- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.861
spermli balon muuuuumuza bakarken kapşon giymek miii ay koptummmmmm
Muzu Bursadan değil ankaradan aldım özooşşşşşşş
Muzu Bursadan değil ankaradan aldım özooşşşşşşş
konyadan özel gönderttiydim ben değilse ölee mis kokkulu muzu nerden bulcan perim
Ay bayılıyom şu lafa yaa bayılıom kuş kafa sana. Değilse nerden bulacan diyooo !!! Aboookonyadan özel gönderttiydim ben değilse ölee mis kokkulu muzu nerden bulcan perim
tamam bende ankaradaydım hahahahahah geçerken uğradımolamaz mı yanii olurrrrrrrrrrrr gördüm
perim çekmiş kapşonunu
sanar ki kimse görmez onu
almılş bir torba muzu
bir kişi ne yapar ki
o kadar muzu
Ay bayılıyom şu lafa yaa bayılıom kuş kafa sana. Değilse nerden bulacan diyooo !!! Abooowalla dişlerimi sıkıyorum bazen sizi mıncıklıyasım gelio fennaaa!! Bananeee ben Anamur muzu isterrimmm isterimde isteriiimmmmmmmmmm
Ay Özooşşşşşşşşşşş Allah senin iyiliğini versiinnnnnnnnnnnn koptummmmmmmmmmmmmmkız vallaha 3 adet aldımmm 2 si banaa 1 i köpeğimeeee
hahahahahahahhhaatamam bende ankaradaydım hahahahahah geçerken uğradımolamaz mı yanii olurrrrrrrrrrrr gördüm
perim çekmiş kapşonunu
sanar ki kimse görmez onu
almılş bir torba muzu
bir kişi ne yapar ki
o kadar muzu
fazla araştırmasınlar kirli donlarım neyim çıkar meydanee vallaaahaberlerrrr
son dakika
Konya da çok ilginç bir gelişme yaşandı sayın seyirciler şehirde bilinmeyen bir şekilde muz sıkıntısı yaşanıyor .Kuşka adında bir kuşun mahallesinde çöp konteynırında bir sürü başı kesilerek çırıl çıplak soyulmuş muz kabuklarına rastlandı.Kuşka adlı kişinin en son evinden elinde muz yiyerek çıktığı tespit edilmiştir.Evet sonra da kargo yoluyla çeşitli arkadaşlarıyla muzları paylaştığı bilinmekte ve zanlı hakkında araştırmaya devam edilmektedir.
mıncıklanasım var çok pisssAy bayılıyom şu lafa yaa bayılıom kuş kafa sana. Değilse nerden bulacan diyooo !!! Abooowalla dişlerimi sıkıyorum bazen sizi mıncıklıyasım gelio fennaaa!! Bananeee ben Anamur muzu isterrimmm isterimde isteriiimmmmmmmmmm
Ay Özooşşşşşşşşşşş Allah senin iyiliğini versiinnnnnnnnnnnn koptummmmmmmmmmmmmmkız vallaha 3 adet aldımmm 2 si banaa 1 i köpeğimeeee
335dc 2 yer war pilot bölge seçilen kastamonu-gölköy ve hatay-serinyol
bizimkiler yani benimki,periminki,çağlomunki aynı yerdeydi 27 ağustosta yemin törenleri oldu neden çünkü direk doğuya gidicekleri için erkene aldılar yemin törenini.ama bazı bölgelerde eylülde yemin töreni yapıldı...
Özooşşşşşş bugün tam formundasın yafrumm !!
anladım yani iki pilot bölge dışındakiler 4 hafta sonunda mı oluyor arkadaslar?
yaa kızlar bişi dicemm perimin tutimin msni facesi var bnde.335 in de facesi var hepimiz birbirimize face msn ne varsa versek yaa. bazen kokuyorum kk ölümüne bakıma giricek de birbirimizden kopucaz diyee:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?