- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.801
kızlar kurtarın bir ben varım 5 ziyaretcinin arasında kaldım
Merhaba kızlarrDün forumdan düştüm bi daha da giremedim:97:
selammmmmmmmmmm canlar...
benim aşkımın sesi ile uyandım bugün aşkım torunlarımı göremicem ben demişti öğrenmişki doğubeyazıta bir sürü er geliyormuş hatta dün akşam bir arkadaşı aramış dede ben yanına geliyorum koru kolla beni demişgel bakalım torun demiş hafta sonu arkadaşını karşılamaya gidicekmiş sanırım...allah herkese gönlüne göre versin bir arkadaşımın direk tunceliye düşmüş acemiliğe 100 bin kısa dönem başvurusu olunca batıdaki jandarma komutanlıklarında yer olmayınca direk doğuya atmışlar sanırım öyle böyle atlacak onlarda hayırlısı ile...
meraba gevezem hoşgeldinforumda çalışmalar var yine galiba ben de kaç gündür zor giriyorum hatta bazen hiç giremiyorum
Hoşgeldin kuşumm
Kızlar bu misafir olayı ne böyle anlayan var mı 4 ziyaretçi var bizden çoklar
dün kk bakıma gircek die az gözlerimi dinlendriyim dedim,zabaha kadar dinlendirmişimgeçmmişi okuyamadım çok yorgunm nasılsınızz canlarımmm
ayni ben degilmi
bosver okulu eniste baksin sana kuzum
bende öyle yapicam insallah evimin diregi bakicak bana okul bitene kadar sonra o yatsin ben gecindiririm evimizi gül gibi
bnde çok merak ettm snki bnmki tekrar gdiyomş gbi...Dün gece inanilmaz duygulandim kizlar..
Gece gec saate kadar Tutimle takip ettik netten nerelere verildi 337. dönemler diye..
Aklima 9Agustosu 10Agustosa baglayan gün geldi..
Sanki Lotto vurmus gibi Katamonu/Gölköy Kisa Dönem oldugunu görünce havalara ziplayip sevinmistik, sonra neler oldu neler..
Simdi gidenlerin yazdiklari sorulara bakiyorum ayni bizim sordugumuz sorular, elimden geldigi kadar cevapliyorum sanki kendimi sorumlu hissediyorum onlara karsi..
Ne kadar zor bir durumdu onu orda öylece yolcu edip arkasindan el sallamak..
dün kk bakıma gircek die az gözlerimi dinlendriyim dedim,zabaha kadar dinlendirmişimgeçmmişi okuyamadım çok yorgunm nasılsınızz canlarımmm
gevezem bana otogar demeBakalım usta birliği nereye düşecek violem:26:Şimdi sanki 158 saymaya asla dayanamam gibi geliyor....Offff o ilk günler çok zordu yaa hele otogardan onun gitmesiAllahım canımdan can koptu sanki
cnm dün knuştuk hiç soguk deil dedi:79: selam kızlar nasılsnız bakalım 335 dc geliboluya benim askerimin olduğu köye kar yağmış aşırı soğukmuş
cnm dün knuştuk hiç soguk deil dedi
bugn knuşmadk dha akşam 9 gbi arıyoo
hasta olmasalar bari :18:
tatlım gelibolu merkez farklı olabilir ya ama ben bir ay önce gittiğimde bir gün acayip soğuktu sonra güneş çıktı hayırlısı artık:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?