335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya bn hastalanmaya yakın çok gergin oluyorm napıcz bilemedm
ama haklıym

ya bn hastalanmaya yakın çok gergin oluyorm napıcz bilemedm
ama haklıym

Bebişim haklı haksız olayına hiç girme.. Ortada olan bişi yokii, boşyere üzme tatlı canını, dediğim gibi hemen uyandırması gerekiyor nöbetçi askeri, anlayış gösterrr. Suratına kapattı olarak algılama, acelesi olduğundan bu seferde o kapatmış işte senin yerine.

kızlar arada bakıyorum,yazdıklarınızı okuyorum çok tatlısınız bizde zamanla böyle kalabalıklaşırız inşallahrahatsız etmiyorum umarımhepimizi allah kavuştursun

gece kuşumun okul için bazı evrakları hazırlaması gerekiyormuş onları halledip gelicek ...

dedikiiiiiiiii kudurmayınn fazla hahaha

335 dc anacım aşk reçeli şimdilik beklemede

kızlar arada bakıyorum,yazdıklarınızı okuyorum çok tatlısınız bizde zamanla böyle kalabalıklaşırız inşallahrahatsız etmiyorum umarımhepimizi allah kavuştursun

O nasıl söz tatlımm hep gell hiç gitme hattaaa çok güzel dostluklar oluştu burda. Hepimiz aynı dili konuşuyoruz çünkü, aynı sıkıntıları çekiyor, paylaşıyoruz, o yüzden çok başka gerçekten, siz de çoğalırsınız canım zamanlaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…