- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.721
masallah diyelimm
bu arada kizlar az önce gecen hafta bahsettigim eski sevgilim ve nisanlanacagi insanla görüstüm..abimle birlikte gelmisler nisan alisverisine abim beni aradi inanilmaz sinirli kafayi yicem sabahtan beri girmedigimiz dükkan kalmadi ama 5dakika girip cikiyorlar bakmiyorlar bile dedi gel lütfen yardim et diyince gidip bir magazaya götürdüm bunlari.. ya kizlar ben hayatimda böyle birsey görmedim.. gelin ellerini cebine koymus surati bir karis agzindan hicbirsey cikmiyor damadin ablasi ve gelinin annesi elbise begeniyor kiza=S biraz izledim bu durumu sonra tuttum kizin kolundan arkadasim sen degilmisin nisanlanan baksana elbiselere dedim ee bakiyorlar ya benim icin diyor dedim onlarmi giyecek..ac agzini söyle ne renk istiyorsun modeli nasil olsun felan zorla baktirdim elbiselere bir tane begendirdim onuda annesi ve görümcesi begenmedi diye almadi=S sonra kuyumcuya götürdüm yüzük icin ayni hikaye baktim olmuyor dedim benim eve gitmem lazim size bir kuyumcu adresi daha vereyim oraya bakin abim götürdü simdi.. hala aklim almiyor olanlari gelinin o pasifligi görümcesi ve annesinin bencilligi.. hey allahim ne insanlar var ya=S biz nisanlanirken askim daha ailesi gelmeden aldi beni götürdü elbisemi begendim ayirttim ailesi geldi sadece parasini ödedi kim karisabilirki ya insanin nisaninda ne giyecegine=S hem üzüldüm bu duruma hemde acayip sinirlendim ben hayatta firsat vermezdim görümceme veya anneme bu kadar karismalarina=S
cokmu abartiyorum kizlar yaa?? Ama bence önemli bir konu onlar degilki tasiyacak olan=S
44 malatyaa(
155li günleri düşününce aslında hiç te üzülünecek bi rakam değil:) 337. dönemlerin topiğini okuyorum bazen de , bir zamanlar bizde onlar gibiydi.. günler geçiyorr
eheheh doğru diyosun vallla bi ara çift basamaklara sonra plakalara derken nerden nereye geldikk askerimm yanık tenlim ne güzel olmuştur ama çok üşüyodur şimdi oo. cep sobası gönderdim çalışmıyo demişti((
44 malatyaa(
aynen öyle sabırlar gerçekten tükendi, duygularım karmakaraışık, sevineceğime, artık daha çok ağlıyorum özlemden..
gittikçe azalıyor hiç moralimizi bozmayalım bugün okuldan gelirken kac tane asker komvoyu gördüm bayraklı bayraklı.cok duygulandım iyi ki bizimkiler yeni gitmiyor demi kızlar
selammmmm
selammmmm
selam kusum ve tüm diger canlar..
ya sizde alttaki cevap yazma paneli duruyormu?? benimki kayip:/
selam kusum ve tüm diger canlar..
ya sizde alttaki cevap yazma paneli duruyormu?? benimki kayip:/
Merhaba kızlarrrrBir sürü bir sürü ödevim var gelemiorum kaç gündür Aşkımın kesin çıkış tarihi belli oldu Ayın 17 sinde çıkıyormuş benim hesalamam yanlışmışşş 1 gün geç kavuşacağız o kadar gün geçti 1 gün de geçer ama işte artık özlem öyle bir yerde ki 1 gün bile çok üzdü beni
tatlım ağlama ya dert ettiğin o mu sağ salim gelsinde 1 gün neki 158 günün yanında deli kız ya
Öyle özoşumm geçti o kadar gün de 1 gün mü geçmicek ama işte ben hep 16 sında gelcek diye hesaplayınca 100 küsür gündür dumur oldumayın 7 sinde çıkıyorum deyince Sağ salim gelsin de tek dediğin gibi gelsin artık kavuşalım
Gevezem gerçekten çok haklısın o kadar özlemin ardından planladığın gün 2 saat bile geçse koyuyor insana. Geçmicek gibi geliyor... Ama gerçekten o gün anlamicaksın bile. Ocak ayına bi girelim heyecandan anlamicaz nasıl geçtiğini canım benim..Öyle özoşumm geçti o kadar gün de 1 gün mü geçmicek ama işte ben hep 16 sında gelcek diye hesaplayınca 100 küsür gündür dumur oldumayın 7 sinde çıkıyorum deyince Sağ salim gelsin de tek dediğin gibi gelsin artık kavuşalım
evet canım benimki seininkinden on günm sonra gelecek izin kullandı ya o günlerde gelecek inşallah
Gevezem gerçekten çok haklısın o kadar özlemin ardından planladığın gün 2 saat bile geçse koyuyor insana. Geçmicek gibi geliyor... Ama gerçekten o gün anlamicaksın bile. Ocak ayına bi girelim heyecandan anlamicaz nasıl geçtiğini canım benim..
Selam Özoşumm ve bütün kızlaarrrBen bugün gene balık pişiricem korkun bendennnn o kadar çok seviyorumki sadece deniz ürünleriyle yaşayabilirim yaniii !!! Arkadaşlarım gelicek onlarla yicem bugünn keşke siz de olsanızzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?