335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Bence hiç abartmıyorsun, tabiki evlenen kişilerin kendi iradeleriyle beğenip alması, ya da karar vermesi gerekir, elbet danışılır büyüklere fikir alınır ama son kararı gelin ve damat vermeli diye düşünüyorum.. Ama işte o tamamen karşındaki insana bağlı, belki o kızda karşısında o denli bencil kişileri görünce tatsızlık çıkmasın diye susuyor,onların beğendiklerine tamam diyordur, anlattığın kadarıyla kız da zaten hevesde kalmamış

155li günleri düşününce aslında hiç te üzülünecek bi rakam değil:) 337. dönemlerin topiğini okuyorum bazen de , bir zamanlar bizde onlar gibiydi.. günler geçiyorr

eheheh doğru diyosun vallla bi ara çift basamaklara sonra plakalara derken nerden nereye geldikk askerimm yanık tenlim ne güzel olmuştur ama çok üşüyodur şimdi oo. cep sobası gönderdim çalışmıyo demişti ((

aboooowwww kuduruk asker yarenleri günler azaldıkça sabırları iyice tüketmişiz dün gece ben foruma giremedim bi sorun vardı galiba yarım saat denedim olmayınca kapadım muhabbeti kaçırmışım neyse canlar çok eğlnemişsiniz belli yakışır 335.kd asker yarenlerine

aynen öyle sabırlar gerçekten tükendi, duygularım karmakaraışık, sevineceğime, artık daha çok ağlıyorum özlemden..

benim de hep ağlayasım geliyo ilk günler bile bu kadar ağlamıyodum tatlım

gittikçe azalıyor hiç moralimizi bozmayalım bugün okuldan gelirken kac tane asker komvoyu gördüm bayraklı bayraklı.cok duygulandım iyi ki bizimkiler yeni gitmiyor demi kızlar

şimdi böyle diyince aklıma geldi geçen sene biz balayından dönerken otobüs bi terminalde mola vermişti.. biz de aşağıya indik hava almak için.. heryerde kırmızı bayraklar davullar zurnalar vardı herkes ağlaşıyodu.. o anda aşkım bana öyle bi sarıldı ki aynı duyguları yaşayacağımızı biliyoduk çünkü ve yaşıoyruz da ama bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmiyodum o zamanlar

selam kusum ve tüm diger canlar..

ya sizde alttaki cevap yazma paneli duruyormu?? benimki kayip:/

selam çağlom evet ya sitedeki düzenlemelerden bıktık artık canım ya anlalttığın olayı okuduktan sonra senin adına sevindim iyiki önceden o çocukla devam etmemişsin valla her şeyde bir hayır arayacaksın belkş kız da çok istekli değil evlenmeye bilmem ki durum çok karışık

Merhaba kızlarrrrBir sürü bir sürü ödevim var gelemiorum kaç gündür Aşkımın kesin çıkış tarihi belli oldu Ayın 17 sinde çıkıyormuş benim hesalamam yanlışmışşş 1 gün geç kavuşacağız o kadar gün geçti 1 gün de geçer ama işte artık özlem öyle bir yerde ki 1 gün bile çok üzdü beni

tatlım ağlama ya dert ettiğin o mu sağ salim gelsinde 1 gün neki 158 günün yanında deli kız ya

tatlım ağlama ya dert ettiğin o mu sağ salim gelsinde 1 gün neki 158 günün yanında deli kız ya

Öyle özoşumm geçti o kadar gün de 1 gün mü geçmicek ama işte ben hep 16 sında gelcek diye hesaplayınca 100 küsür gündür dumur oldum ayın 7 sinde çıkıyorum deyinceSağ salim gelsin de tek dediğin gibi gelsin artık kavuşalım

evet canım benimki seininkinden on günm sonra gelecek izin kullandı ya o günlerde gelecek inşallah

Gevezem gerçekten çok haklısın o kadar özlemin ardından planladığın gün 2 saat bile geçse koyuyor insana. Geçmicek gibi geliyor... Ama gerçekten o gün anlamicaksın bile. Ocak ayına bi girelim heyecandan anlamicaz nasıl geçtiğini canım benim..
evet canım benimki seininkinden on günm sonra gelecek izin kullandı ya o günlerde gelecek inşallah

Selam Özoşumm ve bütün kızlaarrr Ben bugün gene balık pişiricem korkun bendennnn o kadar çok seviyorumki sadece deniz ürünleriyle yaşayabilirim yaniii !!! Arkadaşlarım gelicek onlarla yicem bugünn keşke siz de olsanızzzzzzzzzzzz

ben de balıkseverim hemen geliyorummm kızlar cok eglencelisiniz ya keske gercek hayatta da görüsebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…