335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perişkom evet ya bizde gelsek kuşki geveze ve diğer kızlar at orda da muz muhabbeti döner kesin

kızlarr yaa aşkımla düğün cd mizi izledim cok özledimmmmmmmmmm cokkkkk yine sarılıp dans edebilmek isterdim:84:

ah esred vah esred, aşkın yokken düğün Cdsi seyret, oturda kendini harab et, üzülme gene dans edeceksin aşkla elbet. Ah esred, vah esred ben kafayı yedim hakkını helal et, hiç yemedim et, regli oldum unuttum koymayı ped.

Sana afiyet olsun tatlım belki bi gün 335. dönem balık günü yaparız

Bu sayfanın demirbaşları misafirler ya ne zaman gelsem burdalar şaka gibiBenimde devamlı gözüm takılıoo

evet gevexem ben sadece misafir olarak konuyu farketmiştim baktım benimle ilgili üye oldum hemen öyle yapılması gerekiyo sonuçta burda özel şeyler paylaşıyoruz paylaşım yapmayanın okumaya hakkı yok

evet gevexem ben sadece misafir olarak konuyu farketmiştim baktım benimle ilgili üye oldum hemen öyle yapılması gerekiyo sonuçta burda özel şeyler paylaşıyoruz paylaşım yapmayanın okumaya hakkı yok

Aynen öyle canım..Misafirlerii kınıyoruzzz

Ben çıkıyorum gidip biras daha ödev yapimm gece gelirim

ya eski sevgilim diyince bile gülüyorum kendime
o yasta derdim neymis sevgili yapmisim kendime
ama kiz daha 18yasinda ve dedikleri hicbirseye karsi cikmiyor,sunu sezdim birde köprüden gecene kadar davasi var sanki onda
onlari öyle görünce görümcelerimi dahada cok sevdim canlarim benim bir kere bile ne alisverisime ne giyimime karismadilar sen begen yeterki dediler kösede durdular hep

kızlarr yaa aşkımla düğün cd mizi izledim cok özledimmmmmmmmmm cokkkkk yine sarılıp dans edebilmek isterdim:84:

bende 2 haftada bir oturup nisanimi izliyorum, ilk baslarda cok agliyorum ama 2. cd baslayinca artik gülme krizleri basliyor

vejeteryan takilmak isteyen kizlarda bana buyursunlar bugün mis gibi bir corbam ve yaninda kizartma var

cnm bence kız nişanı için çok hevesli deil yada etraftakilerin soyledigindn dolayı morali bozulup bakmak istememştr..
ben o alışwrişe zatn nden toplu çıkılır anlamıyorm sen nişanlınla yda arkadaşlarnla gder bakarsn son kez onlarnda gönlü olsn die almaya gderken gelmeliler bncee ://
abartmıyosun bncede normal bi durum deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…