335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ah geceler,
sensiz geceler
kabus gibi çöker geceler
:18:

o ne ya konfüçyuss gbi bişy oldu bu

yumiii hoşgeldin canımmben kuduruk kuşkiitakı bize hayatını yaşa emi kuzumm

beni sevmeyen ölsüüünnnn çlsünnnn,beni sevmeyennn ölllsssüünnnnnnnnnnnnnn tırılılı tırılılı

[video]http://www.vidivodo.com/250681/mezdeke-arapca-oryantal[/video] İzleyinnnnnnnnnn ooohhhhhhhhhh yandannnnnnnnnnnnnnnn[video=dailymotion;xa6qyr]http://www.dailymotion.com/video/xa6qyr_mezdeke-ya-el-yelil_music[/video]

ebene dedene bay bay de aklıma geldi bi ansaolsunlar severler benii ben de onları çok çokk seviyorumsevmezlerse başlarına ne geleceğini biliyolar da ondan mı seviolar ki:18:söyleyin uleyynnn

Hoşgeldin kuşum
Kızlar hepiniz birer şair olmuşsunuz buda yazdıklarınızı bi kitapta toplasak satış rekorları kırarsınız valla
yaaaa ewet aslında bunları toplasak snra okuruz altımıza yparz wlla hele dün perinin muza yazdıgı veda şiiri beni bendn aldı

ay öldümallahta sizi güldürsün şu halimle güldürdün beni
içimdeki şair çıktı dışarı

yumi ya senin nicki görünce aklıma rahmetli barış mançonun şarkısı geliyor nedense....

yumi-yumi
şak-şak
yumuşak g
aman hocam
canım hocam
yardım et hocam kurban olam yumi yumi şak şak yumuşak g

ge ge ge geveze
yoruldum geze geze
şu şafak illerinde

335 335 oldun gelibolu da bana eş
askerlerimiz oldu kaderdeş

kuşum kuşum tecavüzcü çoşkunum
göster bakiyim amcalara kuşunu

tutim tutma at
içindeki kuşunu
atem tutem ben seni
iekerşe katem ben seni
ocakta askerin gelince kucağına atem ben seni

perim perim perihan
sayende olduk perişan
askerin gelsede
artık gülsen perihan

ay ilk kez duydum bu şarkıyıbanada tam uymuş aman hocam canım hocamyumi yimoşun kısaltması benim ayıcığımın yani barbie ve barbieveken yaptım kabul etmedi site hatta bugün topiktede yazdım o nickli arkadaş şimdi bizim topikte bende yumi yaptım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…