335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Selam canlarımm.. Canım çıktı gene bütün gün.. İsyanlardayım artık.. Sabahın 6 sından bu saate kadar popoma motor takılmış gibi koşturdum 7 saat dersin üstüne 3 saat sınav, çıkıp ev alışverişi yaptım geldim gelir gelmez eldivenleri takıp temizliğe giriştim. Daha yeni oturabildim, kahve yaptım ama ne fayda hiç tadım yok... Bezdim canımdan. Ben bu hem öğrenci, hem ev hanımı, hem ev tamircisi 3lüsünden oldukça bıktım usandım... :2: Nasılsınız?

cnmm bşwr uzak olsn rhat olsn .. bizimkinin 7 eylülde olmuştu .. 8ndede yanına gtmiştm
benim aşkım 12 ağustosta teslim oldu 27 ağustosta yemin töreni oldu her yerde farklı galiba :26:
15 gn snra yemin trenimi olur yahu :97:
yuh diyorm yorum yok ! :82:
tek tek nasıl göndercem hepinizeeebende toplanalım hepinize neler neler yaprım benayy keşke öye bi şansımız olsa yaa o k dar isterdim kii
istanbula taşının kuş kafa

perim bende sen gibiyim canım yalnız aşayanların kadari bu nasılsın sen boşver onu bunu tatlım şafaklarda azalıyo

Sayılı gün çabuk geçer
geçerdi nasıl olsa
Çabuk dönerim demiştin
üstüne basa basa
Aylar geçti senden bir haber alamadım
Unut dedin kalbime olmadı unutamadım

Tadı yok eskisi gibi huzur da vermiyor
Sevdiğim sokaklar tanıdık gelmiyor

benden topigimize gelsn canlar

Hoşbulduk canlar sağolun. Özoşum gerçekten çok az kaldı aşkımın sesi süper geliyor artık her geçen gün daha iyi, çok mutlu oluyorum. Şafağı soran herkes, bitmiş diyor seviniyorum. Allahım çok şükür bu günlere... Tutim bizim yemin törenimiz 27 Ağustostu, diğerlerinden daha geç oldu, hatta o Pazartesi 30 Ağustos kutlaması gibi bişi olucaktı birlikte çok eminim 27 Ağustos canım. Noldu?

yok cnm bişey olmadı ahana bu muz kuşu kılıklı 15 gün sonra ymin törenimi olur dedi inanmadı hıh
bu arada askelik bittikçe bende bitiyorum mum gibi özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm fenalardayım :89:

lem 335dc muz kuşu kılıklı bizimki pilot bölgedeydi ondan 27 ağustosta yemn töreni oldu bizimkilerin çalışkan askerdi bizimkiler hıh
tuhaf bi drum tutim 15 gnde egitm almşlr demk zekiler
dierlerinden geç olması ımkansz perim naptın zatn 15 gn snra yemn treni olmuş yuhunz bnce o 27 eylülde nese
ya pilot bölge die 45 gn acemilk ypan kmdi pekiiiiiiii

335dc 2 yer war pilot bölge seçilen kastamonu-gölköy ve hatay-serinyol
bizimkiler yani benimki,periminki,çağlomunki aynı yerdeydi 27 ağustosta yemin törenleri oldu neden çünkü direk doğuya gidicekleri için erkene aldılar yemin törenini.ama bazı bölgelerde eylülde yemin töreni yapıldı...

ben bıktım bu siteden artık yaaaiki saatte mesajım gitmiyo bazen iki kere gönderiyo

335 hacı ben senin diğer avtarı çok benimsemişti buna yabancı oldum yaaa değiştir allasen
bu arada yemin töreni dionuz da ben hatırlamıyorum tarihini gideediğim için

avatarmı deiştirdm çnkü artık markette gördgm muzlara bakıp sırıtıyorm

bakın yeni avatarıma aşkımlaa bennnnn depük bekliyorz mıçımıza bakın
Yemin ediorum bugün markette muz alırken kapşonumu kafama geçirip sağıma soluma baktım bizden biri olmasın sonra dilinden kurtulamam diye. tevbeler olsun nası bi paranoya oluştuysa bende. Elimde 3 adet Muz ve poşete korkarak koyuyorum bi yandan sırıtıyorum acaba o muzları aldığımı gören diğer insanlar onunla ne yapacağımı hayal etti, şahsen ben öyle bi kız görsem pek saf şeyler hayal etmezdim
tuhaf bi drum tutim 15 gnde egitm almşlr demk zekiler

dierlerinden geç olması ımkansz perim naptın zatn 15 gn snra yemn treni olmuş yuhunz bnce o 27 eylülde nese
ya pilot bölge die 45 gn acemilk ypan kmdi pekiiiiiiii

Evet aşkımı teslim ettikten 2 hafta sonra gittik yemin törenine yemin töreninden sonra bi süre daha kaldılar orda.. İnanmıo şuna bak heme. 27 Ağustos gız bizden iyi mi bilcen kak bi muz ye kendine gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…