- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #11.601
yarın p.tesiiiiiiii yani hukuk dersm wr bakalm en son derse girdigmde kaç gün kalmş sırada yazıyooooo yemişiz şafagı yarn bikz dha görücmmmmmmm
kafayı yedik yaBende heryere şafak yazıyorum geçen kantinde masaya yazmışım onu gördüm nasıl mutlu oldum yazalı 20-25 gün olmuşş
hala hüzün dağılmamış topicten.bşy le olunca yazasım gellmiyo valla:18:başıma kötü bişi geld benimmm:18:buzdolabının üstünü siliyim die sandalyeye çıkmıştım evde kimse yoktu.bir an tansiyonum düştü,tutunamadım bi yere ,sandalye altımdan kaydı,nefes alamadım yere düşüp bayılmışm:18:1 saaat kadar baygın kalmış olmlıyım. annem eve gelince hemen yatırdı beni. ayaklarımı falan uzattım tepeye.bileğimin üstüne düştüm sanırım çok kötü ağrıyo,neden bööyle oldum ki ben
Kızlar çok kötüyüm. Hiç keyfim yok bugün az öncede askerimle gittiğinden beri ilk kez tersleştik.. Tartıştık bile denmez ama ben çok üzüldüm... Kalbim acıdı. Nolur bugün bitsin artık durmadan ağlıyorum... Güzel güzel konuşup gülüşüoduk... İstemeye gelince kahvemi acı mı yapıcaksın dedi. Bende hayır hayatımın en güzel kahvesini yapıcam dedim seni bu evrenin kraliçesi yapıcam felan diyordu.. Sonra ben tatlı tatlı ne zaman istemeye gelceksin beni dedim. Bunun cevabını burda vermiym istersen süpriz felan dedi, yüzüne söylemek istiyorum bunları anladım, ancak şunu söyledi haddimi bildirmek istermiş gibi " herşeyin zamanı var"... Özür dilerim haddimi aştım ben dedim.. Biliyorum ben de herşeyin zamanı olduğunu yazın nişan yapacaz diyor, bunu söylemeye çekiniyor, herşeyin zamanı olduğunu ben de biliyorum şirin şirin konuşurken bi anda böyle yapmasının hiç anlamı yoktu... Kırgın kapattım telefonu, o da bozuldu... Allahım kalbim acıyor yaa biz 1,5 senedir 2 kez tartıştık onlarda ufak tefekti.Askere gittiğinden beri ilk kez böyle bi konuşma geçti aramızda....... Çok korkarız biz birbirimizi kırmaktan üzmekten çok dikkat eder asla saygısızlık yapmayız.. Neden böyle oldu şimdi yaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Ay kıyamammm ölürümm, dayanamayıp tekrar ardıı, açar açmaz aşkım affet beni seni üzdüysem lütfen ben burda hergün ne hayaller kuruyorum bizimle ilgilii hepsini gelince birer birer söylicem sana dediii.Artık bulutlara uçucaz beraber lütfen üzülme ben seni kırmak istemedim sadece böyle bi yerde bunu konuşmak istemiyorum, gözlerine bakarak konuşmalıyım seninle dedi... Ben de bir daha asla bu konuyu açmicam dedim, şımarıklık olsun diye söylemiştim, evlilik budalası gibi görünmeyi asla istemem kaldıki ben bu tarz şeyleri ilk defa askerimle konuşuyorum. Daha önce tek bi erkekle bile kurmadım evlilik hayali.. O ömrümü geçirmek istediğim ilk ve tek erkek... Aşkım içinde öyle biliyorum. O kadar emindi ki benden 3. ayımızda annesiyle tanıştırdı beni, çok kuralcıdır benim aşkm, annesine zamanında demiş seni sadece bi kızla tanıştıracam o da ömrümü geçireceğim insan olacak diye.... Sadece artık biz bunu hakediyoruz kızlar, biz bunlara değeriz !!!! Sonuna kadarrr
cağlom hoşgeldin cnm 337 gidenler 335 den daha çok bencede...
özom kıyamam o öğrencine ben benimde türkçe öğretmeni bir arkadaşım var bir keresinde arkadaşımın öğrencisi virgüle nurgül demişhahaha koptum ya çok sevimli oluyorlar ...
335 dc benim aşkıma karakolda fırtına diyorlarmışeli çabuk olduğu için
Geçende sordum ben 333. dönem topiğini bulamadım merak ediyorum ya bizden kimler yazmış orayaŞu an bi onların yerindeyiz onların şafağı nasıl güzel gelirdi bana:78:
evet kızlar bende onu merak ediyorum 333 topic yok mu
335dcfırtınam kopsada gelse yanımaaa
333 ninelerimiz bizi düşünüp toik açmamışlar sanırım ilk nine biziz sanırım burda
Gevezemmm ben buldum 333. KD döneminiii. Sen yazmışsın hatta yazdığın msg da şuu "Kızlar ne güzel nerdeyse yolun sonuna gelmişsiniz darısı bize 335. dönemlere... " yalnız şafaklar biter bitmez muhabbette bitmiş ordaaa. Bizde öyle olmicağına eminimmgooglea 333. kısa dönem şafak sayarlar yazınca çıkıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?