- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.741
Gevezem gerçekten çok haklısın o kadar özlemin ardından planladığın gün 2 saat bile geçse koyuyor insana. Geçmicek gibi geliyor... Ama gerçekten o gün anlamicaksın bile. Ocak ayına bi girelim heyecandan anlamicaz nasıl geçtiğini canım benim..
Selam Özoşumm ve bütün kızlaarrrBen bugün gene balık pişiricem korkun bendennnn o kadar çok seviyorumki sadece deniz ürünleriyle yaşayabilirim yaniii !!! Arkadaşlarım gelicek onlarla yicem bugünn keşke siz de olsanızzzzzzzzzzzz
kızlarr yaa aşkımla düğün cd mizi izledim cok özledimmmmmmmmmm cokkkkk yine sarılıp dans edebilmek isterdim:84:
ah esred vah esred, aşkın yokken düğün Cdsi seyret, oturda kendini harab et, üzülme gene dans edeceksin aşkla elbet. Ah esred, vah esred ben kafayı yedim hakkını helal et, hiç yemedim et, regli oldum unuttum koymayı ped.[/QUOperim elinde diline sağlık heralde şafak bitene kadar bir şiir kitabı çıkarırsın
Gevezem gerçekten çok haklısın o kadar özlemin ardından planladığın gün 2 saat bile geçse koyuyor insana. Geçmicek gibi geliyor... Ama gerçekten o gün anlamicaksın bile. Ocak ayına bi girelim heyecandan anlamicaz nasıl geçtiğini canım benim..
İnşallahh canım bi ocak gelseydi bende bu aralar yine özlem tavan yaptı onun sonucuda çok mızmız biri oldum 1 gün geç geliyorsun diye aşkıma da kızdım bi sürü
Selam Özoşumm ve bütün kızlaarrrBen bugün gene balık pişiricem korkun bendennnn o kadar çok seviyorumki sadece deniz ürünleriyle yaşayabilirim yaniii !!! Arkadaşlarım gelicek onlarla yicem bugünn keşke siz de olsanızzzzzzzzzzzz
Bu sayfanın demirbaşları misafirler yane zaman gelsem burdalar şaka gibi Benimde devamlı gözüm takılıoo
evet gevexem ben sadece misafir olarak konuyu farketmiştim baktım benimle ilgili üye oldum hemen öyle yapılması gerekiyo sonuçta burda özel şeyler paylaşıyoruz paylaşım yapmayanın okumaya hakkı yok
ah esred vah esred, aşkın yokken düğün Cdsi seyret, oturda kendini harab et, üzülme gene dans edeceksin aşkla elbet. Ah esred, vah esred ben kafayı yedim hakkını helal et, hiç yemedim et, regli oldum unuttum koymayı ped.
selam çağlom evet ya sitedeki düzenlemelerden bıktık artık canım ya anlalttığın olayı okuduktan sonra senin adına sevindim iyiki önceden o çocukla devam etmemişsin valla her şeyde bir hayır arayacaksın belkş kız da çok istekli değil evlenmeye bilmem ki durum çok karışık
kızlarr yaa aşkımla düğün cd mizi izledim cok özledimmmmmmmmmm cokkkkk yine sarılıp dans edebilmek isterdim:84:
benim menümde bugün meyve salatası var
bu arada kizlar az önce gecen hafta bahsettigim eski sevgilim ve nisanlanacagi insanla görüstüm..abimle birlikte gelmisler nisan alisverisine abim beni aradi inanilmaz sinirli kafayi yicem sabahtan beri girmedigimiz dükkan kalmadi ama 5dakika girip cikiyorlar bakmiyorlar bile dedi gel lütfen yardim et diyince gidip bir magazaya götürdüm bunlari.. ya kizlar ben hayatimda böyle birsey görmedim.. gelin ellerini cebine koymus surati bir karis agzindan hicbirsey cikmiyor damadin ablasi ve gelinin annesi elbise begeniyor kiza=S biraz izledim bu durumu sonra tuttum kizin kolundan arkadasim sen degilmisin nisanlanan baksana elbiselere dedim ee bakiyorlar ya benim icin diyor dedim onlarmi giyecek..ac agzini söyle ne renk istiyorsun modeli nasil olsun felan zorla baktirdim elbiselere bir tane begendirdim onuda annesi ve görümcesi begenmedi diye almadi=S sonra kuyumcuya götürdüm yüzük icin ayni hikaye baktim olmuyor dedim benim eve gitmem lazim size bir kuyumcu adresi daha vereyim oraya bakin abim götürdü simdi.. hala aklim almiyor olanlari gelinin o pasifligi görümcesi ve annesinin bencilligi.. hey allahim ne insanlar var ya=S biz nisanlanirken askim daha ailesi gelmeden aldi beni götürdü elbisemi begendim ayirttim ailesi geldi sadece parasini ödedi kim karisabilirki ya insanin nisaninda ne giyecegine=S hem üzüldüm bu duruma hemde acayip sinirlendim ben hayatta firsat vermezdim görümceme veya anneme bu kadar karismalarina=S
cokmu abartiyorum kizlar yaa?? Ama bence önemli bir konu onlar degilki tasiyacak olan=S
kızlarr be bu akşam dizi keyfindeyim cay demliyorum fatmagül var:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?