335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Merhaba kızlarBugün canımı gördüm çok özlemişimmm yaaa Çok seviyorummm yaa çokkk kaç hafta oldu görmüyordumm allahım çok zor hasret inşallah kavuşuruz bi an önce yoksam ben ölücem özlemden birgün:84:

oyy bebişkoommm ne güzel süper olmuştur onca zman sonra görmekkk bilgisayarın içine girip onun bilgisayarından çıkmak istedin dimiii biticek bitanemm çok az kaldıııııııııııı

oyy bebişkoommm ne güzel süper olmuştur onca zman sonra görmekkk bilgisayarın içine girip onun bilgisayarından çıkmak istedin dimiii biticek bitanemm çok az kaldıııııııııııı

Aynen öyle canım yüzünü görmek bile öyle mutlu etti ki beni Allahım çok özledim ya :98ediğin gibi çok az kaldı perim inşallahh ocak bizim ayımız olucak 335. dönemin

tutinin günlüğü...
aşkım yokken bol bol kitap okudum...donumusutyenimi:92: havalandırdım...
bol bol abur cubur ve yemek yedim...şafak saydım,kimseyi kafama takmadım bazen salağa yattım yeri geldi ağladım zırladım:84:aşkım yokken 3 kere grip oldum:2: 2 kere doktora :94:gittim...aşkıma her geçen gün aşık oldum bebek hayali kurdum... bazen aşkımın resmine bakıp hayal kurdum:98:şimdi aşkımın gelmesine az kaldı süslenip püslenip kendime bakıyorum spor yapıyorum...kendimi böyle daha güçlü hissediyorum...bazen şarkı söyleyip vakit geçiriyorum...bazen akşamları aşkımla telefonda:102:konuşuyoruz... aşkım bana geldiğinde balık :104:yapacakmış ... ben genelde günümün çoğunluğunu laptopumda 335.kısa dönem asker bekleyen arkadaşlarımla konuşarak :126: geçiriyorum... kendime bakım yapıyorum ayna :108:karşısında...
bazen yeri geiyor aşkımın gelmesi yaklaştıka yerimden zıplıyor :122: havalara uçuyorum kış mevsimini getirdik yapraklar yerlere döküldü:119: kış geldi...çok az bir zaman sonra aşkım ile kavuşacağız :127:... gelip beni ailemden isteyecek tek taşımı parmağıma :132: takıcak veeeee sonraaaaa biz :123: evleneceğizzz...bu mutlu günümüzde herkes mutluluğumuzu paylaşıp :124: oynayacak....​

Son düzenleme:

tatlım hoşgeldin.. ne güzel olmuş görmüşsün askerini sizi duyunca biz de kendimiz askerimizi görmüş gibi seviniyoruz moral oluyo valla Allah biran önce kavuştursun hepimizi ben de deli gibi özledim had safada :127:

tutim tek ayak üstünde durmak sana yaramışne güzel döktürmüşsün öle ya yerim seni ben valla içim açıldı kız

Sallan yuvarlaann banaaaa, aşıkk oldum ben saanaaa, cesaretten ibaret dudaklarımdan alsanaaa !!!! Üstümee gell üstümeee bir gün değill hergeceee, all beni uçur banaaa, tam bir leylayım yineee !!!

özom tek ayak üzerindeyken yazdım günlüğümü...
ebet donumu sutyenimi havalandırdım malum aşkım geliyor...

violem saol cnm günlüğümü burayada yazayım dedim...

Ayyy Tutimmm bayıdıımmmmmmmmmmmmm smileylere göze müthişşş olmuşşş. Çok ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

özom tek ayak üzerindeyken yazdım günlüğümü...
ebet donumu sutyenimi havalandırdım malum aşkım geliyor...

violem saol cnm günlüğümü burayada yazayım dedim...

ya bu topic de namıs denen birşey kalmadı
don havalandırma adeti de ne güzelcem yıka yav bu topic e yeni kurallar koymalıyız

1-muz kelimesi muzu çarıştıracak her söz ve bakış yasak
2-don ,atlet ,sütyen lafları sadece iç giyimi tenmsil edip forumumuzlar uzaktan yakından alakası yoktur.
3-askerlerimiz okusa bunları ne deriz ha siz yokken bizzzzz kötü yola düştük mü

Tuti bu ne güzel bi günlük olmuş ölee:81:

Sağol violem kaç haftadır cam de bile göremiodum çarşı izni olmuyordu.Bu hafta çıktı çok şükürAz kaldı canım ya çok az kaldı artık sabırsızlık başladı,kavuşacağız inşallahh

Özoşum hemen hemen herkes 4 aydır görmüyor sen hele son bi hafta bu topikte neler olucak bi düşün

perişşkoooo bak düzelmş işteeeee... ya bnada saçma geliyo ama ordayken demkki kmse knuşmak istemiyooo :// bnm bildigm askere gidince gelecektn knuşuulr ama yok yanii.. htta bnm aşkm gitmedn sürekli sylerdi bnde alıştm tabi askere gttigindn bri pek açmıyo o konuları geçenlerde sordm oda aynen seninki gbi dedi perim şu askerlik bi bitsn gözlerine bkark sylemek istiyorm dedi mesela bnm aşkm msnde facede flnda pek aşk dolu knuşmaz sesini duymadn yüzünü görmedn pek bi anlamı olmuyo dioo
selenn nerelerde ne yapıyor acaba özledim yaaa
evet ya selen ve miraclem çok zor gnler geçiriyolr
oyyyyy ne gzel olmş buuuuuuuu :81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…