335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

öyle deme özoooo cooook sükür bitti bitiyor, ben son dönemlerde kendimi iyi hissediyorum acikcasi bitecek cünkü gercekten az kaldi

çağlom ama sabırsızlık yok mu sende de az kaldıkça çabucak bitiversin gibi 337 lerin yerleri de belli olacak ya insan bitiyor olmanın mutluluğunu da yaşıyor aslında ama 337 bekleyecek arkadaşlar adına da üzülüuorrum ilk günler neydi öyle ya allah bi daha o günleri yaşatmasın resmen saniye geçmiyordu ölecek sanıyordum kendimi:97:

ee malum atarsa 38 gün kaldı...
o zaman şurdan başlayalım
askerlerin gelicegi gün ne giyceksiniz ? saçınızı nası yapcaksnz ? ne renk oje sürceksinz ?
bn bunları hergn dşünüyorum:26::26:

özoşşş hatırlatma wlla çok fenaydı bi ay boyunca aglamaktn telde knuşamadmm ya aman geride kaldı artık şmdi sdce gelmesinin heyecanı wr

kızlaaarr arkadaşlarım var ama ben sizi özledimm yanınıza kaçtımmmm
banada öyle oluyo wlla
335im ne gerek var bunlar için kafa yormaya onlar gelsinde kokumjuz yeter onlara:89:
bn parfümümüde deiştirdm ama syledim allhtn hberi wr
ama nası ne gerek wr bakımlı grünmek lazm ilk gelck zatn çok ozlemş gözü görmick ama olsn
bide gldikleri gün ygmur yagmassa sevinrm süslenp snra sıçan gbi olmk istemiyorm

ee malum atarsa 38 gün kaldı...
o zaman şurdan başlayalım
askerlerin gelicegi gün ne giyceksiniz ? saçınızı nası yapcaksnz ? ne renk oje sürceksinz ?
bn bunları hergn dşünüyorum:26::26:

335immm ben aşkımın en sevdiği oje olan french yaptırcam bende çok seviyorum tabii ne giyeceğimi düşünmedim hiç, saçımı da romantik fön yaptırcammmm

335im bende frenchimi kendim yapıyorum kuaförden daha güzel yapıyorum hatta, geçenlerde eczanede süper bişi buldum ama french yüzükleri die satılıyor Mara marka,
çok güzel çekiyor makine gibi. Romantik dalga da böyle işte

perim bnde kuaförden gzel yapıyorm wlla onlar hızlı yapıyo hamur gbi oluyo.. bşwr elimizle yparz biz grek yok ona :)))
o fönde gzelmişşşşş bnde öyle çektirrym bari bi deneme ypıym ilk önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…