- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.301
aglarız derken gülüyo bu kız anammm şmdiden yemiş kafayı
Geldii kuuşş geldi kuuuşşşş
Ahh özuuşşşş ah özzzuuşşş
Vah Tuttüüüiişş vah Tutüüşş
Üçyüzosbeüüşşüçyüsoossbeeüşşş
Yedi kafayı bu Peruuussssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii eğlence başlasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
o ne ya konfüçyuss gbi bişy oldu buGeldii kuuşş geldi kuuuşşşş
Ahh özuuşşşş ah özzzuuşşş
Vah Tuttüüüiişş vah Tutüüşş
Üçyüzosbeüüşşüçyüsoossbeeüşşş
Yedi kafayı bu Peruuussssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [/IMG]
yumyum yumii daha dur hele biçok alemsin,bir ağlayıp bir gülüyorum valla zaten hep diyordum senin aşkın beni delirtecek diye aha delirtti işte
yumiii hoşgeldin canımmben kuduruk kuşkii takı bize hayatını yaşa emi kuzumm
beni sevmeyen ölsüüünnnn çlsünnnn,beni sevmeyennn ölllsssüünnnnnnnnnnnnnn tırılılı tırılılı
yumiii hoşgeldin canımmben kuduruk kuşkii takı bize hayatını yaşa emi kuzumm
beni sevmeyen ölsüüünnnn çlsünnnn,beni sevmeyennn ölllsssüünnnnnnnnnnnnnn tırılılı tırılılı
yumyum yumii daha dur hele bi
dedelerin gelsin sonra ol sen deliii
yaaaa ewet aslında bunları toplasak snra okuruz altımıza yparz wllaHoşgeldin kuşum
Kızlar hepiniz birer şair olmuşsunuz buda yazdıklarınızı bi kitapta toplasak satış rekorları kırarsınız valla
içimdeki şair çıktı dışarıay öldümallahta sizi güldürsün şu halimle güldürdün beni
hayr ondan deilebene dedene bay bay de aklıma geldi bi ansaolsunlar severler benii ben de onları çok çokk seviyorum sevmezlerse başlarına ne geleceğini biliyolar da ondan mı seviolar ki:18:söyleyin uleyynnn
yumi ya senin nicki görünce aklıma rahmetli barış mançonun şarkısı geliyor nedense....
yumi-yumi
şak-şak
yumuşak g
aman hocam
canım hocam
yardım et hocam kurban olam yumi yumi şak şak yumuşak g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?