- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.841
kuşkam ellerine sağlık bizde isteriz o kurabiyelerden yaaaaaaaa
tek tek nasıl göndercem hepinizeeebende toplanalım hepinize neler neler yaprım ben ayy keşke öye bi şansımız olsa yaa o k dar isterdim kii
cnmm bşwr uzak olsn rhat olsn .. bizimkinin 7 eylülde olmuştu .. 8ndede yanına gtmiştmarkadaşlar benim nişanlımında 337. kırklareli/babaeski çıktı istanbulda yasıyo iki saat uzakta şimdilik şanslı gerçi ben biraz üzüldüm ben antalyadaydım biraz bana yakınlaşsa olurda neyse inşallah ustada:) bu arada yemin töreni kaç hafta sonra olacak eskiden tecrübeli olan arkadaşlardan bi yardım bekliyorumm hepimizi allah kavuştursunn hayırlı teskereler şimdiden
15 gn snra yemin trenimi olur yahu :97:benim aşkım 12 ağustosta teslim oldu 27 ağustosta yemin töreni oldu her yerde farklı galiba :26:
yuh diyorm yorum yok ! :82:rüya gördüm ama hiç muz ymedim ben sabaha kadar
dün öyle bi uyumuşum ki askerim bir sürü aramış,çok merak etmiş. telefonu bile duymmaışı en son açıp sonra konuşlım müsait değilim demişimbugün aradı kızdı valla haklı çocuk ben olsam kafasını koparırdım haksız ollunca bendeki yalakalığı görmeniz lazımdı, 5 dk şirinlik yaptım affetti yavruum benimm
istanbula taşının kuş kafatek tek nasıl göndercem hepinizeeebende toplanalım hepinize neler neler yaprım ben ayy keşke öye bi şansımız olsa yaa o k dar isterdim kii
Selam canlarımm.. Canım çıktı gene bütün gün.. İsyanlardayım artık.. Sabahın 6 sından bu saate kadar popoma motor takılmış gibi koşturdum 7 saat dersin üstüne 3 saat sınav, çıkıp ev alışverişi yaptım geldim gelir gelmez eldivenleri takıp temizliğe giriştim. Daha yeni oturabildim, kahve yaptım ama ne fayda hiç tadım yok... Bezdim canımdan. Ben bu hem öğrenci, hem ev hanımı, hem ev tamircisi 3lüsünden oldukça bıktım usandım... :2: Nasılsınız?
Sayılı gün çabuk geçer
geçerdi nasıl olsa
Çabuk dönerim demiştin
üstüne basa basa
Aylar geçti senden bir haber alamadım
Unut dedin kalbime olmadı unutamadım
Tadı yok eskisi gibi huzur da vermiyor
Sevdiğim sokaklar tanıdık gelmiyor
benden topigimize gelsn canlar
Hoşbulduk canlar sağolun. Özoşum gerçekten çok az kaldı aşkımın sesi süper geliyor artık her geçen gün daha iyi, çok mutlu oluyorum. Şafağı soran herkes, bitmiş diyor seviniyorum. Allahım çok şükür bu günlere... Tutim bizim yemin törenimiz 27 Ağustostu, diğerlerinden daha geç oldu, hatta o Pazartesi 30 Ağustos kutlaması gibi bişi olucaktı birlikte çok eminim 27 Ağustos canım. Noldu?
tuhaf bi drum tutim 15 gnde egitm almşlr demk zekilerlem 335dc muz kuşu kılıklı bizimki pilot bölgedeydi ondan 27 ağustosta yemn töreni oldu bizimkilerin çalışkan askerdi bizimkiler hıh
dierlerinden geç olması ımkansz perim naptın zatn 15 gn snra yemn treni olmuş yuhunzHoşbulduk canlar sağolun. Özoşum gerçekten çok az kaldı aşkımın sesi süper geliyor artık her geçen gün daha iyi, çok mutlu oluyorum. Şafağı soran herkes, bitmiş diyor seviniyorum. Allahım çok şükür bu günlere... Tutim bizim yemin törenimiz 27 Ağustostu, diğerlerinden daha geç oldu, hatta o Pazartesi 30 Ağustos kutlaması gibi bişi olucaktı birlikte çok eminim 27 Ağustos canım. Noldu?
yok cnm bişey olmadı ahana bu muz kuşu kılıklı 15 gün sonra ymin törenimi olur dedi inanmadı hıh
bu arada askelik bittikçe bende bitiyorum mum gibi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm fenalardayım :89:
Yemin ediorum bugün markette muz alırken kapşonumu kafama geçirip sağıma soluma baktım bizden biri olmasın sonra dilinden kurtulamam diye.avatarmı deiştirdm çnkü artık markette gördgm muzlara bakıp sırıtıyorm
bakın yeni avatarıma aşkımlaa bennnnn depük bekliyorz mıçımıza bakın
tuhaf bi drum tutim 15 gnde egitm almşlr demk zekiler
dierlerinden geç olması ımkansz perim naptın zatn 15 gn snra yemn treni olmuş yuhunzbnce o 27 eylülde nese
ya pilot bölge die 45 gn acemilk ypan kmdi pekiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?