- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.821
blmem ki cnm ://tatlım gelibolu merkez farklı olabilir ya ama ben bir ay önce gittiğimde bir gün acayip soğuktu sonra güneş çıktı hayırlısı artık:26:
özooş bursa buz buz dondum bugün çarşıda da işim vardı resmen ellerim buz tuttu yarın da kar geliyomuş galiba
arkadaşlar benim nişanlımında 337. kırklareli/babaeski çıktı istanbulda yasıyo iki saat uzakta şimdilik şanslı gerçi ben biraz üzüldüm ben antalyadaydım biraz bana yakınlaşsa olurda neyse inşallah ustada:) bu arada yemin töreni kaç hafta sonra olacak eskiden tecrübeli olan arkadaşlardan bi yardım bekliyorumm hepimizi allah kavuştursunn hayırlı teskereler şimdiden
benim aşkım 12 ağustosta teslim oldu 27 ağustosta yemin töreni oldu her yerde farklı galiba :26:
rüya gördüm ama hiç muz ymedim ben sabaha kadar
dün öyle bi uyumuşum ki askerim bir sürü aramış,çok merak etmiş. telefonu bile duymmaışı en son açıp sonra konuşlım müsait değilim demişimbugün aradı kızdı valla haklı çocuk ben olsam kafasını koparırdım haksız ollunca bendeki yalakalığı görmeniz lazımdı, 5 dk şirinlik yaptım affetti yavruum benimm
ayyy az önce askerimm aradı. kargomu bugün almış. börekle kurabiye göndermiştim yaa çok hora geçti diyo.bugün çok yoğunlarmış yemeğe bile inememişler. benim gönderdiklerim ilaç gibi gemiş. çok çok beğenmişler selam yollamışlar,çok duygulandım yaakomutanı da yemiş ,daaha çok yapsın göndersin demiş ben de askerime dedimki komutanına söylee 10 gün erken çıkarsın seni,her hafta yolluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?