkusun u yenersin
muz içeren her şeye sevinirim ben
ayrıca uygulam olmadan benim bazı derslere kafam basmıyo özom
canım ben yatıyım artık sabah yoksa tatil yaparım bu gidişle,bu sefer de müdür kovar beniiyi geceler canım çok öpüyorummm
ezen yzarken dşünüyorm glnce bunları okurmu die girdigimi biliyo çnkü anam okursa yandıkkaahhaahaha kızlaaar çok fenasın öehh:)) askerler görmesin bu resimleri! bizi fururlar valla
allah belamı vermesin muz yiyodum resmi görünce tükürdüm.
senin yolun yol deil bacım tevbeelr olaaaönemli olan işlevi yafrummmmay ne diyorum ben çok özür dilerim patron ağzımdan şeyimden aman ayyyy parmağımdan kçtı o kadın verirse muzu ben hayatta yemem yallnızz
siyah muz muuuuuo siyah muzu görsem ben var ya mıçımı depikleye depikleye kççarım
anammm o telefn tam senlik kuş kafaaao telefondn istiyorumm evet evet istiyormmmiyi geceler perim.ve tutimm rüyanda muzlar dürtmesiin inş
kaçmak istemiyosn yani ??? eywhlr olsnkovalsın da kaçmıyım inş
her sabah mı ?? hmde kahvaltıdn öncehe valla. artık masumcak bi muz yiyemez oldum ki sabah kalkar kalkmaz alışkanlığımdır bi tane yerim kahvaltıdan önceşimdi masumane olamıyom
o turkcll zatn bni uyuz ediyo en olmadk zamanalrda msj atıyokızlar sabah erkenden msj geldi sevinçle zıpladım veeeeeeee 9333 mesaj süreniz bıkbık bık diyo(( tam da askerimin mesaj attığı zamanlardaki saatte geldi bu mesaj reva mı bu?
kızlarr şafak atarsa 38bitiyor mu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?