335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

:92::92::92::92::92::92:

don 50 kuruş
sutyen 75 kuruş
onları giymek paha biçilmez gel abla gellllllllllllllllllllll dona,sutyene gel türk malı bunlar esnemez,parçalanmaya karşı dayanıklı gel gelllllllllllllllllllll

ya kızlar nem yalnız yaşıyorum dedim öyle kahkahalar atıyoum ki bazen deli diye elıp götürecekler yav google bile kabul etti kuşkimin kuduruklğu tasdiklendi
hmde ilk bnm yazdgm şiir çıkıyo

bi tutturdum kuduruk kuşki
herkesde sevdi bu ismiii
kaldınmı artık kuduruk kuşkii
yapma altına az tut bu çişii
kuşki kuşki muz beyinli kuşkii
sevdik seni pek bi

aboooooaneyyyyyyyyyyyyyyyyy hakket kuduruk kuşki yazınca her mok çıkıyo meydanneeee:92:allah belanızı vermiye emiiadımı sorana kduruk kuşki dicem yakındao kadar benimsedim yani
ay tutim hakket parçalanmaz mı o donlar sütyenleralam da 40 gün sonra lazım olcek gibi sankimm

adımı ağzına alırken besmele çek kuduruk kuşki tepene işesin inş. Alıntı Perisoko kullanıcısından alıntı Mesajı Göster. hahahha burdan olmaaazz facebookuna ...

bu da google top 10 da 10 numaraaa

Allah seni ne etmiye lan nie burda deşifre edion adımıııı bıdırık Özoşş hahaha şaka şakaaa ben söylüommu senin adının güldane olduğunu haaaa?? şiirde kafiye yok uyak yok bu ne biçim şiir hiç mi feyz almadın benden öretmen olcan bide puuuu !!!
araştırmacı gazeteci nine birşeyi dha ortaya çıkardı
GOOGLE'a kuduruk kuşki yazın allh aşkına
tüm dünya tanıyo artık onu
oooffffffff buna koptummmmmmmmmmmmmmm altıma yaptıımmmmmmmmm

çin malı mı bacı bunlarr? benim erkeğim her türlü parçalar da onuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…