335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

özom öğyetmenim sen ne dersen onu yapmaya çalışıyorum..aşkım yaramazlık yapmak yok dedi bende söz verdim ondan :90:
335dc beğenmene seindim tertipim
evet ya selenn,miracle gelin biz sizi çok özledik

Kızlar 337. dönem çok kalabalık diyorlardı gerçekten öyle gibi topikleri bile ne kadar kalabalıkBi bakıyım dedim ne kadar zor olduğunu askerliğin gönderdiğin gün alıyorsun onlarda da o var

cağlom hoşgeldin cnm 337 gidenler 335 den daha çok bencede...
özom kıyamam o öğrencine ben benimde türkçe öğretmeni bir arkadaşım var bir keresinde arkadaşımın öğrencisi virgüle nurgül demiş hahaha koptum ya çok sevimli oluyorlar ...
335 dc benim aşkıma karakolda fırtına diyorlarmış eli çabuk olduğu için

Geçende sordum ben 333. dönem topiğini bulamadım merak ediyorum ya bizden kimler yazmış oraya Şu an bi onların yerindeyiz onların şafağı nasıl güzel gelirdi bana:78:

kusumm cooook gecmis olsun canimin ici.. sandelyenin üstüne hizli bir sekilde ciktiysan tansiyon düser.. ani hareketlerden uzak duracaksin.. dikkat et kendine lütfen.. bende aynen evde yanlizken bayilmistim banyoda uyandigimda donmustum öyle cirilciplak betonun üzerinde yatiyordum

benim bebegimde dayanamaz hatta bilirim arar mutlaka en fazla 15dakika icinde yeniden=)
cok sansliyiz hepimiz perim bizi bu kadar seven deger veren insanlarla birlikteyiz

hosbuldum balimmmmmmm

nabersiniz kizlar??

Gevezemmm ben buldum 333. KD döneminiii. Sen yazmışsın hatta yazdığın msg da şuu "Kızlar ne güzel nerdeyse yolun sonuna gelmişsiniz darısı bize 335. dönemlere... " yalnız şafaklar biter bitmez muhabbette bitmiş ordaaa. Bizde öyle olmicağına eminimm googlea 333. kısa dönem şafak sayarlar yazınca çıkıyor canım

Perim sağol hemen bakıyorum

333. dönem topiğine bi ben yazmışımAma onlar sadece şafak yazmışlar pek muhabbet de olmamış son 10 da bizim burdaki muhabbetleri düşünemiyorum ben şahsenBizde hiç nene muhabbeti olmamıştı diyorum bende hiç olmamışş biz 337 lere baya nen muhabbeti yaptıkEn güzel günü herhalde şu askerliğin şafak doğan güneşşşşş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…