- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.281
Yay kadınıym bacım bn335dc alemsin heeBurcun ne senn kuzum
335dc alemsin heeBurcun ne senn kuzum
aglarız derken gülüyo bu kız anammm şmdiden yemiş kafayıçok teşekkürler canım psikolojim bozuldu 2 gündür çok hassasım yarın sabah cennet gözlümü tekirdağa yollıcam yarın akşam bol bol ağlarız artık
gerçekten burcun ne yav bize burcunu bahşedermisin
Yay kadınıym bacım bn
sn hngi burçsn bklm ?
yumicim gel balım gellll gör bizi zamanla şafak kafayı yedirtiyor ahana şekil a biz
her zaman katıl aramıza ....
yay burcuymgerçekten burcun ne yav bize burcunu bahşedermisin
yumicim hoşgeldinAllah kavuştursun canımm
sarılmamdanmı bellianam yaymış yav tipik ben ve perişkomda yayız kuzum sarılmandan belli vallaha yay olduğun
bnmde tutmaz şekil a demin sinirlydmBen ikizlerim dakikam dakikamı tutmaz anlamışsınızdır zaten diye tahmin ediyorum
aglarız derken gülüyo bu kız anammm şmdiden yemiş kafayı
O nasıl söz tatlımm hep gell hiç gitme hattaaaçok güzel dostluklar oluştu burda. Hepimiz aynı dili konuşuyoruz çünkü, aynı sıkıntıları çekiyor, paylaşıyoruz, o yüzden çok başka gerçekten, siz de çoğalırsınız canım zamanlaa
geçmişi okuyum dedim alıntı yapcak çok şey var gibi görünüyo vazgeçtim ulanselamun hellooooooooooooooooo :92::92::92::92::92:
geçmişi okuyum dedim alıntı yapcak çok şey var gibi görünüyo vazgeçtim ulanselamun hellooooooooooooooooo :92::92::92::92::92:
sarılmamdanmı belli
ne zaman sarıldk yoksam gazozuma ilaç katıp ırzımamı geçtnz
aklıma ne gldi şuan '' sarılmandan belli kırıcanmı belimii? çok canım acıdı çeksene eliniiiii''
yav o lafın gelişi kuzum espiri anlayışın neşe dolu oluşun yay özellikleri pepirmle bende yayız yaylarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?