- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.381
uyumayın yaaaaaaaaaaaaa
anam perişkpmda burdaymış
Özoşummmmmmmmmmmmmmmmçok özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim bugün bende öyleyim ya bir burukluk var içimde özlem var çok fazla canım sen gecen hagta yanındaydın ya ondan daha etkisinden kurtulamamışsındır yeni ayrılmış gibi
Evet canım yaa... Çok yalnız hissediyorum bi de kendimii.. Tek başımayım sürekli evde sen de öylesin arkadaşımm... Yapayalnız beklemek çok daha zorrGeçen hafta bugün kollarında uyuyorudum canım sevgilimin yaa
evet canım yalnızlık çok zor n zaten sıkıntılıyız kafa dağotacak bişey yok evde yapayalnız allahtan bu forum var canım inan hiç yalnızlık hissetmiyorum burada konuşup paylaşınca yoksa kafayı yerdik bu forumu bulmadan önce çok kötüydüm hiç vakşt geçmiyordu iyiki varsınız canım sen gecen hafta yanındaydın ya acın daha çok taze canım ya benimde yanımdan gideli 2 hafta oldu yeni yeni alıştım
Evet özoşumm bende bitek sizle ve can dostumla konuşurken kafa dağıtıyorum... İyiki bulduk birbirimizii.. Göz açıp kapayıncaya dek geçsin bu günler Allahın izniyle sonra herşey çokk güzel olcakk...Kocişin sana nasıl evlenme teklif etti anlatsana özooş hayal kurmak istedimmm :123:
canım yabizde öyle bişey olmadı ki belkim düğünden önce olur sadece tayin için nikah kıydık aslında aşkım sevgisini belli eden biridir ama öyle birşey yapmadı ama nasıl yapsa mutlu olurdum diye birşeyde gelmiyo aklıma ya yanımda olsun yeterrrrrrr
Olsun canım yapmasada zaten çok iyi gidiyor herşey, zaten iş evliliğe geldiyse onun teklifi çoktan yapılmıştır. Genede ister gönül bi teklif ama olsun
evet tatşım ya biz neredeyse 4 yıllık olacağız artık bir parçayız sanki allaha şükür o kadar uyumlu ve okadar seviyoruz ki birbirimiz bu kadar yıl ikimizde en ufak şüphe etmedik sevigimzden güven çok önemli
evet canım güven ve sevgi çok önemli zaten bunlar olunca saygısızlık yapmıyor insan gerçekten... Ama ilişkide yıl bişe ifade etmiyor benim için.. İlişkinin sağlamlığı çok önemli mesela 3 aylık ilişkisiyle 6 senedir çıkan çiftlere taş çıkaranları biliyorum ben.. Sevginiz daim olsun her zaman Özoşumm. Benimde hayatta tek sevdiğim adam askerim. Canımı veririm ona ama laf değil.. Gerçekten veririm....
Aminnn özoşumm inşallahhh gamzeli arkadaşımmm.. Özomm ben de yatıyorum bebişimmm rüyamda kuracam hayallerimiiiiiyi geceler bitanemm öptüm kocamannnnnnn
bu topikte çok pis kokmaya başladıııııperim altıma ettim mi dedin sennnalın size bi sidikli dahaaaaa
cnm eski bi tel götürmüştü ama snra kışlası deiştiginde çalıntı telkızlar bu arada şimdi ömrüm aradı yarın yanına gelince kontörlü tel.den ararım cep tel.görütmüyorum diyo ben kapalı olarak götürülüyo sanıyodum sizinkiler giderken hiçmi götürmedi??
cnm ilk bi ay özellkle bi hafta çk zor ama snra alışıyosn birazmerhaba kızlar...
hepinizi allah kavuştursun inşallah... sizin şafak baya yakındır herhalde...
ben de eşimi gönderdim dün... ilk gecemdi onsuz... çok zor geçti...
kızlar şafak saymaya kaçtan başlıyosunuz 155 mi...
merhaba kızlar...
hepinizi allah kavuştursun inşallah... sizin şafak baya yakındır herhalde...
ben de eşimi gönderdim dün... ilk gecemdi onsuz... çok zor geçti...
kızlar şafak saymaya kaçtan başlıyosunuz 155 mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?