335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yumicim telefon götürmesin sadece hattı olsun yanında askerinin. zaten çarşı iznine çıktığında telefon kiralıyorlar hattını takar kulanır. kirası da 1 2 tll gibi ucuz bir şey.

kızlar bu arada şimdi ömrüm aradı yarın yanına gelince kontörlü tel.den ararım cep tel.görütmüyorum diyo ben kapalı olarak götürülüyo sanıyodum sizinkiler giderken hiçmi götürmedi??

canım orada bırakabilecel bir yer varsa götürsün benşmki giderken götürdü bi yere emanet bıraktı usta birliğine geçince nizamiyeye verdi çarşı izninde falan alıyo kullanıyo sonra geri veriyo

kızlar çok saolun inanılmaz üzüldüm,ben günde bir-kaç kez cepten konuşuruz falan diyodum yarım aklımla offneyse iyi değilmiş çok üzülmek dua edicez artıkbu arada googleye yazdım çıkanlara çok güldüm bütün sayfa sizin gece kuşuna yazdıklarınız

kızlar bu arada şimdi ömrüm aradı yarın yanına gelince kontörlü tel.den ararım cep tel.görütmüyorum diyo ben kapalı olarak götürülüyo sanıyodum sizinkiler giderken hiçmi götürmedi??

Canım mehtap demek teskere öncesi yaptığınız bikaç günlük veya bikaç saatlik görüşmeler, ufak şafak yani benim askerim sadece sim kartını aldı canım parasının içine sakladı, çarşıya çıktığında askeri malzeme satan yerden telefon kiralıyordu rahat oluyordu. Bazı yerlerde de komutana teslim ediliyor çarşıya çıkarken alınabiliyor. Ama genede risk almaya gerek yok birliğe girmeden bırakabileceği kimse yoksa sadece sim kartını alsın canımm

Kızlar ben kaçıyorum yarın aşkımın çarşısı var şükür bu hafta komutan kitlemedi çarşıyı umarım son dakika bişi yapmazda görürüm canımıYarın erken kalkıp biraz çeki düzen veriyim kendimeHerbikesciklere iyi geceler

alah sizi ne etmesin ulennnmeşhur oldum çok pis hkket sayfa dolusu adım yazıo kötü örnek olarak alma beni yumi tama mıyatanlara iyi geceler benim de uykum varrrr her an sızabilirimmm:18:

acemlikte almasın dışarıya bıraksın, sonra sim kartını içeri soksun. acemlikten sonra sim kartını alsın.

içeride tel sahibi uzun dönemler vardır mutlka onlarla arkadaş olunca hattını takar.

benimki öyle yapıyordu ama en son 3 aralıkta 15 sn. konuşmuşuz of of. 10 aralıkta arıcaktı arayamadı da(( o zmn söylerim demişti bir şey istiyordu da ((

Bende birazdan uyicamm inşallah hepimiz askerlerimizin sesiyle uyanıp güne çok güzel başlarızzzzzzzz aşkım seni çok seviyorummm ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…