- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.781
offff bu sitede hızlı mesaj paneli yok hala...
bu cevap yaz butonununda tipi kaymış....
konumuz askerimiz gelince ne giymekmi ımmmm benim tırnaklarım şuan frenchli zaten o günde öyle yaparım bu arada ben aşkımı havaalanından karşılamayı düşünüyorum biz planımızı yaptık bile eğer değişmez ise aşkımla havaalanında buluşup hemen yemeğe çıkıcaz akşamda ablasına gidicez balık yemeye gidelim dedi nezih bir yerde o gün ne giyeceğime karar vermedim daha ama saçım düz fön olur deri ceket ,yırtık görünümlü tayt ,uzun tunik,siyah diz üstü çizme ve ufak el çantası alıyım diyorum...o günler gelsinde bir hele
kızlar biraz yavaş olun heyecandan öleceksiniz
cep sobası mı? o nasıl bişey ki?
ee malum atarsa 38 gün kaldı...
o zaman şurdan başlayalım
askerlerin gelicegi gün ne giyceksiniz ? saçınızı nası yapcaksnz ? ne renk oje sürceksinz ?
bn bunları hergn dşünüyorum:26::26:
özom haklısın yavaş olmakta fayda var
canım ben yanlış anlamışım pardon benimkide faldan hoşlanmaz bende öle <zatenkızlar yaa benim sevgilim fala çok kızıyooo deliriyoo sizinki de öyle mi?(
kızlar yaa benim sevgilim fala çok kızıyooo deliriyoo sizinki de öyle mi?(
canım ben yanlış anlamışım pardon benimkide faldan hoşlanmaz bende öle <zaten
Allahım 337. kısa dönemdeki heyecan beni bile gerdi.Ağustostaki halimiz geldi gözümün önüne pofff....
Allah sabır versin 158 gün hala hiç geçmicekmiş gibi geliyor bana:26:
çaglooooobu senin olsn çok yakıştııı
aşkm dedikii evlenelm artıkk ne zaman evlencz ya biz uff dediiiiiiiii
ama okullllllllllll
canım ben yanlış anlamışım pardon benimkide faldan hoşlanmaz bende öle <zaten
Dün gece inanilmaz duygulandim kizlar..
Gece gec saate kadar Tutimle takip ettik netten nerelere verildi 337. dönemler diye..
Aklima 9Agustosu 10Agustosa baglayan gün geldi..
Sanki Lotto vurmus gibi Katamonu/Gölköy Kisa Dönem oldugunu görünce havalara ziplayip sevinmistik, sonra neler oldu neler..
Simdi gidenlerin yazdiklari sorulara bakiyorum ayni bizim sordugumuz sorular, elimden geldigi kadar cevapliyorum sanki kendimi sorumlu hissediyorum onlara karsi..
Ne kadar zor bir durumdu onu orda öylece yolcu edip arkasindan el sallamak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?