335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

konyadan özel gönderttiydim ben değilse ölee mis kokkulu muzu nerden bulcan perim

haberlerrrr
son dakika
Konya da çok ilginç bir gelişme yaşandı sayın seyirciler şehirde bilinmeyen bir şekilde muz sıkıntısı yaşanıyor .Kuşka adında bir kuşun mahallesinde çöp konteynırında bir sürü başı kesilerek çırıl çıplak soyulmuş muz kabuklarına rastlandı.Kuşka adlı kişinin en son evinden elinde muz yiyerek çıktığı tespit edilmiştir.Evet sonra da kargo yoluyla çeşitli arkadaşlarıyla muzları paylaştığı bilinmekte ve zanlı hakkında araştırmaya devam edilmektedir.

konyadan özel gönderttiydim ben değilse ölee mis kokkulu muzu nerden bulcan perim
Ay bayılıyom şu lafa yaa bayılıom kuş kafa sana. Değilse nerden bulacan diyooo !!! Abooo walla dişlerimi sıkıyorum bazen sizi mıncıklıyasım gelio fennaaa!! Bananeee ben Anamur muzu isterrimmm isterimde isteriiimmmmmmmmmm
tamam bende ankaradaydım hahahahahah geçerken uğradım olamaz mı yaniiolurrrrrrrrrrrr gördüm
perim çekmiş kapşonunu
sanar ki kimse görmez onu
almılş bir torba muzu
bir kişi ne yapar ki
o kadar muzu

Ay Özooşşşşşşşşşşş Allah senin iyiliğini versiinnnnnnnnnnnn koptummmmmmmmmmmmmm kız vallaha 3 adet aldımmm 2 si banaa 1 i köpeğimeeee

yavrum seninn kopeğin olayım ya

tamam bende ankaradaydım hahahahahah geçerken uğradım olamaz mı yaniiolurrrrrrrrrrrr gördüm
perim çekmiş kapşonunu
sanar ki kimse görmez onu
almılş bir torba muzu
bir kişi ne yapar ki
o kadar muzu
hahahahahahahhhaa
fazla araştırmasınlar kirli donlarım neyim çıkar meydanee vallaaaşölee bi haber çıksa gazeteye ben onu poster yapıp duvarıma asmazsam şerepsizim
mıncıklanasım var çok pisssabbbooo diyen dillerini yirim anamm

anladım yani iki pilot bölge dışındakiler 4 hafta sonunda mı oluyor arkadaslar?

yaa kızlar bişi dicemm perimin tutimin msni facesi var bnde.335 in de facesi var hepimiz birbirimize face msn ne varsa versek yaa. bazen kokuyorum kk ölümüne bakıma giricek de birbirimizden kopucaz diyee:18:

anladım yani iki pilot bölge dışındakiler 4 hafta sonunda mı oluyor arkadaslar?

Selam berrucum evet acemilik standart süresi 4 hafta ama bazı durumlarda değişiklik gösterebilir 1 hafta az veya fazla olarak ama onun altına inmez üstüne de çıkmaz. Gittiğinde net belli olur zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…