335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selammmmmmmmmmm canlar...
benim aşkımın sesi ile uyandım bugün aşkım torunlarımı göremicem ben demişti öğrenmişki doğubeyazıta bir sürü er geliyormuş hatta dün akşam bir arkadaşı aramış dede ben yanına geliyorum koru kolla beni demiş gel bakalım torun demiş hafta sonu arkadaşını karşılamaya gidicekmiş sanırım...allah herkese gönlüne göre versin bir arkadaşımın direk tunceliye düşmüş acemiliğe 100 bin kısa dönem başvurusu olunca batıdaki jandarma komutanlıklarında yer olmayınca direk doğuya atmışlar sanırım öyle böyle atlacak onlarda hayırlısı ile...

Merhaba canımmEvet 337. dönemleri çok daha farklı dağıtmışlar doğuya çok kişi vermişler gibi geldi bana ama o kadar uzayacak muhabbeti döndükten sonra çok kalabalık gidiyorlar.Benim arkadaşımada hatay çıkmışş.İlk bizimkiler sonra da onlar sağ salim gelirler inşalllahhh:78:

meraba gevezem hoşgeldin forumda çalışmalar var yine galiba ben de kaç gündür zor giriyorum hatta bazen hiç giremiyorum

Hoşbulduk canımmDün baya uğraştım sonra da ben girmedim

hataydaki acemilerin hepsi doğuya sınırlara gitti bizimkilerin döneminde sadece 200 kişi ayrımışlardı canım orası sınırcı yetiştiriyomuş galiba haklarında hayırlısı olsun canım

Bakalım usta birliği nereye düşecek violem:26:Şimdi sanki 158 saymaya asla dayanamam gibi geliyor....Offff o ilk günler çok zordu yaa hele otogardan onun gitmesiAllahım canımdan can koptu sanki

selammm kızlarrr ya ewt misafirler hep bizden çokk oluyooo insanın sinirleri bozuluyo
337 . dönem gidenler şanslı bence çünkü aşkım diyoki biz adece 5 kıa dönemdik şimdi 20 tane geliyolar nöbette sıa bile gelmez onlara en fazla 3 saat tutarlar diyo herkesin hakkında hayırlısı olsun o ilk gönderidiğim günleri düşününce bile kötü oluyorummm herkes sevdiğine kavuşsın bir an önce

selammm evet ya dün bakım vardı bende giremedim benim aşkımın yanına giden bir sürü asker varmış şaşırdık diyor karakolda olduğum için şimdilik onlar komutanlıklarda kalıcaklar sonra karakollara yollıyacaklar dedi gelsinlerde bizde gidelim artık dedi yavrum ya kıyamam ona ben aşkım diyor torunlarımın geldiğini duymak askerliğimin bittiğini hatırlattı bana dedi sesi çok iyi geliyordu maaşallah ya....

ayni ben degilmi
bosver okulu eniste baksin sana kuzum
bende öyle yapicam insallah evimin diregi bakicak bana okul bitene kadar sonra o yatsin ben gecindiririm evimizi gül gibi
aynı sen çaglomm...
babama bunu dersem beni vurur o kadar para döktk o okula die
ı am goıng to waiting hayat tarzm bu 3 sene dha beklrm npıym

bnde çok merak ettm snki bnmki tekrar gdiyomş gbi...
off ilk günler çok zor gerçektn onlarn yrinde olmk istemezdm iyiki hemn gitmişler hmde şuan kış soguk .. off off koly glsn hpsinee

dün kk bakıma gircek die az gözlerimi dinlendriyim dedim,zabaha kadar dinlendirmişimgeçmmişi okuyamadım çok yorgunm nasılsınızz canlarımmm
sbaha kadr rüya gördn mü ???
Bakalım usta birliği nereye düşecek violem:26:Şimdi sanki 158 saymaya asla dayanamam gibi geliyor....Offff o ilk günler çok zordu yaa hele otogardan onun gitmesiAllahım canımdan can koptu sanki
gevezem bana otogar deme
o anı dşününce kalbim acıyo
ellerimle yolladımm :2::2:
ilk beni öptü snra herkesi öptü snra geldi en son yine beni öptü
bindi otobüse el sallıyorz arkadaşına bni gösterdi sana emanet işareti yaptıı öldm o an :2:
snrada bi ay byunca durmadn agladm
ama çok şükrrr kaldı 38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…