335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

abooo kuşumun linkinden sonra filmi de deşifre olduuu !!!!!!!!!!!!!!!! nie söylemiodun başrol oynadığını kuşummmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!askerin bunu görse napar senii cık cık cıık

Son düzenleme:
abooo kuşumun linkinden sonra filmi de deşifre olduuu !!!!!!!!!!!!!!!! nie söylemiodun başrol oynadığını kuşummmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!askerin bunu görse napar senii cık cık cıık

yav bu ne biçim asker topağı şurda namıusumuzla asker bekliyoruz böylelerini topicden atalım kirli çamaşırlara bak yaffff ne kuşkaymış vallaa

ben sadece adımın konulması için telif hakkı verdim oluummdeğilse oynayan ben değilimmhele onun gibi heçç yağlı değiim bennşu filmi acaip merak ettim ama haaa

ben sadece adımın konulması için telif hakkı verdim oluummdeğilse oynayan ben değilimmhele onun gibi heçç yağlı değiim bennşu filmi acaip merak ettim ama haaa

benim namuslu kuşkam halbuki eline erkekinin elinden başka el değmemiştir namısıyla erkekini beklemektedir ama işte yalnız kadın olmak zor hemen adın çıkıyor

çok teşekkürler kızlar aydınlattığınız için,hatta birgün sizi soru yağmuruna tutarım müsait olduğunuzdaşöyleki;şafağı biliyorum ama mehtap ne oluyor onu bilmiyorum?

kızlar bu arada şimdi ömrüm aradı yarın yanına gelince kontörlü tel.den ararım cep tel.görütmüyorum diyo ben kapalı olarak götürülüyo sanıyodum sizinkiler giderken hiçmi götürmedi??

kızlar kanal d de disko kralı var burçlarla ilgili falan konulkar var telde ki kız diyor ki erkek arkadaşım yarın asklere gidecek ne renk giyeyim burcunu sordu erkeğinki yengeçmiş bulut mavisi giy dedi kızlar izleyin çok konik bir program acaip zıt konjuklar oluyo kahkaha tufanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…