335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selammmm askerlerinin güzelleriiii
bende bugün alışverişe gittim ama hiçbir şey alamadım yaa ben aşkım gittiğinden beri doğru dürüst bişey alamadım aşkım dalga geçerdi sana mango açıcam diye bugün mangoya bile giresim gelmedi ama yüzük baktım kızlar çokta içime sinen modeli bulamasamda bir iki beğendiğim vardı ama haberiniz olsun ocak başı 2011 modeleri geliyomuş asos ta güzeller var nişanlıkta baktım ama beğenemedimmm

ben aslinda eskimo kiyafetlerimle askima gitmeyi düsünüyorum, bu aralar öyle takiliyorum cünkü havalar soguk diye=)
ama 23subatta izmir almanya gibi soguk olmaz diyerekten citi piti bir elbise altina ince siyah veya lacivert kilotlu corap topuklu botlarim ve kalcama kadar olan ince baharlik bir ceket giyinmeyi düsünüyorum bunlarin hepsini alip fotolari buraya koyacagim=)
tirnaklarim bir ara takmaydi ama yazlari 6hafta iskenderunda olunca yaptiracak yer yok diye cikarttirmistim bir dahada yapmadim, simdide maddi durumlar el vermiyor=) ama askima giderken bende frenchimi yapayim diyorum saclarimi burdan yaptirsam oraya kadar ne hal alir bilmem o yüzden kivircik yani natur haliyle birakacagim=)
böyle seylerden bahsedince icim bir hos oluyor kizlar=)
ayni beni istedikleri günki gibi midem bulaniyor karnim agriyor

offff bu sitede hızlı mesaj paneli yok hala...
bu cevap yaz butonununda tipi kaymış....
konumuz askerimiz gelince ne giymekmi ımmmm benim tırnaklarım şuan frenchli zaten o günde öyle yaparım bu arada ben aşkımı havaalanından karşılamayı düşünüyorum biz planımızı yaptık bile eğer değişmez ise aşkımla havaalanında buluşup hemen yemeğe çıkıcaz akşamda ablasına gidicez balık yemeye gidelim dedi nezih bir yerde o gün ne giyeceğime karar vermedim daha ama saçım düz fön olur deri ceket ,yırtık görünümlü tayt ,uzun tunik,siyah diz üstü çizme ve ufak el çantası alıyım diyorum...o günler gelsinde bir hele

kızlar biraz yavaş olun heyecandan öleceksiniz

ee malum atarsa 38 gün kaldı...
o zaman şurdan başlayalım
askerlerin gelicegi gün ne giyceksiniz ? saçınızı nası yapcaksnz ? ne renk oje sürceksinz ?
bn bunları hergn dşünüyorum:26::26:

bende bende hergün düşünüyorum valla deli gibi alışveriş yapasım var çok heyecanlıyım sanki ilk kez karşılaşıcaz aşkımla yüreğim pır pır

özom haklısın yavaş olmakta fayda var

ne yavaşı kızlar çok az kaldı artık ben bugün aşkımın kışlıklarını çıkardım yerleştirdim eşyalarını güzelce.. sonra yatak odasının perdelerini yıkadım halıları sildim malum büyük misafir geliyo aşkım geliyo yuppi..

kızlar yaa benim sevgilim fala çok kızıyooo deliriyoo sizinki de öyle mi? (

canım ben yanlış anlamışım pardon benimkide faldan hoşlanmaz bende öle <zaten

hele benim yavrucum cooooook fena nefret eder=S

ben her yaz iskenderunda bir dönerciye giderim hergün orda yemek yerim, sahibi artik kanka olmus bize gören der 5yildizli restoranda yemek yiyoruz o derece hizmet süper yani neyse birgün yemeklerimizi yedik bir kahvemi icermisiniz kizlar dedi falda bakarim hem bizde girgir olsun dedik ilk defa erkek birinin fal baktigini duyuyoruz cünkü olur dedik=)
anacim adam bir basladi benim falima ahanda böyle baktim kaldim
herseyimi bilir insan yaaa
o zamanlar ingilterede 3aylik staj yapma düsüncem vardi basvurularimi hazirlamistim ama daha göndermemistim onu bile söyledi ama bunu söyledikten sonra birsey ekledi iste olay tam burda basliyor dedi sen ingiltereye gideceksin bir süreligine bir kagit geliyor sana iyi bir kagit ama sen oraya gidip cok firlamalik yapacaksin dedi, sevgilini aldatmak demiyelimde baskalariyla gönül eglendireceksin o sürec icinde dedi umut vereceksin senden hoslananlara ama sonunda arkana bile bakmadan sevgiline döneceksin dedi
ben neymisim yau:78:
askima anlattim bunlari essek gibi ben türkiyedeyim oda almanyada gitmis eve basvurularimi yirtmis atmis demek fal baktirirsin haa demek firlamalik yapacaksin haa dedi bundan sonra evin kapisina bile cikarken nefes aldirmicam sana demisti buda bana ders oldu baktirmadim bi daha

Allahım 337. kısa dönemdeki heyecan beni bile gerdi.Ağustostaki halimiz geldi gözümün önüne pofff....
Allah sabır versin 158 gün hala hiç geçmicekmiş gibi geliyor bana:26:

çaglooooo bu senin olsn çok yakıştııı

aşkm dedikii evlenelm artıkk ne zaman evlencz ya biz uff dediiiiiiiii
ama okullllllllllll

ayni ben degilmi

bosver okulu eniste baksin sana kuzum
bende öyle yapicam insallah evimin diregi bakicak bana okul bitene kadar sonra o yatsin ben gecindiririm evimizi gül gibi

canım ben yanlış anlamışım pardon benimkide faldan hoşlanmaz bende öle <zaten

evet bu erkekler hoşlanmıyoo fal topicinden gelince aklıma geldi de eheh:)) yasakladı bana

kızlarrrr dönüyolar dönüyolar sonunda dönüyoo sevdiceklerimiz. gerçi biz 3 aralıktan beri haberleşemedik ama olsun...

bi zamanlar onette orda burda oraya düşenlerin yorumlarını okuuyp sorular sorarken şimdi biz soru soranlara cvp veriyor, geçer gider diyoruz. yihuuuuuuu :)

Dün gece inanilmaz duygulandim kizlar..
Gece gec saate kadar Tutimle takip ettik netten nerelere verildi 337. dönemler diye..
Aklima 9Agustosu 10Agustosa baglayan gün geldi..
Sanki Lotto vurmus gibi Katamonu/Gölköy Kisa Dönem oldugunu görünce havalara ziplayip sevinmistik, sonra neler oldu neler..
Simdi gidenlerin yazdiklari sorulara bakiyorum ayni bizim sordugumuz sorular, elimden geldigi kadar cevapliyorum sanki kendimi sorumlu hissediyorum onlara karsi..
Ne kadar zor bir durumdu onu orda öylece yolcu edip arkasindan el sallamak..

canım seninle aynı duyguları yaşıyorum neyse ki geçip gitmek üzere bu ayrılık çok az kaldı yuppi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…