- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.761
selam kızlarnabersiniz ben bi bakınıp çıkıyorum kaç gündür.çok sıkıştı işler
kızlar ya şafak azaldıkça geçmeyecek gibi geliyor insana sabırsızlanıyorum sizde öylesinizdir eminim
öyle deme özoooo cooook sükür bitti bitiyor, ben son dönemlerde kendimi iyi hissediyorum acikcasi bitecek cünkü gercekten az kaldi
özoşşş hatırlatma wlla çok fenaydı bi ay boyunca aglamaktn telde knuşamadmm ya aman geride kaldı artık şmdi sdce gelmesinin heyecanı wrçağlom ama sabırsızlık yok mu sende de az kaldıkça çabucak bitiversin gibi 337 lerin yerleri de belli olacak ya insan bitiyor olmanın mutluluğunu da yaşıyor aslında ama 337 bekleyecek arkadaşlar adına da üzülüuorrum ilk günler neydi öyle ya allah bi daha o günleri yaşatmasın resmen saniye geçmiyordu ölecek sanıyordum kendimi:97:
ee malum atarsa 38 gün kaldı...
o zaman şurdan başlayalım
askerlerin gelicegi gün ne giyceksiniz ? saçınızı nası yapcaksnz ? ne renk oje sürceksinz ?
bn bunları hergn dşünüyorum:26::26:
kızlaaarr arkadaşlarım var ama ben sizi özledimm yanınıza kaçtımmmm
banada öyle oluyo wllakızlaaarr arkadaşlarım var ama ben sizi özledimm yanınıza kaçtımmmm
bn parfümümüde deiştirdm ama syledim allhtn hberi wr335im ne gerek var bunlar için kafa yormaya onlar gelsinde kokumjuz yeter onlara:89:
ee malum atarsa 38 gün kaldı...
o zaman şurdan başlayalım
askerlerin gelicegi gün ne giyceksiniz ? saçınızı nası yapcaksnz ? ne renk oje sürceksinz ?
bn bunları hergn dşünüyorum:26::26:
özoşşş hatırlatma wlla çok fenaydı bi ay boyunca aglamaktn telde knuşamadmm ya aman geride kaldı artık şmdi sdce gelmesinin heyecanı wr
335immm ben aşkımın en sevdiği oje olan french yaptırcam bende çok seviyorum tabiine giyeceğimi düşünmedim hiç, saçımı da romantik fön yaptırcammmm
evet gelsn alsnncanım niye ağlıyorsun olur bunlar senin alırız sana kuzum askerin de alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?