- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.261
ya bn hastalanmaya yakın çok gergin oluyorm napıcz bilemedmOyyyyy annemmm kıyamam sana beenn, hastalancakmışdaa huysuzlaşır, hassaslaşırmışşşş gel bakim sennncanım benim yaaa canım nöbeti olanları tam saatinde uyandırmaları gerek yaa ondan hemen kapatmıştır, telaş yapmıştır canım benimm. Üzülme senn gelince doya doya her ayınızı her gününüzü uzunn uzunnn kutlicaksınızzzz :98:
özoş ses tonu fln anlıyorm o an zorunluluktn kapatmadıcanım orasıa askeriye ya onlara telefon konusunda anlayışlı olmalıyız üzülecek hiç birşey yokki:26:
ya bn hastalanmaya yakın çok gergin oluyorm napıcz bilemedm
ama haklıym
size süprüzüm var gece kuşu gelir birazdan buraya
pastanın içinden çıksınsize süprüzüm var gece kuşu gelir birazdan buraya
Evett Fb semalarında görüldüüü !!!!
kızlar arada bakıyorum,yazdıklarınızı okuyorum çok tatlısınız bizde zamanla böyle kalabalıklaşırız inşallahrahatsız etmiyorum umarım hepimizi allah kavuştursun
nden rhatsız ediceksn acaba torunkızlar arada bakıyorum,yazdıklarınızı okuyorum çok tatlısınız bizde zamanla böyle kalabalıklaşırız inşallahrahatsız etmiyorum umarım hepimizi allah kavuştursun
canım ne rahatsızlığı gel sende muhabbete katıl
kızlar arada bakıyorum,yazdıklarınızı okuyorum çok tatlısınız bizde zamanla böyle kalabalıklaşırız inşallahrahatsız etmiyorum umarım hepimizi allah kavuştursun
nden rhatsız ediceksn acaba torun
dedene sinirlym birazda nrmalde mutlu bi kişiligm wrdr
nden rhatsız ediceksn acaba torun
dedene sinirlym birazda nrmalde mutlu bi kişiligm wrdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?